Povezovalni stroji

Nudimo visokokakovostne polavtomate in avtomatske povezovalne stroje po ugodnih cenah za plastični PP in PET trak ter papirnate in OPP trakove različnih dimenzij. Vsi pakirni stroji imajo CE certifikat ter ustrezajo stnadardom kakovosti. Cene avtomatskih in polavtomatskih povezovalnih strojev varirajo od nekaj sto evrov (HIPO pol-avtomatsiki povezovalni stroj s PP trakom) do nekaj tisoč evrov (AUTOMA avtomtski stroj za povezovanje s PP trakom in COMBO stroj za povezovanje palet). Cena povezovalnega stroja je odvinsna od večih faktorjev. Avtomatski in polavtomatski povezovalni stroji bodo povečali produktivnost pri pakiranju ter hitrost povezovanje. Z njimi boste olajšali delo zaposlenim in jih razbremenili zamudnih opravil. Povezovalni stroji so uporabnikom prijazni in so enostavni za uporabo.

Povezovalni stroji so zgrajeni iz kakovostnih materialov in ob pravilni uporabi lahko trajajo leta in leta. Z investicijo v stroje za povezovanje boste prihranili pri stroških povezovanja izdelkov ter šlatelj. Prihranili boste pri stroških dela, saj boste zmanjšali čas, ki ga zaposleni nameni pakiranju, dodatno pa boste prihranili tudi pri pakirnih materialih, kot so npr. sponke za pakiranje. Nudimo ugodno dostavo pakirnega stroja po Sloveniji ter servis in dobavo rezervnih delov. Povezovalni stroji imajo 12 mesecev garancije.

 • Polavtomatski pakirni stroj HIPO za plastični PP trak 5-15mm

  649
 • HIPO BOX Pol-avtomatski pakirni stroj za PP trak 6-15mm

  699
 • FLEX TAPE stroj za zapiranje škatel z lepilnim trakom 48-72mm – kartonirka

  1,899
 • ECOBAND-S Stroj za povezovanje s papirnim ali OPP trakom

  2,199
 • FLEX BOX Stroj za formiranje škatel

  2,199
 • AUTOMA avtomatski pakirni stroj za pakiranje s PP trak 9-12mm

  2,599
 • COMBO pol-avtomatski stroj za povezovanje palet s PET/PP trakom 9-16mm

  2,799
 • ECOBAND-B4620 Stroj za pakiranje s papirnatim ali OPP trakom 30mm

  2,799
 • HIPO PRO High speed Avtomatski pakirni stroj 5-12mm

  2,8902,990
 • TOP TAPE avtomatska kartonirka 48-72mm (Kraft ali BOPP trak)

  4,199
 • Avtomatska kartonirka AUTO-TAPE 48-72mm (Kraft ali BOPP trak)

  4,199
 • Automatic Horizontal Strapping Machine HAMMER for PP or PET tape 9-15mm

  19,980

Povezovalni stroji

HIPO semi-automatic strapping machine 5-15mm (3/16" to 9/16") banding machine for plastic PP strap

Stroji za povezovanje se večinoma uporabljajo s plastičnim PP ali PET trakom. Povezovalni stroji zagotavljajo hitro pakiranje in povezovanje paketov, škatel ali drugih materialov. Plastični trak se vstavi v stroj, trak pa se nato  ovije okoli embalaže na strojni mizi. Povezovalni stroji omogočajo hitro in enostavno povezovanje paketov.

Povezovalni stroji so stabilni in zagotavljajo zanesljivo in učinkovito povezovanje. Posebno usposabljanje delavcev za uporabo povezovalnega stroja ni potrebno. Naš najbolje prodajani polavtomatski stroj za povezovanje (model HIPO) se lahko uporablja za spajanje PP trakov različnih širin (od 5 mm do 15 mm). Stroj je zelo robusten in ne zahteva veliko vzdrževanja. Uporaba polavtomatskega stroja in zamenjava traku sta zelo preprosta. Polavtomatski HIPO stroji za povezovanje s PP trakom so zanesljivi in učinkoviti. Zaradi sodobnega motorja na enosmerni tok, elektronske regulacije napetosti so primerni tudi za tanjše PP trakove. Poleg tega so polavtomatski stroji varni za uporabo in ne potrebujete posebnega usposabljanja za delavce, ki jih uporabljajo. Pomembna prednost naših polavtomatskih strojev je tudi samodejno prilagajanje napetosti traku, da se prepreči poškodovanje mehkejših paketov in boljša zaščita večjih izdelkov. Stroj je precej ozek, zato ga je mogoče preprosto premikati po zaprtih prostorih in je dovolj robusten, da ga lahko uporabljate v vseh pogojih. Varnost pri delu, enostavnost uporabe, učinkovitost in varčno pakiranje ter kakovost so odlike naših strojev za povezovanje.

Cena stroja za povezovanje

Semi automatic plastic strapping machine for PP strap

Cena stroja za povezovanje je odvisna od več dejavnikov, vendar se lahko investicija povrne v nekaj mesecih, če upoštevamo prihranek časa pri pakiranju, povečano produktivnost pakiranja in neposredne prihranke pri stroških pakirnih sponk. Poleg tega bodo zaposleni bolj zadovoljni, saj bo njihovo delo lažje in varnejše.

Cene povezovalnih strojev se gibljejo od nekaj sto do več kot tisoč evrov. Cena povezovalnega stroja je odvisna od kakovosti, stabilnosti, mobilnosti  in širine traku, ki se na povezovalnem stroju lahko uporablja.

 

Kako uporabljamo povezovalni stroj?

 • Vklopite stikalo za vklop na povezovalnem stroju
 • Nato morate prilagoditi napajanje in napetost traku
 • Za prilagoditev napetosti morate pritisniti gumb za podajanje, za dalj časa, ko pritisnete gumb daljši trak bo.
  Če polavtomatski stroj za pritrjevanje ni v začetnem položaju, pritisnite gumb HOME, da se bo naprava vrnila v začetni položaj.
 • Stroj za povezovanje trakov ima visok varnostni standard, če se vrh povezovalnega stroja odpre, bo stroj samodejno prenehal delovati.
 • How to use semi-automatic plastic strapping tool PP strap?V povezovalni stroj vstavite trak
 • Nato napeljite trak po vodilih ter pritisnite gumb FEED, da stroj trak poda

Stroj za povezovanje s PP polipropilen plastičnim trakom

Stroj za povezovanje uporablja polipropilen ali krajše PP trak. Širina traku se lahko spreminja. Večina povezovalnih strojev pokriva širino od 5 mm do 15 mm. Na nekaterih modelih lahko uporabite še širši plastični trak.

Ovijalci palet – stroji za povezovanje palet s folijo

To so polavtomatske paletne naprave, ki okoli palete nalepijo raztegljivo folijo (plastično folijo), da jo zaščitijo med transportom, stabilizirajo tovor in ga ohranijo na paleti. Vsi polavtomatski stroji za povezovanje palet imajo plastično folijo, ki je fleksibilna, kar omogoča stabilno zavijanje palete brez nevarnosti prevrnitve. Za izbiro najbolj primernega stroja med različnimi vrstami strojev za ovijanje palet je pomembno, da se obrnete na naše strokovnjake.

Uporaba folije v strojih za ovijanje palet se mora izvajati pod nadzorom zaposlenega. Ker je stroj polavtomatiziran, mora uporabnik paziti, da bo paleto primerno namestil in namestil folijo na storj. Po tem stroj poskrbi za ovijanje. Ko je paleta ovita, mora skrbnik prerezati folijo.

Pakirni stroj za pakiranje škatel s selotejpom

Avtomatski stroj za pakiranje kartona je odličen za hitro in učinkovito pakiranje škatel! Avtomatska pakirni stroj za zapiranje kartonov avtomatizira postopek lepljenja traku na vrh in dno škatle. Produktivnost pakiranja se poveča, število pakiranih škatel na minuto se običajno poveča za večkrat. Avtomatski stroj za zapiranje škatel z lepilnim trakom je enostaven za uporabo in ga lahko upravlja oseba brez predhodnega strokovnega usposabljanja. Primerna je za lepilne trakove širine od 48 mm do 72 mm in za škatle ali pakete dolge najmanj 150 mm, širine med 120 in 480 mm in visoke med 120 in 480 mm. Pakirni stroj je stabilen, ima težek okvir in močno konstrukcijo. Pakirni stroj za zapiranje kartonov s selotejpom je dolgoročna naložba za vašo proizvodno linijo.

Avtomatski povezovalni stroji

V našem asortimanu lahko najdete tudi avtomatske povezovalne stroje, ki se lahko vključijo v pakirno linijo. Avtomatski povezovalni stroji so primerni za hitro povezovanje paketov, škatel ali materiala s plastičnim trakom. Stroj avtomatsko poveže paket. Spoj je kakovosten, saj je izveden na tehnologiji vročega spoja – plastični trak spoji skupaj.

Visokohitrostni stroji za povezovanje imajo malo gibljivih delov, kar zmanjšuje mehanske težave, ki nastanejo zaradi okvare ali obrabe. Vse komponente karoserije se lahko brez truda ločijo ter zamenjajo. Avtomatski povezovalni stroji se lahko prilagodijo tako, da najbolje ustrezajo vašim pogojem povezovanja. Povezovalni stroji lahko naredijo do 50 trakov na minuto. Razpon napetosti je lahko nastavljiv med 0-45 kg.

Popravilo povezovalnih strojev

Za polavtomatske in avtomatske stroje za povezovanje ne zagotavljamo popravila na kraju. Možno se je dogovoriti tudi za on-side servis, ampak v tem primeru je potrebno doplačilo. Vendar pa nudimo rezervne dele za vse stroje. Poleg tega nudimo podroben priročnik in zemljevid rezervnih delov.

Skladiščenje in transport polavtomatskih in avtomatskih strojev za povezovanje

Za prevoz na dolge razdalje ali dolgoročno skladiščenje polavtomatskega ali avtomatskega povezovalnega stroja, je treba uporabiti leseno embalažo ali paleto. Stroj mora biti pritrjen na trdno podlago in sredstvo za absorpcijo vlage mora biti v škatli (zaščita proti rji). Ne postavljajte težkih predmetov na vrh škatle.