Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheapBaterijski spenjalci

Nudimo širok nabor kakovostnih, vednar ugodnih baterijskih spenjalcev primernih za različne širine plastičnih polietilen (PET) in plastičnih polipropilen PP trakov. Baterijski spenjalci se lahko uporabljajo za vse vrste širin plastičnih trakov od 10 mm pa do 19 mm. Baterijski spenjalci imajo ISO certifikat in so v skladu z vsemi ostalimi standardi kakovosti. Cena baterijskega spenjalca se giblje od tisoč evrov do nekaj tisoč evrov. Cena baterijskega povezovalca palet je odvisna od več dejavnikov, eden od njih je, kako močna je orodje za povezovanje, drugi razlog je, ali je orodje za baterijsko pakiranje avtomatizirano ali ne, popolnoma avtomatizirana orodja za povezovanje so dražja od polavtomatskih orodij. Zadnji odločilni dejavnik je, kako široke trakove, lahko baterijski spenjač povezuje.

Vsi baterijski spenjalci imajo 12-mesečno garancijo, zagotovljen servis in rezervne dele. V primeru, da imate z baterijskim spenjalcem težave v garancijskem obdobju in popravilo traja dalj časa vam pošljemo drugega. Nudimo brezplačno dostavo po Sloveniji. Ponujamo vam tudi najboljše cene, ki so na voljo na trgu Evropske unije.

 • Battery for battery strapping tool GT-ONE SP3 14,4V 4,0 Ah LI-IO

  169
 • JET Polavtomatski Baterijski Spenjalec 12-16mm PET/PP Trak z Baterijo in Polnilcem

  695
 • Baterijski spenjalec TES 12-16 mm za PET trak + 2x Li-oN bateriji

  995
 • Baterijski spenjalec NEO 9-16mm PET/PP

  1,199
 • Baterijski spenjalec TES Plus 16-19 mm za PET trak + 2x Li-oN baterija

  1,299
 • NEO Plus Baterijski povezovalec trakov PET/PP 16-19 mm z 2x baterijama in polnilnikom

  1,495
 • GT SMART 9-16mm baterijski spenjač PET/PP traku

  1,699
 • TITAN Battery Powered Strapping Tool 10-16mm (3/8″-5/8″) for PET/PP Strap +Battery + Charger

  1,799
 • Baterijski spenjalec Messersi MB620 12-16 mm za PP in PET trak

  1,920
 • Baterijski spenjalec GT – ONE 10-16 mm za PP in PET trak, Li-oN baterija

  1,939
 • TITAN PLUS Baterijski povezovalni stroj PET/PP 13-19mm

  1,999
 • Baterijski spenjalec Messersi MB820 16-19 mm za PP in PET trak

  2,095
 • Battery strapping tool for 16-40mm textile/composite strap ITI 71 – 2x Battery & Charger

  2,439
 • GT-XTREME Avtomatski akumulatorski spenjalec trakov 16-19mm PET/PP z baterijo & polnilcem

  2,495
 • Signode BXT3 9-19mm baterijski spenjalec

  2,6492,859
 • ELECTRA™ M SERIES baterijski napenjalec in spenjalec za jeklene trakove

  4,890

Battery strapping banding tool BW 01 high qualityBaterijski povezovalec palet in paketov

V spodnjih razdelkih bomo odgovorili na vprašanja, zakaj potrebujete orodje za baterijsko povezovanje, cenovni razpon baterijskih spenjalcev ter kako bo baterijski spenjalec pripomogel k povečanju produktivnosti in kakšne so prednosti orodja za akumulatorsko povezovanje palet.

Zakaj potrebujete baterijski spenjalec?

