Komplet za povezovanje plastičnih trakov

Kompleti za povezovanje so sestavljeni iz kakovostnih in cenovno dostopnih baterijskih spenjalcev ali ročnih spenjalcev primernih tako za PET kot PP trak. V setu za povezovanje dobite:

  • baterijski spenjalec ali ročni spenjalec
  • baterijo ali dve bateriji (odvino od baterijskega spenjalca) in polnilec (velja za sete za baterijsko povezovanje)
  • PET, PP, tekstilni ali kompozitni trak (za različne širine, 12mm, 15mm, 16mm, 19mm)
  • odvijalec za trak

Baterijski spenjalci imajo garancijo in se servisirajo v Sloveniji. Baterijske spenjalce in komplete za baterijsko povezovanje vam brezplačno dostavimo.

Komplet za povezovanje s plastičnimi trakovi – vse kar potrebujete za pakiranje

Kompleti za baterijsko povezovanje so že pripravljeni kompleti, ki vsebujejo vse, kar potrebujete za začetek pakiranja. Komplet za baterijsko povezovanje vključuje baterijski spenjalec, baterijo ali dve bateriji za baterijski spenjač, polnilnik za baterije, plastični PET ali PP trak (različne širine, med katerimi lahko izbirate) in odvijalec, voziček za PP ali PET trak. Ko prejmete komplet za baterijsko povezovanje trakov, lahko takoj začnete pakirati.

Cena kompleta za baterijsko povezovanje

Stroški kompleta za baterijsko povezovanje so nižji od stroškov, če kupite vse komponente posebej. Poleg tega boste pri nakupu seta, dobili tudi brezplačno dostavo. Povračilo investicije je mogoče opaziti v nekaj mesecih, če upoštevate prihranke časa pri pakiranju, povečano število vezov glede na čas in neposredne prihranke pri stroških za sponke (pri pakiranju z baterijskim spenjalcem ne potrebujete sponk). Cene baterijskih spenjalcev se gibljejo od tisoč evrov do nekaj tisoč evrov. Odvisno je od tehnologije, ki jo baterijski spenjalec ima in od širine traku za katero je baterijski povezovalec trakov primeren. Avtomatski baterijski spenjalci (samodejno napenjanje, spojijo in odrežejo trak), pri pol-avtomatskih morate še potisniti ročico navzdol, da aparat trak prereže. Večinoma so vsi baterijski spenjalci primerni trako za plastični PET kot plastični PP trak.

Kaj je vključeno v komplet za baterijsko povezovanje?

Baterijski spenjalec, baterija in polnilec

Battery strapping tool set PET strap + dispenser + battery + charger

Poleg baterijskega sepnjalca vam pripada tudi baterija, v nekatrih setih dve bateriji in polnilec. Obstaja veliko baterijskih spenjalcev, zato morate izbrati tistega, ki  je najbolj primerna za vaše potrebe. Če želite izbrati najboljši komplet za baterijsko povezovanje, se morate najprej odločiti, kako širok trak potrebujete in kako pogosto boste povezovali z baterijskim spenjalcem. Na podlagi tegase lahko odločite, kateri baterijski spenjač naj bo vključen v paket.

Imamo baterijske spenjalce, ki pokrivajo vse širine plastičnih trakov – od 10 mm vse do 19 mm. Odločiti se morate, če želite popolnoma avtomatizirano pakiranje, kar pomeni, da bo baterijski spenjalec avtomatsko napel, spojil in odrezal trak ali vam zadostuje pol-avtomatski baterijski spenjalec – da trak odreže, morate potisniti ročico navzdol. Drugo vprašanje je, kako močanmora biti baterijski spenjalec. To je odvisno tudi od širine traku. Imamo orodja za baterijsko povezovanje z maksimalno napetostjo do 4000 N.

PET ali PP plastični trak

V vsakem kompletu za baterijsko povezovanje prejmete tudi en kolut PET ali PP plastičnega traku. Predhodno smo pripravili komplete različnih širin in vrst trakov. Izberite komplet za povezovanje, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. PET trak ponuja maksimalno moč in najbolje ohranja napetost veza in natezno trdnost od vseh drugih plastičnih trakov.

Najpogosteje se uporablja za težke obremenitve, ki zahtevajo trden in napet vez za varno prevažanje izdelkov ali skladiščenje. Nizki stroški traku PET v primerjavi z jeklenim trakom s podobnimi zmogljivostmi so prepričali številne proizvajalce in prevoznike, da raje uporabljajo PET trak namesto jeklenega traku.

Poliestrski trak se lahko ročno poveže z orodjem za ročno napenjanje ali baterijskim spenjalcem. PET trak se enostavno reciklira. PP trak ali polipropilen je ekonomičen material, primeren za lahke in srednje težke obremenitve za povezovanje palet in škatel. Na voljo je v različnih širinah, debelinah in variacijah polimerov.

Odvijalec za PP ali PET

High-quality PET/PP strap dispenser cart - 405/406

Odvijalec za PP in PET trak vam omogoča, da premikate opremo za baterijsko povezovanje kamor želite. Z njimi pospešite postopek pakiranja in povečate produktivnost, saj se lahko PET ali PP trak hitro odvijeta iz vozička. Odvijalec, voziček vam omogoča, da shranite trak na njem in po potrebi takoj začeti s pakiranjem.

Zakaj kupiti komplet za baterijsko povezovanje?

MB820 battery hand tool 16-19mm (5/8" to 3/4") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & Charger

Kompleti za baterijsko povezovanje so odlična rešitev za pakiranje za nove proizvajalce ali delavnice, ki še nimajo pakirnih komponent, ki so vključena v komplet. Primeren je tudi za podjetja, ki želijo posodobiti svoj postopek pakiranja in nimajo časa, da bi za vsako pakirno orodje nabavljali ločeno.

Dodatno boste pri nakupu baterijskega kompleta za povezovanje  prihranili nekaj denarja, saj če seštejete vrednost vseh pakirnih komponent, ki so vključeni v paket, je nakup v kompletu za povezovanje cenejši. Poleg tega ponujamo brezplačno dostavo na vsak komplet za baterijsko povezovanje in eno leto garancije.