Oprema za pakiranje

Oprema za pakiranje se uporablja za zategovanje plastičnih, tekstilnih ali jeklenih trakov okrog izdelka ali palete, tako da se lahko tovor zlahka in varno prevaža in skladišči. . Oprema za pakiranje se uporablja, na primer, na žagah, gradbiščih, trgovinah z gradbenim materialom, logističnih podjetjih, in tovarnah.

Oprema za pakiranje se uporablja za zavarovanje težkega tovora s trakovi in sponkami, če ne uporabljate baterijske opreme za pakiranje ali opreme za pakiranje, ki uporablja tehnologijo brez sponk. Prodajamo baterijsko opremo za pakiranje, pnevmatsko opremo za pakiranje, ročno opremo za pakiranje, pripravili pa smo tudi komplete za pakiranje, tako da lahko začnete pakirati takoj, ko prispe oprema za pakiranje.

Ponujamo širok izbor kvalitetne ampak cenovno dostopne opreme za pakiranje PET, PP, tekstilnih, in jeklenih trakov. Na naši spletni strani lahko najdete naslednjo opremo za pakiranje:

 • Baterijski spenjalci za povezovanje
 • Pnevmatski spenjalci za pakiranje
 • Ročni spenjalci za pakiranje
 • Kompleti za pakiranje

Oprema za pakiranje ima garancijo in je servisirana v Evropi. Baterijski spenjalci, pnevmatski spenjalci in baterijski kompleti za pakiranje bodo poslani brezplačno na vaš naslov v Sloveniji.

 • Sponke za PP trak 13mm in 16mm

  1315
 • Sponke za tekstilni ali kompozitni trak 16mm, 19mm ali 25mm

  2444
 • Napenjalec za kompozitni in tekstilni trak od 13-50mm

  48138
 • Odvijalec za tekstilni trak – Ø76mm

  78
 • Ročni spenjalec za PP trak 12/13mm ali 15/16mm

  119
 • Odvijalec za kompozitni trak – Ø200mm

  139
 • Odvijalec, voziček za PET/PP trak – Ø405/406mm

  149
 • Voziček za jekleni trak HS5

  159
 • A3 Ročni spenjalec za jekleni trak 13-19mm

  275
 • Set za pakiranje – Ročni set za pakiranje CORD 13-19 mm – kompozitni trak 16 mm – voziček

  285
 • Set za ročno povezovanje PPST16 + PP trak 15,5 mm – sponke – voziček za povezovanje

  289
 • Set za ročno pakiranje PPST13 + PP trak 12mm – sponke – voziček

  289
 • Pnevmatski spenjalec za PET in PP trak AIR–A 13-19mm

  469
 • BO-51 ročni napenjalec za jakleni trak 13-20mm

  490
 • Set za pnevmatsko povezovanje AIR19 13-19 mm PET/PP + PET trak 15,5mm – voziček za povezovanje

  649
 • Set za polavtomatsko baterijsko pakiranje JET 12-16 mm PET/PP z baterijo & polnilcem + PP trak 12 mm – voziček

  899
 • Komplet za polavtomatsko povezovanje JET 12-16 mm PET/PP vključno z baterijo & polnilcem + PET trak 12 mm – povezovalni voz

  899
 • Komplet za baterijsko povezovanje | TES 12-16mm – 2x bateriji in polnilec – PET trak 12mm ali 15,5mm – odvijalec PET/PP traku

  1,195
 • AIR DUO32 pnevmatski napenjalec in spenjalec za jekleni trak

  1,399
 • Set za baterijsko povezovanje NEO 9-16mm PET/PP z baterijo in polnilcem + PET trak 15.5mm – voziček

  1,399

Battery strapping setsOprema za pakiranje

Oprema za pakiranje so naprave, ki skupaj povežejo povezovalne trakove. Oprema za pakiranje je naprodaj v različnih oblikah. Glavni namen uporabe opreme za pakiranje je pritrditi tovor skupaj ali na paleto. Uporabljajo se v več panogah, v skladiščih, blagovnicah, lesnih obratih, kemičnih obratih in proizvodnih podjetjih. Ponujamo opremo za pakiranje v sledečih oblikah:

 • Baterijska oprema za pakiranje
 • Kompleti za pakiranje
 • Pnevmatska oprema za pakiranje
 • Ročna oprema za pakiranje

Brezplačna dostava baterijske opreme za pakiranje, pakirnih kompletov in pnevmatske opreme za pakiranje. Na voljo rezervni deli in zanesljiva pomoč.

Kaj je oprema za pakiranje in povezovanje?

