-16%

TONNA1100 stiskalnica za komunalne kontejnerje, kompaktor 1100L – sila stiskanja 4 tone

TONNA1100 stiskalnica za komunalne kontejnerje, kompaktor 1100L - sila stiskanja 4 tone

TONNA1100 stiskalnica za komunalne kontejnerje, kompaktor 1100L – sila stiskanja 4 tone

3,199

Na zalogi

3,199

 • TONNA1100 je učinkovita rešitev za stiskanje odpadkov
 • Sila stiskanja do 4 tone
 • Stisnite do 1100 litrov materiala
 • Robustna in prostorsko varčna zasnova
 • Enofazno napajanje za enostavno upravljanje
 • 1,5 kW motor za učinkovito stiskanje
 • Hiter 20-sekundni čas cikla
 • Nizka raven hrupa pri 72 decibelih
 • Hidravlični sistem z 9-litrsko kapaciteto olja
 • Zasnovan za karton, folijo, papir in mehko plastiko
 • Izboljšajte ravnanje z odpadki s sistemom TONNA
 • Hitra dobava
SKU: 440260 Kategorija:

Cena:

Opis

TONNA bin press 1100L - 4 ton pressing forceTONNA1100 stiskalnica za komunalne kontejnerje, kompaktor 1100L – sila stiskanja 4 tone

TONNA1100 stiskalnica za komunalne kontejnerje 1100L je zmogljiva in učinkovita rešitev za ravnanje z odpadki, zasnovana za pomoč podjetjem in organizacijam pri zmanjševanju količine odpadkov in stroškov odvoza odpadkov. Ta stiskalnica za odpadke lahko stisne do 4 tone odpadkov v standardni 1100-litrski komunalni kontejner, zato je idealna izbira za proizvajalce velikih količin odpadkov, kot so supermarketi, hoteli, bolnišnice in industrijski obrati.

Ena od ključnih značilnosti stiskalnice TONNA1100 je njena kompaktna in uporabniku prijazna zasnova. Stroj meri 2120 mm v višino, 1150 mm v širino in 1160 mm v globino, zato ga je mogoče enostavno namestiti v večino prostorov za skladiščenje odpadkov. Stiskalnica za komunalne kontejnerje je opremljena tudi z nastavljivimi rokami, ki jih je mogoče prilagoditi širini koša, kar zagotavlja varen in učinkovit postopek stiskanja.

TONNA stiskalnica za odpadke se napaja iz enofaznega 220-240V napajanja in 1,5 kW motorja, kar zagotavlja dovolj moči za stiskanje tudi najbolj trdovratnih odpadnih materialov. Kompaktor za kontejnerje lahko proizvede silo stiskanja do 4 tone, kar je več kot dovolj za stiskanje večine vrst odpadkov na delček njihove prvotne prostornine.

Poleg impresivne moči in učinkovitosti je stiskalnica TONNA zasnovana tudi z mislijo na varnost. Stroj je opremljen z vrsto varnostnih funkcij, vključno z gumbom za zaustavitev v sili, varnostnim varovalom in opozorilno lučjo, ki uporabnike opozarja, ko stroj deluje. Stiskalnica za 1100 literske smetarske kontejnerje je tiha, saj glasnost znaša le 72 decibelov, kar jo uvršča med najtišje rešitve za ravnanje z odpadki na trgu.

Druga ključna lastnost stiskalnice za komunalne zabojnike TONNA je njena enostavna uporaba. Stroju je priložen obsežen priročnik z navodili za uporabo, ki po korakih pojasnjuje, kako varno in učinkovito upravljati stiskalnico za 1100 literske zabojnike. Priročnik vključuje tudi nasvete za odpravljanje težav in navodila za vzdrževanje, ki uporabnikom pomagajo ohranjati stroj v odličnem stanju.