Baterijski spenjalec je odlična naložba za vse, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, transportom, logistiko in za tiste, ki opravljajo kakršno koli pakiranje s trakovi. Ob nakupu novega akumulatorskega povezovalca je veliko različnih prednosti, vendar je najpomembnejše, da so mobilni in da si uporabnik lahko prilagodi nastavitve tako, da ustreza potrebam njihovemu načinu pakiranja. Poleg tega je nova generacija baterijskih spenjalcev izdelana iz materialov, ki so izjemno vzdržljivi in odporni na vse zunanje dejavnike, kar orodju daje še daljšo življenjsko dobo. Dodatno so zelo ergonomski, kar omogoča enostavno upravljanje. Druga prednost novega in izboljšanega orodja za baterijsko pakiranje je izjemna moč. Ponaša se s silo pakiranja do 4000N. To omogoča pakiranje tudi izdelkov, ki so težki in nestabilni.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm saleCena baterijskega spenjalca

Cena baterijskega spenjalca je odvisna od več dejavnikov, vendar lahko pričakujete da se bo investicija povrnila že v nekaj mesecih, če upoštevate prihranke pri stroških dela in povečane hitrosti pakiranja ter neposredne prihranke pri stroških sponk. Cene baterijskih spenjalcev se gibljejo od tisoč evrov do nekaj tisoč evrov. Cena je odvisna od tega, ali je baterijski spenjalec popolnoma avtomatiziran (avtomatsko napenjanje, spajanje in rezanje) ali polavtomatski (avtomatsko napenjanje traku in spajanje, za preezer traku, pa mora uporabnik potisniti ročico na baterijskem spenjalcu navzdol). Na ceno baterijskega spenjalca vpliva tudi kako močen je stroj in za kakšno širino traku je primeren.

Kako baterijski spenjalec deluje?

Messersi MB620 battery hand tool 12-16mm (1/2" to 5/8") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerBaterijski spenjalec za povezovanje palet in paketov je primeren za PP in PET trakove. Postopek povezovanja se začne s pritiskom na gumb za vklop / izklop, orodje se zažene in začne napenjati trak na želeno raven. Baterijski spenjalec je na voljo v dveh vrstah, na voljo je polavtomatsko orodje za povezovanje in avtomatsko orodje za vezanje. Avtomatski baterijski spenjalec pomeni, da baterijski spenjalec samodejno napne, spoji in odreže plastični PP ali PET trak. Baterijski spenjalci so izjemno varčna orodja za pakiranje in skrajšajo čas pakiranja za več kot 4-krat. Baterijske spenjalce poganja visoko kakovostna litij-ionska baterija, ki ima dolgo življenjsko dobo, obenem pa omogoča do 2000 polnjenj. Baterijski spenjalci, ki jih nudijo, lahko napnejo, spojijo in odrežejo do 400 trakovov z enim samim polnjenjem baterijo, nekatri pa imajo priloženi dve bateriji, kar vam omogoča neprestano delovanje baterijskega spenjalca.

Prednosti baterijskega spenjalca

Prednosti baterijskega povezovalca so neizmerne. Zagotavljajo kakovost vezano paleto ali paket, kar povečuje varnost, so zelo varčni, zmogljivi ter cenovno ugodni. Poleg tega so lahki za prenašanje in enostavni za uporabo. To so le nekatere lastnosti, ki opisujejo novo generacijo orodij za povezovanje. Učinkovito bodo znižali stroške pakiranja in hkrati prihranili čas, ki bi ga sicer uporabili za ročno pakiranje. Novi akumulatorski povezovalec boste lahko uporabljali več let, saj ohranja svojo moč in zmogljivost med delovanjem. Za dodatne informacije ali nasvete glede nakupa nas kontaktirajte. Pomagali vam bomo najti najustreznejšo rešitev za vaše potrebe.

Servis baterijskih spenjalcev

Naše visoko usposobljeno servisno osebje je opremljeno z vsemi potrebnimi orodji in rezervnimi deli, potrebnimi za servisiranje in popravilo baterijskih spenjalcev, zato lahko običajno popravimo akumulatorski spenjalec v enem ali dveh tednih. Če je kaj narobe s strojem se lahko obrnete na nas in nam pošljete poškodovani baterijski spenjalec.

Baterijski spenjalci za težke tovore

TES Plus 16-19mm (5/8" to 6/8") battery strapping tool for PET and PP strap

V naši paleti baterijskih spenjalcev lahko najdete tudi akumulatorsko orodje za plastično povezovanje, izdelano posebej za težke tovore. Ta orodja za povezovanje imajo visoko napetostno moč. Izdelani so posebej za pakiranje tovora, ki je zelo težak in zelo nestabilen. Opremljene so z ogromno napetostno močjo do 4000 N in lahko samodejno napnejo in spojijo plastični PP ali PET trak širine do 19 mm.