Oprema za pakiranje in povezovanje se običajno uporablja, da pritrdi dve stvari ali skupino izdelkov. Običajen material za pakiranje je ali polipropilenski ali poliestrski trak. Pakiranje s trakom je odlična metoda za povezovanje in se lahko uporablja za težje tovore, kot so motorni bloki.

Kako uporabljati opremo za pakiranje?

Izberite opremo za pakiranje, ki najbolj ustreza vašemu tovoru, nato pa začnite nameščati trakove na objekt. Ovijte trak okrog tovora in uporabite napenjalno, zapiralno ali rezalno opremo, da jih zavarujete na mestu. Če uporabljate avtomatično baterijsko opremo za pakiranje, bo celoten proces napenjanja, zapiranja in rezanja opravljen z baterijsko opremo za pakiranje. Vse je lahko narejeno z eno roko in brez truda.

Battery strapping tools categoryBaterijska oprema za pakiranje

Ročna baterijska oprema za pakiranje je lahka za uporabo, lahke teže, uporablja zadnjo litijsko-ionsko baterijsko tehnologijo, in ima ergonomično zasnovo. Obstajajo tri vrste baterijske opreme za pakiranje, glede na to koliko procesa je avtomatiziranega: ročne, polavtomatske, ali avtomatske funkcije, kar je idealno za vašo uporabo. Z avtomatsko opremo za pakiranje bo napenjanje, zapiranje in rezanje opravljeno s pritiskom enega gumba. Če uporabljate polavtomatsko opremo za pakiranje, napenjanje, zapiranje je avtomatično, vendar boste za rezanje morali pritisniti dodaten gumb ali pritisniti gor ročico. In če uporabljate ročno opremo za pakiranje, bo za rezanje potrebno pritisniti ročico, pri čemer bo potreben človeški napor.

Kompleti za pakiranje

Kompleti za pakiranje so vnaprej pripravljeni paketi, ki vsebujejo opremo za pakiranje, pakirni voziček ali voz, platične trakove in sponke, če so potrebne za proces pakiranja. Prednost nakupa kompleta za pakiranje je v tem, da lahko začnete s pakiranjem takoj, ko oprema prispe in je cenejše, kot če bi kupili vsako stvar posamično. Baterijski in pnevmatski kompleti za pakiranje imajo brezplačno dostavo v Slovenijo.

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapPnevmatična oprema za pakiranje

Pnevmatična oprema za pakiranje je lahka za uporabo, z njo lahko dokončate celoten proces pakiranja s pritiskom 2 gumbov. Vendar pa potrebuje vir zraka, ki lahko opravi proces pakiranja. Je cenejša kot baterijska oprema za pakiranje, slabost pa je v tem, da ni premična, ker potrebuje vir zraka. Pnevmatična oprema za pakiranje sestoji iz lahkih strojev, s kompaktno robustno zasnovo. Nudimo širok izbor ročne pnevmatične opreme za pakiranje, napenjalcev, in zapiralcev za pakiranje brez zaponke (z rezanjem) ali z zaponko. Nudimo pnevmatična orodja za plastične PET in PP trakove in za jeklene trakove. Med prednostmi pnevmatične opreme za pakiranje spadata hitrost ter stalno in učinkovito napenjanje trakov.

Manual strapping tools

Ročna oprema za pakiranje

Ročna oprema za pakiranje je najcenejša oprema, vendar proces pakiranja traja dlje v primerjavi z baterijsko ali pnevmatsko opremo za pakiranje. Ob uporabi ročne opreme za pakiranje boste vedno potrebovali zaponko ali vedro, ki ju boste morali ročno pritrditi med trakove. Za napenjanje, zapiranje in rezanje je potrebna ročna sila, zato proces pakiranja ni tako tekoč in hiter. Nudimo širok izbor ročne opreme za pakiranje s plastičnimi in tekstilnimi trakovi, napenjalci in zapiralci z jeklenimi ali nerjavečimi jeklenimi trakovi, prav tako pa najdete vedra za pakiranje s tekstilnimi trakovi, zaponke za pakiranje s plastičnimi trakovi, voziček ta pakiranje s trakom, in voz za pakiranje s trakom na kolesih.

Vsa naša oprema za pakiranje – baterijska oprema za pakiranje, pnevmatska oprema za pakiranje, ročna oprema za pakiranje in kompleti za pakiranje imajo 12-mesečno garancijo in so servisirani v Evropi. Baterijska oprema za pakiranje, pnevmatska oprema za pakiranje, pnevmatska oprema za pakiranje, in baterijski kompleti za pakiranje bodo brezplačno dostavljeni na vaš naslov v Slovenijo. Rezervni deli so na voljo in ponujamo hitro in zanesljivo pomoč in vzdrževanje.