Pnevmatski in Ročni spenjalci in oprema za povezovanje PET, PP, tekstilnih in kompozitnih trakov

Ponujamo kakovostna, vendar cenovno dostopne pnevmatske spenjalce za PET (polietilen) in PP (polipropilen) trak širine od 13 do 19 mm. Pnevmatski spenjalec ima ISO in druge potrebne certifikate. Ročno orodje za spenjanje plastičnih PP trakov PPST – 13 ali PPST – 16 je kombinirano univerzalno orodje za pakiranje škatel in izdelkov. Ekonomično orodje za pakiranje in povezovanje s PP trakom in s kovinskimi sponkami širine 12/13 mm ali 15 / 16mm. Nudimo tudi ročni napenjalec za vezanje s tekstilnim in kompozitnim trakom za različne širine tekstilnih in kompozitnih trakov. Vsa ročna pakirna orodja in pnevmatski spenjalci imajo 12-mesečno garancijo.

Odvijalec, voziček za PP/PET/kompozitni/tekstilni trak

Nudimo visoko kakovostne, ampak cenovno dostopne vozičke za PP / PET trak na kolesih in odvijalce za tekstilne in kompozitne trkove. Odvijalci za plastični trak imajo kolesa, so zelo stabilni, z notranjim premerom 400mm. Kar pomeni, da ustrezajo vsakemu standardnemu PET / PP traku s premerom Ø406mm.

Sponke za tekstilni, kompozitni, PET in PP trak

Nudimo veliko paleto različnih kovinskih sponk za tekstilne ali kompozitne trakove. Sponke so pocinkane, široke od 13mm do 25mm. Poleg tega nudimo sponke za plastični PP trak za pakiranje z ročnim orodjem, spenjalcem.

 • Sponke za PP trak 13mm in 16mm

  1315
 • Sponke za tekstilni ali kompozitni trak 16mm, 19mm ali 25mm

  2444
 • Napenjalec za kompozitni in tekstilni trak od 13-50mm

  48138
 • Odvijalec za tekstilni trak – Ø76mm

  78
 • Ročni spenjalec za PP trak 12/13mm ali 15/16mm

  119
 • Odvijalec za kompozitni trak – Ø200mm

  139
 • Odvijalec, voziček za PET/PP trak – Ø405/406mm

  149
 • Voziček za jekleni trak HS5

  159
 • A3 Ročni spenjalec za jekleni trak 13-19mm

  275
 • Pnevmatski spenjalec za PET in PP trak AIR–A 13-19mm

  469
 • BO-51 ročni napenjalec za jakleni trak 13-20mm

  490
 • AIR DUO32 pnevmatski napenjalec in spenjalec za jekleni trak

  1,399
 • AIR Metal 19-32mm Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom

  1,7992,200

Manual strapping tool PPST-13

Ročni spenjalci za PET, PP in ročni napenjalci za tekstilni, kompozitni trak

Ročni spenjalec 3 v 1 za povezovanje s PP trakom PPST – 13 or PPST -16 je visoko-kakovostno orodje za pakiranje.  Konstrukcija ročnega spenjalca je robustne, vendar je zgrajen tako, da se lahko komponente enostavno zamenjajo, zato je zelo dolgotrajno. Ročni spenjalec za plastični trak je izjemno lahek, saj tehta le 2,75kg. 3 v 1 pomeni, da z ročnim spenjalcem za PP trak, trak zategnete, ga spojite in odrežete. Ko ročni spenjalec zategnete, dodate sponko ter je deformirate, tako da oklešči trak, na ta način se plastični trak prime skupaj.  Prodajamo tri različna ročna orodja za povezovanje s tekstilnim in kompozitnim trakom, primerna za 13-19mm, 19-25mm in 25-50mm širok tekstilni in kompozitni trak. Za nakup izberite širino orodja, ki ga potrebujete, in nadaljujte z naročilom ali pošljite povpraševanje.

batterystrapping.com-wire-buckets-textile-composite-strapping-16mm-19mm-25mm.jpgJeklene sponke za tekstilni, kompozitni trak

Visokokakovostna žične sponke za tekstilni ali kompozitni trak, pocinkane. Različne širine: 16mm, 19mm ali 25mm. Ponujamo popust na količino.

Seals, Clips, Clamps for plastic PP strapping 13mm or 16mm priceSponke za povezovanje s plastičnim PP trakom 13mm ali 16mm

Visokokakovostne sponke za plastične PP trakove, 13mm in 16mm, pocinkana, 1000 kosov/karton ali 1500 kosov/karton. Ponujamo popust na količino.

High-quality PET/PP strap dispenser cart - 405/406

Odvijalec, voziček za plastični PP/PET trak

 • Visokokakovostni odvijalec za PP / PET trak,
 • s kolesi,
 • zelo stabilen s skupno težo približno 28 kg,
 • velikost: 65 × 48 × 110 cm,
 • notranji premer 400mm za PET/PP trak s premerom Ø406mm.

Kaj je pnevmatski spenjalec in kako se uporablja?

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapPnevmatski spenjalec je pomembno orodje za številne delavnice, tovarne in industrijske obrate. Pnevmatsko orodje deluje na stisnjen zrak, ki ga zagotavlja zračni kompresor. Praviloma kompresor deluje po načelu stiskanja, pospeševanja zraka.

Najpogosteje se uporabljajo batni kompresorji. Pnevmatski spenjalec je odlična izbira za izvajanje nalog, ki zahtevajo natančnost, hkrati pa je najboljše orodje za povezovanje manjših in težje dostopnih palet in paketov, do katerih ni mogoče dostopati z večjimi napravami. Zato različne panoge vedno bolj uporabljajo pnevmatske spenjalce. Pnevmatski spennjalec je na splošno ergonomsko in praktično, uporabniku prijazno ročno orodje za povezovanje PET in PP trakov.

Cena pnevmatski spenjalcev

Pnevmatski spenjalci za povezovanje so dostopna orodja in niso tako draga v primerjavi z drugimi orodji in stroji za povezovanje. Dobro pnevmatsko ročno orodje je na voljo za manj kot tisoč evrov. Cena je zelo korelirana s kakovostjo orodja za pakiranje in je odvisna tudi od moči pnevmatskega spenjalca.

Pnevmatski spenjalec AIR-A za PET in PP trak

AIR-A pnevmatski spenjalec 13-19 mm je izredno visoko kakovostno orodje za povezovanje in je na voljo po ugodni ceni z 12-mesečno garancijo. Spenjalec je primeren za PET in PP trak. Pnevmatski spenjalec se uporablja v vseh industrijah in je nepogrešljivo orodje za pakiranje. Prihrani čas in poveča učinkovitost pakiranja. Pnevmatski spenjalec je moderno, lahko, zanesljivo in ergonomsko orodje. S pnevmatskim spenjalcem za povezovanje lahko pritrdite PET in PP trakove; različne debeline in širine.

Kako se pnevmatski spenjalec uporablja?

 • Paket povežete s plastičnim trakom in en konec PET ali PP traku postavimo nad drugega.
 • Zgornji in spodnji del traku za pakiranje vstavite v pnevmatski spenjalec.
 • Nato pritisnite gumb za zategovanje traku s palcem desne roke, dokler se trak ne zategne.
 • Nato pritisnite gumb za fuzijo s palcem desne roke, dokler se trak za povezovanje ne spoji in odrežete.
 • Pritisnite ročico in jo zategnite z desno roko.
 • Pritisnite gumb za previjanje z majhnim prstom desne roke, dokler se trak ne spusti s škripca.
 • Tesno pritisnite ročico in zategnjeni gumb in odstranite orodje s traku za pakiranje.

Kako lahko prilagodim moč pnevmatskega spenjalca?

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapČas spajanja se lahko prilagodi glede na dimenzijo traku za pakiranje, količino zračnega tlaka in stanje pnevmatskega spenjalca. Za nastavitev moči se manevrira majhen vijak pod gumbom za fuzijo, za to se uporablja majhen izvijač. Čas se bo povečal, če vrtite vijak v smeri urinega kazalca in se zmanjša, če se vrti v nasprotni smeri urinega kazalca. Po nastavitvi zategnite protimatico.

Pnevmatski spenjalec ali baterijski spenjalec?

Pnevmatski spenjalec je lažji in močnejši v primerjavi z baterijskim spenjalcem, kar pomeni, da opravlja popolnoma enako delo kot električno orodje, vendar z lažjim in priročnejšim orodjem. Pnevmatska orodja so bolj ekonomična in varna za uporabo; zato se uporablja v avtomobilski industriji, gradbeni industriji in kovinski industriji.

Stroški porabe energije so pri uporabi pnevmatskega spenjalca bistveno nižji kot pri uporabi baterijskega. Da bi proizvedli določeno količino kinetične energije, kompresor porabi precej manj električne energije, kot jo porabi električno orodje. Pnevmatsko orodje ima daljšo življenjsko dobo.

Tudi dolgoročna in vsakodnevna uporaba ne škoduje orodju. Ker pnevmatski spenjalec ne deluje z motorjem, se ne pregreje in ga ni mogoče preobremeniti. Zato vzdrževanje ni potrebno. Pnevmatsko orodje je varno in ne predstavlja nevarnosti električnega udara ali eksplozije. Primerni so tudi za uporabo v vlažnem ali mokrem okolju. Da pa bi pnevmatsko orodje za povezovanje delovalo, je potreben dostop do stisnjenega zraka, zato ni tako mobilno in praktično, kot so baterijski spenjalci.