Pol-avtomatski in avtomatski pakirni stroji

Pol-avtomatski in avtomatski pakirni stroji

Nudimo visokokakovostne polavtomate in avtomatske pakirne stroje po ugodnih cenah za PP in PET trak različnih dimenzij. Vsi pakirni stroji imajo ISO certifikat ter ustrezajo stnadardom kakovosti. Cene avtomatskih in polavtomatskih pakirnih strojev varirajo od nekaj sto evrov (HIPO pol-avtomatsiki povezovalni stroj s PP trakom) do nekaj tisoč evrov (HIPO PRO avtomtski stroj za povezovanje s PP trakom in COMBO stroj za povezovanje palet). Cena polavtomatskega ali avtomatskega pakirnega stroja je odvinsna od večih faktorjev. Avtomatski in polavtomatski povezovalni stroji bodo povečali produktivnost pri pakiranju ter hitrost pakiranja. Z njimi boste olajšali delo zaposlenim in jih razbremenili zamudnih opravil. Pakirni stroji so uporabnikom prijazni in so enostavni za uporabo.

Avtomatski in pol-avtomatski stroji so zgrajeni iz kakovostnih materialov in ob pravilni uporabi lahko trajajo leta in leta. Z investicijo v njih boste prihranili pri stroških pakiranja. Prihranili boste pri stroških dela, saj boste zmanjšali čas, ki ga zaposleni nameni pakiranju, dodatno pa boste prihranili tudi pri pakirnih materialih, kot so npr. sponke za pakiranje. Nudimo ugodno dostavo pakirnega stroja po Sloveniji ter dobavo rezervnih delov. Pakirni stroji imajo 12 mesecev Garancije.

Pol-avtomatski pakirni stroj

HIPO semi-automatic strapping machine 5-15mm (3/16" to 9/16") banding machine for plastic PP strap

Polavtomatski stroji za povezovanje se večinoma uporabljajo s polipropilenskim trakom. Polavtomatski stroj zagotavlja hitro pakiranje in vezanje s plastičnim trakom iz polipropilena. Plastični PP trak se vstavi pod stroj, ki se ovije okoli embalaže na strojni mizi. Polavtomatski stroj omogoča hitro in enostavno povezovanje paketov.

Pakirni stroji so stabilni in zagotavljajo zanesljivo in učinkovito pakiranje. Posebno usposabljanje delavcev za uporabo polavtomatskega pakirnega stroja ni potrebno. Naš najbolje prodajani polavtomatski stroj za povezovanje (model HIPO) se lahko uporablja za spajanje PP trakov različnih širin (od 5 mm do 15 mm). Stroj je zelo robusten in ne zahteva veliko vzdrževanja. Uporaba polavtomatskega traku in zamenjava traku sta zelo preprosta. Polavtomatski HIPO stroji za lepljenje PP traku so zelo moderni zaradi sodobnega motorja na enosmerni tok, elektronske regulacije napetosti in so primerni tudi za tanjše PP trakove. Poleg tega so polavtomatski stroji varni za uporabo in ne potrebujete posebnega usposabljanja za delavce, ki bi jih uporabljali. Pomembna prednost naših polavtomatskih strojev je tudi samodejno prilagajanje napetosti traku, da se prepreči poškodovanje mehkejših paketov in boljša zaščita večjih izdelkov. Stroj je precej ozek, zato ga je mogoče preprosto premikati po zaprtih prostorih in je dovolj robusten, da ga lahko uporabljate v vseh pogojih. Varnost pri delu, enostavnost uporabe, učinkovitost in varčno pakiranje ter kakovost so zato odlike našega polavtomatskega pakirnega stroja.

Cena polavtomatskega stroja za pakiranje

Semi automatic plastic strapping machine for PP strap

Cena polavtomatskega stroja za pakiranje je odvisna od več dejavnikov, vendar se lahko investicija povrne v nekaj mesecih, če upoštevamo prihranek časa pri pakiranju, povečano produktivnost pakiranja in neposredne prihranke pri stroških pakirnih sponk. Poleg tega bodo zaposleni bolj zadovoljni, saj bo njihovo delo lažje in varnejše.

Cene polavtomatskih strojev se gibljejo od nekaj sto do več kot tisoč evrov. Cena polavtomatskega (polavtomatskega) vezalnega stroja je odvisna od kakovosti, stabilnosti, mobilnosti (ali ima stroj kolesa?) in širine traku, ki se na pakirnem stroju lahko uporablja.

Kako uporabljamo polavtomatski pakirni stroj?

