Električni viličarji

Nudimo visokokakovostne, vendar cenovno ugodne električne paletne viličarje in električne viličarje, ki se lahko uporabljajo v skladiščih, tovarnah, veleprodajnih objektih in trgovinah. Električni paletni viličarji in električni viličarji imajo različno nosilnost in višino dviga. Električni paletni viličarji so zelo robustni in imajo močno konstrukcijo, zato so električni viličarji zelo stabilni in varni za uporabo. Električni paletni viličarji imajo ISO in druge zahtevane certifikate. Cena električnega viličarja se giblje od tisoč evrov do nekaj tisoč evrov. Cena električnega paletnega viličarja je odvisna od nekaj dejavnikov, eden od njih je nosilnost, ki jo lahko dvignete z električnim viličarjem, drugi razlogi pa so višina dviga, število baterij (akumulatorji), zmogljivost baterij, kolesa, konstrukcija itd. zadnji dejavnik pa sta nasilnost in moč motorja.

Vsi električni paletni viličarji in električni viličarji imajo 12-mesečno garancijo. Rezervni deli so na voljo oz so dobavljivi. Nudimo ugodno dostavo električnega viličarja po Sloveniji. Nakup električnega viličarja lahko izvedete preko spleta ali nam pišite za ponudbo.

 • SMITH Baterijski paletni viličar Walky – Li-ion baterija – 1500kg, 1.5t, 200mm

  Original price was: 1,600€.Current price is: 1,179€.
 • SMITH Električni paletni viličar 1500 kg 200mm

  Original price was: 1,700€.Current price is: 1,099€.
 • Električni ročni viličar 2000kg ROBOMASS XT2

  Original price was: 1,600€.Current price is: 1,329€.
 • SMITH Ročni paletni viličar z električnim dvigom 1000kg 350cm

  Original price was: 2,400€.Current price is: 1,699€.
 • SMITH Samodvižni električni viličar za dostavna vozila 500kg 1500mm

  Original price was: 2,800€.Current price is: 2,199€.
 • SMITH Električni viličar 2,5m 250cm 1500 kg

  Original price was: 3,400€.Current price is: 2,799€.
 • SMITH Električni viličar S-Ride s podstavkom 2,6m 260cm 1500 kg

  Original price was: 3,900€.Current price is: 3,099€.
 • SMITH Električni viličar 3,5m 350cm 1500 kg

  Original price was: 3,800€.Current price is: 3,099€.
 • SMITH Električni Stand-on Viličar S-Ride 3.6m 360cm 1500 kg

  Original price was: 4,200€.Current price is: 3,399€.
 • SMITH Električni viličar 2000 kg, 2 toni, 4500 mm, 4,5 m

  Original price was: 6,600€.Current price is: 5,999€.
 • SMITH 3-kolesni Električni Viličar 1500kg, 450cm

  Original price was: 16,400€.Current price is: 12,979€.
 • Dizelski viličar FX3 3500 kg, 300 cm

  Original price was: 23,000€.Current price is: 19,790€.
 • SMITH Električni viličar E25A 2500 kg 300 cm

  Original price was: 24,880€.Current price is: 19,799€.

Električni viličar cenaElektrični paletni viličarji

V spodnjih razdelkih bomo odgovorili na vaša vprašanja, zakaj potrebujete električni paletni viličar, govorili bomo o cenah električnih viličarjev ter kako bo električni viličar povečal vašo prodkutivnost in razbremenil delavce in kakšne so prednosti električne paletnega viličarja.

Zakaj potrebujete električni paletni viličar?

Novi električni paletni viličarji so odlična naložba za vse, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, prevozom, logistiko in za tiste, ki izvajajo težje dviganje v svojih objektih. Nakup novega električnega paletnega viličarja ima veliko prednosti, najpomembnejša od vseh pa je, da bo vaše delo učinkovitejše, hitrejše in da bodo zaposleni bolj zadovoljni, saj jim ne bo treba več dvigovati težkih bremen. Poleg tega je veliko varneje premikati stvari z električnimi viličarji, saj so možnosti za poškodbe zelo majhne. Nova generacija električnih paletnih vičilarjev je narejena iz materialov, ki so izjemno trpežni in odporni na vse zunanje dejavnike, kar daje električnemu viličarju še daljšo življenjsko dobo. Električni viločarji so ergonomske oblike, zato je rokovanje zelo enostavno. Druga prednost novega in izboljšanega električnega paletnega viličarja je izjemna moč, natančnost in stabilnost. Električni viličarji imajo zelo močne pogonske in dvižne motorje. To omogoča dviganje in prevoz zelo težkih in nestabilnih izdelkov.

Cena električnega viličarja

Cena električnega paletnega viličarja je odvisna od več dejavnikov, kljub temu pa lahko pričakujete donosnost naložbe v nekaj mesecih, če upoštevate prihranjeni čas pri uporabi, povečano hitrost dvigovanja in premikanja palet in manj poškodb zaposlenih. Cene električnih viličarjev se gibljejo od tisoč evrov do nekaj tisoč evrov. Cena je odvisna od tega, ali ima električni viličar eno ali dve bateriji, zmogljivost baterije, višino dviganja, nosilnost itd. Drugi pomemben dejavnik je tudi, kako močni so motorji (pogonski in dvižni motorji), ki so v električnem viličarju.

Kako deluje električni viličar?

Električni paletni viličar je primeren za premikanje palet ali težkih predmetov z ene lokacije na drugo. Poleg tega lahko palete ali težke predmete dvignete in jih premaknete na tovornjak ali polico ali snamete s tovornjaka ali police. Začnite tako, da obrnete ključ na električnem viličarju. S tem se bo električni viličar začel. Lučke bodo prikazane, indikator baterije pa bo pokazal zmogljivost baterije. Električni paletni viličar upravlja ročaj CURTIS. Stikala za pomikanje električnega viličarja in vilic, sta integrirana v ročja viličarja, kar vam daje odličen nadzor in lažje manipuliranje z električnim viličarjem.  Z ročajem premikate električni viličar naprej ali nazaj in tudi nadzirate višino vilic. Ko se stikalo premakne navzgor, se bodo vilic dvignile, ko pa se stikalo na ročaju premakne navzdol, se vilice spustijo navzdol. Z ročajem se nadzira pot električnega viličarja. Ko premaknete ročaj, se bodo kolesa premaknila in spremenila smer električnega viličarja. Električni viličarji so na voljo v dveh vrstah, na voljo je električni paletni viličar, ki lahko dvigne palete do 3,5 metra in pa električni viličar, ki palete lahko dvigne le do približno 200 mm in je bolj primeren za premikanje palete, kot za njihovo dvignite. Ker lahko z električnimi paletnimi vozički premikate in dvigujete palete in druge predmete, so dražji kot električni viličarji, ki vam omogočajo le premikaje palt in dvig le teh do višine 200mm. Električni viličarji so izjemno varčni, čas transporta in dviganja pa krajšajo za več kot 4-krat. Električni viličarji poganjajo visokokakovosten avtomobilski akumulator, ki ima dolgo življenjsko dobo, hkrati pa omogoča polnjenje. Prednost uporabe avtomobilskega akumulatorja je tudi v tem, da jih lahko kupite povsod ter da so cenejši od baterij, ki so narejene posebaj za električne viličarje. Zmogljivost in moč avtomobilskega viličarja pa je enaka kot zmogljivost baterije, ki je narejena posebaj za električni viličar.

Kakšne so prednosti električnega viličarja?

Prednosti električnih viličarjev so neizmerne. Odpravljajo težko ročno dvigovanje in pospešujejo manipulacijo s paletami in drugimi predmeti, so zelo varčni, zmogljivi, cenovno dostopni, ergonomski in zelo enostavni za uporabo. To je le nekaj značilnosti, ki opisujejo novo generacijo električnih viličarjev. Učinkovito bodo znižali stroške prevoza in hkrati prihranili čas, ki bi se sicer podvojil, če bi premikali ali dvigovali blago ali palete ročno. Nov električni viličar boste lahko uporabljali več let, saj ohrani svojo moč in zmogljivosti med delovanjem. Za vse dodatne informacije ali nasvete o nakupu nas kontaktirajte. Pomagali vam bomo najti najustreznejšo rešitev za vaše potrebe.

Servis električnega paletnega viličarja

Naše visoko usposobljeno servisno osebje je opremljeno z vsem potrebnim orodjem in nadomestnimi deli, potrebnimi za servisiranje in popravila, zato lahko običajno popravimo električni viličar v enem ali dveh tednih. Če z električnim viličarjem nekaj ni v redu, nas lahko kontaktirate.

Električni paletni viličarji za težko dviganje

V naši ponudbi električnih viličarjev lahko najdete tudi električne paletne viličarje, izdelane posebej za težje dviganje. Ti električni paletni viličarji imajo visoko napetostno moč. Zasnovani so posebej za tovor, ki je zelo težak in zelo nestabilen.

Čeprav je uporaba električnega viličarja relativno varna, so uporabniki potrebni nekateri varnostni ukrepi. Električni viličar morajo uporabljati ustrezno usposobljeni ljudje. Če električni viličar uporablja neusposobljeno osebje ali pa ga uporablja neprevidno, lahko poškoduje paleto ali vozilo. Nikoli ne premikajte ali dvigajte blaga, ki je slabo priterjeno in ni stabilno. Za stabilizacijo blaga uporabljajte trakov ter blago privežite na paleto. Med ciklom dviganja se prepričajte, da nihče ni ogrožen. Za uporabo električnega viličarja strokovno usposabljanje ni potrebno.