Za uporabo stiskalnice za koše TONNA morajo uporabniki preprosto odpreti 1100-litrski komunalni kontejner in ga postaviti na ploščad stiskalnice za kontejnerje s pokrovom, obrnjenim navzven. Nato lahko nastavijo roke tako, da ustrezajo širini koša, ter pritisnejo in držijo zeleni gumb “ON”, medtem ko držijo ročico v položaju “DOWN”, da stisnejo vsebino komunalnega zabojnika. Ko se potisna glava preneha premikati, lahko uporabnik sprosti ročico in postopek ponovi, dokler ni zabojnik poln. Če želite glavo za potiskanje vrniti v zgornji položaj, lahko uporabniki pritisnejo in držijo zeleni gumb “ON”, medtem ko držijo ročico v položaju “UP”.

Stiskalnica TONNA je zasnovana tudi tako, da je nezahtevna za vzdrževanje, saj ima vrsto funkcij, ki pomagajo podaljšati življenjsko dobo stroja. Stiskalnica za koše je opremljena s samomazalnim hidravličnim sistemom, ki zmanjšuje obrabo stroja, in vgrajenim sistemom za zaščito pred preobremenitvijo, ki preprečuje poškodbe motorja in drugih sestavnih delov. Stroj ima tudi 12-mesečno garancijo, kar uporabnikom zagotavlja mirno vest in zaščito pred morebitnimi okvarami ali motnjami v delovanju.

Na splošno je stiskalnica za odpadke TONNA 1100L odlična rešitev za ravnanje z odpadki za podjetja in organizacije, ki proizvajajo velike količine odpadkov. Zaradi kompaktne in uporabniku prijazne zasnove, zmogljivega motorja in številnih varnostnih funkcij je zanesljiva in učinkovita izbira za vsako uporabo pri ravnanju z odpadki. Zaradi nizke ravni hrupa, enostavne uporabe in zasnove, ki ne zahteva vzdrževanja, je stiskalnica za komunalne zabojnike TONNA stroškovno učinkovita in okolju prijazna rešitev, ki lahko podjetjem pomaga zmanjšati količino odpadkov in stroške odstranjevanja, hkrati pa izboljša njihove splošne prakse ravnanja z odpadki.

 

Specifikacije stiskalnice za komunalne zabojnike TONNA 1100L – sila stiskanja 4 tone

Specifikacija
ModelTONNA1100 1100L stiskalnica za komunalne kontejnerje
Vrsta strojaHidravlični
Največja zmogljivost1100 litrov
Višina2120 mm
Širina1150 mm
Globina1160 mm
Teža270 kg
NapajanjeEnofazni 220-240 V
Moč motorja1.5 kW
Sila pritiskaDo 4 tone
Raven hrupa72 decibelov
Čas cikla20 sekund
Potreba po olju9 litrov Mobilni DTE24 ali enakovredno

 

Kompaktor za komunalne zabojnike TONNA 1100L tloris

TONNA bin press 1100L dimensions floor plan

 

TONNA1100 stiskalnica za komunalne kontejnerje dimenzije

TONNA1100 stiskalnica za komunalne kontejnerje mere:

Višina: 2120 mm
Širina: 1160 mm
Globina: 1150 mm
Teža: 270 kg

 

Za katere materiale se lahko uporablja stiskalnica za komunalne zabojnike TONNA1100 1100L?

TONNA stiskalnica za odpadke 1100L se lahko uporablja za naslednje materiale: karton, papir, plastiko, folijo, penaste mehke materiale in odpadno hrano. Pomembno je opozoriti, da naprava ni primerna za naslednje vrste odpadkov: posode pod tlakom, pločevinke, kovine, les, steklo ali kakršne koli trdne materiale.

 

Značilnosti TONNA1100 stiskalnice za komunalne kontejnerje

TONNA bin press 1100L - 4 ton pressing force price

Poleg prej omenjenih prednosti ima stiskalnica za komunalne kontejnerje TONNA še več drugih prednosti, zaradi katerih je priljubljena izbira za podjetja in organizacije, ki želijo izboljšati svoje prakse ravnanja z odpadki. Ena od ključnih prednosti stiskalnice za koše TONNA je njena sposobnost zmanjšanja količine odpadkov in stroškov odstranjevanja. S stiskanjem odpadkov na manjši obseg prvotne prostornine lahko stiskalnica za odpadke podjetjem pomaga prihraniti denar pri stroških odlaganja odpadkov in zmanjšati njihov vpliv na okolje.

Še ena prednost stiskalnice TONNA je njena vsestranskost. Naprava je zasnovana za obdelavo širokega spektra odpadnih materialov, vključno s kartonom, papirjem, plastiko, folijo, peno, mehkimi materiali in odpadno hrano. Zato je idealna izbira za podjetja in organizacije, ki proizvajajo različne vrste odpadkov in potrebujejo prilagodljivo rešitev za ravnanje z odpadki.

Stiskalnica za komunalne 1100 literske kontejnerje TONNA je zasnovana tako, da je trpežna in dolgotrajna. Stroj je izdelan iz visokokakovostnih materialov in je odporen na vsakodnevno uporabo v komercialnem ali industrijskem okolju. To pomeni, da se lahko podjetja zanesejo na stiskalnico za komunalne zabojnike TONNA, ki bo še vrsto let zagotavljala zanesljivo in učinkovito ravnanje z odpadki.

Še ena prednost stiskalnice TONNA je njena korist za okolje. Z zmanjšanjem količine odpadkov in izboljšanjem praks ravnanja z odpadki lahko podjetja zmanjšajo svoj vpliv na okolje in prispevajo k bolj trajnostni prihodnosti. Stiskalnica za odpadke pomaga zmanjšati količino odpadkov, ki končajo na odlagališčih, kar lahko pripomore k ohranjanju naravnih virov in zmanjšanju emisij toplogrednih plinov.

Preša za komunalne kontejnerje TONNA je zasnovana tako, da jo je enostavno namestiti in upravljati. Stroju je priložen obsežen priročnik z navodili za uporabo, ki po korakih prikazuje, kako varno in učinkovito nastaviti in uporabljati stiskalnico za komunalne kontejnarje. Stroj je opremljen z vrsto varnostnih funkcij, vključno z gumbom za zaustavitev v sili, varnostnim varovalom in opozorilno lučjo, ki uporabnike opozarja, ko stroj deluje.

Na splošno ponuja stiskalnica za odpadke iz komunalnih kontejnarjev TONNA številne prednosti, zaradi katerih je odlična izbira za podjetja in organizacije, ki želijo izboljšati svoje prakse ravnanja z odpadki. Od zmanjšanja količine odpadkov in stroškov odlaganja do izboljšanja okoljske trajnosti in enostavne uporabe – stiskalnica za komunalne odpadke TONNA je zanesljiva in učinkovita rešitev za ravnanje z odpadki, ki lahko podjetjem pomaga doseči njihove cilje na področju ravnanja z odpadki.

 

Prednosti stiskalnice TONNA 1100L

Kot smo že omenili, ima stiskalnica za odpadke TONNA več prednosti, zaradi katerih je priljubljena izbira za podjetja in organizacije, ki želijo izboljšati svoje prakse ravnanja z odpadki. V nadaljevanju so predstavljene nekatere ključne prednosti stiskalnice za komunalne odpadke TONNA:

 1. Zmanjša količino odpadkov: TONNA je zasnovana tako, da odpadke zgošča na manjši del prvotne prostornine, kar lahko podjetjem pomaga prihraniti denar pri stroških odlaganja odpadkov in zmanjšati njihov vpliv na okolje.
 2. Vsestranskost: stiskalnica za koše lahko obdeluje širok nabor odpadnih materialov, vključno s kartonom, papirjem, plastiko, folijo, peno, mehkimi materiali in odpadno hrano. Zato je idealna izbira za podjetja in organizacije, ki proizvajajo različne vrste odpadkov in potrebujejo prilagodljivo rešitev za ravnanje z odpadki.
 3. Trajnost: TONNA je izdelana iz visokokakovostnih materialov in je odporna na vsakodnevno uporabo v komercialnem ali industrijskem okolju. To pomeni, da se lahko podjetja zanesejo, da bo stiskalnica za odpadke zagotavljala zanesljivo in učinkovito ravnanje z odpadki še vrsto let.
 4. Koristnost za okolje: Z zmanjšanjem količine odpadkov in izboljšanjem ravnanja z njimi lahko podjetja zmanjšajo svoj vpliv na okolje in prispevajo k bolj trajnostni prihodnosti. Stiskanje vsebine v zabojnikih pomaga tudi pri zmanjševanju količine odpadkov, ki končajo na odlagališčih, kar lahko pripomore k ohranjanju naravnih virov in zmanjšanju emisij toplogrednih plinov.
 5. Enostavna namestitev in upravljanje: Preša za 1100 literske kontejnarje TONNA je zasnovan tako, da jo je enostavno namestiti in upravljati. Stroju je priložen obsežen priročnik z navodili za uporabo, ki po korakih prikazuje, kako varno in učinkovito namestiti in uporabljati stiskalnico za koše. Stroj je opremljen tudi z vrsto varnostnih funkcij, vključno z gumbom za zaustavitev v sili, varnostnim varovalom in opozorilno lučjo, ki uporabnike opozarja, ko stroj deluje.
 6. Nizka poraba sredstev za vzdrževanje: Preša za komunalne kontejnarje je zasnovana tako, da zahteva malo vzdrževanja in ima številne funkcije, ki pomagajo podaljšati življenjsko dobo stroja. Kompaktor za kontejnarje je opremljena s samomazalnim hidravličnim sistemom, ki zmanjšuje obrabo stroja, in vgrajenim sistemom za zaščito pred preobremenitvijo, ki preprečuje poškodbe motorja in drugih sestavnih delov.
 7. Stroškovna učinkovitost: Z zmanjšanjem količine odpadkov in stroškov odlaganja lahko stiskalnica za odpadke TONNA pomaga podjetjem prihraniti pri ravnanju z odpadki in njihovem odlaganju. Stroj je zasnovan tako, da je trpežen in dolgotrajen, kar pomeni, da se lahko podjetja zanesejo, da bo še leta zagotavljal zanesljivo in učinkovito ravnanje z odpadki.

 

Kako uporabljati stiskalnico za 1100 literske komunalne zabojnike TONNA 1100L

Tukaj so opisani koraki za uporabo stiskalnice za 1100 literske komunalne zabojnike TONNA:

1. Odprite 1100-litrski zabojnik in ga postavite na ploščad stiskalnice za smeti s pokrovom, obrnjenim navzven.

2. Prilagodite roke, da ustrezajo širini koša.

3. Za stiskanje vsebine pritisnite in držite zeleni gumb “ON” ter držite ročico v položaju “DOWN”, dokler se glava za stiskanje ne preneha premikati.

4. Stiskalnica za odpadke bo stisnila material, ki se nahaja v zabojniku

5. Če želite glavo za stiskanje vrniti v zgornji položaj, pritisnite in držite zeleni gumb “ON” ter držite ročico v položaju “UP”.

6. Ta postopek polnjenja in stiskanja materiala ponavljajte, dokler koš ni poln

7. Če se stroj ne zažene, pritisnite gumb “OFF” in ga ponastavite.

Pomembno je opozoriti, da je stiskalnica za zabojnike TONNA zasnovana za stiskanje le nekaterih odpadnih materialov, vključno s kartonom, papirjem, mehko plastiko, folijo, mehkimi materiali iz pene in odpadno hrano. Naprava ni primerna za naslednje vrste odpadkov: posode pod tlakom, pločevinke, kovine, les, steklo ali kakršne koli trdne materiale. Pomembno je tudi, da upoštevate namensko uporabo stroja ter dosledno izpolnjujete navodila za vzdrževanje in popravila, kot jih je navedel proizvajalec.

 

Kupite stiskalnico za zabojnike TONNA1100 ali pridobite ponudbo

TONNA1100 stiskalnica za odpadke za 1100-litrske zabojnike je učinkovita in stroškovno ugodna rešitev za ravnanje z odpadki za vsako podjetje ali organizacijo. S svojo zmožnostjo zmanjšanja količine odpadkov, ravnanja s širokim naborom odpadnih materialov ter zanesljivega in učinkovitega ravnanja z odpadki je stiskalnica za zabojnike TONNA popolna izbira za podjetja, ki želijo izboljšati svoje prakse ravnanja z odpadki. Če želite dobiti prilagojeno ponudbo za napravo za stiskanje zabojnikov TONNA1100, kliknite gumb “PRIDOBI PONUDBO” ali jo kupite preko spleta.