  • Vklopite stikalo za vklop na polavtomatskem stroju.
  • Nato morate prilagoditi napajanje in napetost traku.
  • Za prilagoditev napetosti morate pritisniti gumb za podajanje, za dalj časa, ko pritisnete gumb daljši trak bo.
    Če polavtomatski stroj za pritrjevanje ni v osnovnem položaju, pritisnite gumb HOME, da se bo naprava vrnila v osnovni položaj.
  • Polavtomatiziran stroj za povezovanje trakov ima visok varnostni standard, če se vrh polavtomatskega stroja odpre, bo stroj prenehal delovati samodejno.
  • How to use semi-automatic plastic strapping tool PP strap?Ko imate v stroju plastični trak, morate iz koluta izvleči plastični trak in preveriti, ali je glava traku obrnjena navzdol (če ne, potem morate obrniti trak). Trak potegnite skozi A in z vrha jermenice B.
  • Nato napeljite trak skozi  C in ga najprej privijte navzgor do reže D, ki je na spodnji plošči, nato jo navijte navzgor vzdolž vodilne kolesce do razdalje med valji. Pritisnite gumb FEED, da stroj poda trak.

Polipropilenski polavtomatski stroj za pakiranje

Polavtomatski stroj za pakiranje uporablja polipropilen ali krajše PP trak. Širina traku se lahko spreminja. Večina polavtomatskih strojev pokriva širino od 5 mm do 15 mm. Na nekaterih modelih lahko uporabite še širši plastični trak.

Polavtomatski stroji za ovijanje palet

To so polavtomatske paletne naprave, ki okoli palete nalepijo raztegljivo folijo (plastično folijo), da jo zaščitijo med transportom, stabilizirajo tovor in ga ohranijo na paleti. Vsi polavtomatski stroji za pakiranje palet imajo plastično folijo, ki je fleksibilna, kar omogoča stabilno zavijanje palete brez nevarnosti prevrnitve. Za izbiro najbolj primernega stroja med različnimi vrstami polavtomatskih strojev je pomembno, da se obrnete na naše strokovnjake.

Uporaba folije v polavtomatskih strojih za ovijanje palet se mora izvajati pod nadzorom zaposlenega. Ker je stroj polavtomatiziran, mora uporabnik paziti, da bo paleto primerno namestil in namestil folijo na storj. Po tem stroj poskrbi za ovijanje. Ko je paleta ovita, mora skrbnik pprerezati folijo.

Pakirni stroj za pakiranje škatel s selotejpom

Avtomatski stroj za pakiranje kartona je odličen za hitro in učinkovito pakiranje škatel! Avtomatska pakirni stroj za zapiranje kartonov avtomatizira postopek lepljenja traku na vrh in dno škatle. Produktivnost pakiranja se poveča, število pakiranih škatel na minuto se običajno poveča za večkrat. Avtomatski stroj za zapiranje škatel z lepilnim trakom je enostaven za uporabo in ga lahko upravlja oseba brez predhodnega strokovnega usposabljanja. Primerna je za lepilne trakove širine od 48 mm do 72 mm in za škatle ali pakete dolge najmanj 150 mm, širine med 120 in 480 mm in visoke med 120 in 480 mm. Pakirni stroj je stabilen, ima težek okvir in močno konstrukcijo. Pakirni stroj za zapiranje kartonov s selotejpom je dolgoročna naložba za vašo proizvodno linijo.

HIPO PRO High-speed Avtomatski povezovalni stroj

Prodajamo tri različne visoke-hitrostne avtomatsko povezovalne stroje primeren za 5-6mm, 8-9mm, in 10-11mm širok PP trak. Izberite, kateri stroj potrebujete, in nadaljujte z naročilom ali nam pošljite povpraševanje. Če vam HIPO PRO High Speed Avtomatski povezovalni stroj ni na voljo, vam bomo sporočili čas dostave. HIPO PRO je stroj za hitro vezanje plastičnega traku. Stroj avtomatsko spakira paket. Spoj je kakovosten in na podlagi vročega spoja – plastični trak spoji skupaj.

HIPO PRO je visokohitrostni stroj z zelo nizko vzdrževalno pritrdilno glavo z malo gibljivimi deli, kar zmanjšuje mehanske težave, ki nastanejo zaradi okvare ali obrabe. Vse komponente karoserije se lahko brez truda ločijo. HIPO PRO se lahko prilagodi tako, da najbolje ustreza vašim pogojem povezovanja. Kompaktna izvedba z zunanjim razdelilnikom, standardna velikost loka 650 × 500 mm (druge dimenzije po naročilu in z doplačilom), do 50 trakov na minuto, za PP trak, 5-12 mm. Razpon napetosti je lahko nastavljiv med 0-45 kg.

Popravilo pol-avtomatskih in avtomatskih strojev

Za polavtomatske in avtomatske stroje za povezovanje ne zagotavljamo popravila na kraju. Možno se je dogovoriti tudi za on-side servis, ampak v tem primeru je potrebno doplačilo. Vendar pa nudimo rezervne dele za vse stroje. Poleg tega nudimo podroben priročnik in zemljevid rezervnih delov.

Skladiščenje in transport polavtomatskih in avtomatskih strojev za pakiranje

Za prevoz na dolge razdalje ali dolgoročno skladiščenje polavtomatskega ali avtomatskega pakirnega stroja, je treba uporabiti leseno embalažo ali paleto. Stroj mora biti pritrjen na trdno podlago in sredstvo za absorpcijo vlage mora biti v škatli (zaščita proti rji). Ne postavljajte težkih predmetov na vrh škatle.

Pravkar ste dodali ta izdelek v košarico: