12mm OPP trak za avtomatski stroj za povezovanje – 150m/enoto

12mm OPP trak za avtomatski stroj za povezovanje - 150m/enoto

12mm OPP trak za avtomatski stroj za povezovanje – 150m/enoto

Na zalogi

 • Močan 12 mm trak OPP za avtomatske stroje za povezovanje
 • Zanesljiv oprijem, brez poškodb – kot nalašč za različne izdelke
 • Primeren za stroj ECOBAND-S 12 mm – učinkovito in enostavno povezovanje
 • Elegantna embalaža – izboljša predstavitev izdelka
 • Vsestranska uporaba – tesnjenje kartona, pakiranje na drobno in še več
 • Trpežen in dolgotrajen – 150 m na zvitek
 • Uporabniku prijazno – skrajša čas izpada in poveča produktivnost
 • Zaupanje strank – odlični rezultati pakiranja
 • Stroškovno učinkovita rešitev – vrednost za vaše potrebe po embalaži
 • Gladko in učinkovito delovanje – idealno za avtomatizirano lepljenje
 • Hitra dobava

Opis

12mm OPP band for automatic banding machine12mm OPP trak za avtomatski stroj za povezovanje – 150m

Visokokakovostni 12-milimetrski trak OPP za avtomatske stroje za povezovanje, ki zagotavljajo učinkovite in zanesljive rešitve za pakiranje za vaše poslovne potrebe. Ta zvitek folije OPP se ponaša s širino 12 mm, debelino 0,12 mm in impresivno dolžino 150 m na enoto. Notranji premer zvitka traku je 42 mm, zunanji premer pa 160 mm, kar zagotavlja nemoteno in brezhibno delovanje na vaših avtomatskih strojih za povezovanje z OPP trakom.

 

Prednosti našega OPP traku 12 mm

 1. Združljivost s strojem za trakove: Naš trak OPP je zasnovan tako, da ustreza večini avtomatskih strojev za povezovanje z notranjim premerom 42 mm in zunanjim premerom 160 mm. Priporočamo vam, da ga uporabljate z našim strojem ECOBAND-S OPP povezovalni stroj 12mm.
 2. Dimenzije in dolžina: Naš trak OPP meri 12 mm v širino in 0,12 mm v debelino ter je na voljo v 150-metrskih zvitkih.
 3. Kakovost in trdnost: Naš trak iz OPP zagotavlja zanesljiv oprijem, kar zagotavlja varno pakiranje različnih izdelkov.
 4. Učinkovitost pakiranja: Naš trak OPP se enostavno zamenja, kar zmanjšuje zastoje pri menjavami in povečuje hitrost pakiranja v avtomatskih strojih za povezovanje.
 5. Pakiranje brez poškodb: Naš trak OPP je nežen do izdelkov in preprečuje praske, sledi ali deformacije med pakiranjem.
 6. Vsestranskost in uporaba: Naš trak OPP je odličen pri pakiranju izdelkov, tesnjenju škatel, zavijanju daril, pakiranju na drobno, pošiljanju v e-trgovino in še kje.
 7. Videz embalaže: Z elegantno embalažo OPP naš trak izboljša predstavitev vaših izdelkov in pusti pozitiven vtis.
 8. Trpežnost in dolgo življenjsko dobo: Vsak zvitek vsebuje 150 metrov visokokakovostnega traku OPP, ki zagotavlja dolgotrajne in trajne rešitve za pakiranje.
 9. Mnenja in pričevanja strank: Stranke so navdušene nad našimi trakovi OPP zaradi njihove zanesljivosti, učinkovitosti in odličnih rezultatov pakiranja.
 10. Cena in stroškovna učinkovitost: Naš trak OPP ponuja stroškovno učinkovito rešitev, ki združuje kakovost, trdnost in vrednost za vaše potrebe pakiranja.

 

Specifikacije 12 mm OPP traku za avtomatski stroj za povezovanje

SpecifikacijaPodrobnosti
Ime izdelka12mm OPP trak
Širina12mm
Debelina0.12mm
Dolžina na enoto150 meters
Notranji premer zvitka traku42mm
Zunanji premer zvitka traku160mm
MaterialOPP trak
PakiranjeElegantno pakiranje OPP
Učinek povezovanjaMočan
Primerno zaAvtomatski stroji za povezovanje trakov, številne vrste strojev za povezovanje trakov
UporabaPakiranje izdelkov, zapiranje kartona, zavijanje daril, pisarniška uporaba, pakiranje živil, pakiranje na drobno, pošiljanje v e-trgovino, proizvodnja in montaža, logistika in skladiščenje, domači projekti in projekti naredi sam

ECOBAND-S Paper & OPP banding machine priceZdružljivost s strojem za povezovanje trakov ECOBAND-S

Naš trak OPP je s svojimi dimenzijami popolnoma prilagojen stroju za povezovanje s OPP trakom ECOBAND-S in predstavlja idealno kombinacijo za nemoteno in učinkovito pakiranje. Stroj ECOBAND-S je posebej zasnovan za delo s trakovi širine 12 mm, zato se odlično ujema z našim 12-milimetrskim trakom OPP.

Napredne funkcije stroja skupaj z natančnim prileganjem našega traku OPP zagotavljajo nemoteno nalaganje in zanesljivo delovanje. Stroj ECOBAND-S za povezovanje s OPP trakom je opremljen za notranji premer 42 mm in zunanji premer 160 mm, kar popolnoma ustreza dimenzijam zvitka našega traku iz OPP.

S to kombinacijo bo vaš proces pakiranja dosegel večjo produktivnost in zmanjšal število izpadov. Uporabniku prijazna zasnova stroja in združljivost z našim trakom OPP omogočata hitro in enostavno pakiranje ter zagotavljata visokokakovosten učinek pakiranja, ki vaše izdelke trdno drži skupaj.

Ne glede na to, ali povezujete različne izdelke, zapirate škatle ali izboljšujete predstavitev maloprodajne embalaže, ECOBAND-S in naš 12 mm trak OPP zagotavljata učinkovito rešitev brez poškodb.

Zaupajte v sinergijo stroja za povezovanje OPP ECOBAND-S ter našega 12-milimetrskega traku iz OPP, ki bo izboljšala vaše postopke pakiranja in zagotavlja popolno rešitev pakiranja za vaše poslovne potrebe.

 

12mm OPP band for automatic banding machine - 150m/unitZnačilnosti traku OPP 12 mm:

 1. Vrhunska kakovost: Naš pakirni trak OPP je izdelan z največjo natančnostjo in zagotavlja visokokakovosten izdelek, ki ustreza industrijskim standardom. Njegova trpežnost zagotavlja, da bodo vaši paketi med prevozom in skladiščenjem varni.
 2. Dolga dolžina: Ta trak OPP z veliko dolžino 150 metrov na enoto ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Zanašate se lahko nanj dlje časa, preden ga je treba zamenjati, kar zmanjšuje izpade pri pakiranju.
 3. Optimalna širina: 12 mm širok trak je idealen za različne aplikacije pakiranja. Zagotavlja ravnovesje med močnim učinkom zavijanja in tem, da paketom ne dodaja prevelikega obsega.
 4. Elegantno pakiranje: Z načinom pakiranja OPP, ki ga uporablja naš trak, je zagotovljen eleganten in profesionalen videz vaših paketov. Vaši izdelki bodo predstavljeni na urejen in privlačen način, kar bo na vaše stranke naredilo pozitiven vtis.
 5. Brez poškodb: Bodite prepričani, da naš trak OPP med postopkom pakiranja ne bo poškodoval vaših izdelkov. Nežne lastnosti traku pri rokovanju preprečujejo nastanek prask, vdolbin ali drugih sledi na vašem blagu.
 6. Močan učinek združevanja: Ta trak zagotavlja močan učinek pakiranja, saj varno drži pakete skupaj. Ne glede na to, ali gre za lahke ali težke predmete, bo trak zaradi svoje močne oprijemljivosti med prevozom vse ohranil na mestu.
 7. Vsestranska združljivost: Naš trak iz OPP je primeren za uporabo z različnimi stroji za povezovanje, zato je vsestranska izbira za podjetja z različno opremo za pakiranje. Brez težav se vključi v vaše obstoječe postopke pakiranja.

 

Kje se uporablja trak OPP 12 mm

OPP trak 12 mm se pogosto uporablja v različnih industrijah in pakirnih objektih. Navajamo nekaj najpogostejših načinov uporabe, pri katerih se naš trak odlikuje. Trak OPP 12 mm služi kot zanesljiva in nepogrešljiva rešitev za pakiranje v različnih panogah in aplikacijah. Ne glede na to, ali vodite velik proizvodni obrat, upravljate spletno trgovino ali ga potrebujete za vsakodnevna gospodinjska opravila, naš trak zagotavlja izjemno zmogljivost in dosledne rezultate
 1. Povezovanje izdelkov v pakete: Naš 12 mm trak OPP je idealna izbira za pakiranje majhnih predmetov, elektronskih komponent ali pisarniških izdelkov. Zaradi močnega učinka pakiranja ostanejo predmeti med rokovanjem in prevozom varno zapakirani skupaj.
 2. Povezovanje kartona: Naš trak OPP zagotavlja zanesljivo zapiranje kartonskih škatel in zabojev. Njegove odlične oprijemalne lastnosti ustvarjajo močan pečat, ki preprečuje nedovoljene posege in varuje vsebino.
 3. Zavijanje daril: Izboljšajte predstavitev daril z našim trakom OPP. Njegove elegantne značilnosti pakiranja zagotavljajo eleganten in profesionalen zaključek zavijanja daril, ki bo na prejemnike naredil vtis.
 4. Povezovanje bankovcev: Naš 12-milimetrski trak OPP je idealen za povezovanje bankovcev v kupčke ter se serijsko uporablja v bankah, kazinojih ter drugih podjetjih, kjer rokujejo z gotovino.
 5. Embalaža za živila: Naš trak OPP je koristen tudi za živilsko industrijo. Primeren je za tesnjenje lahkih živilskih paketov, kar zagotavlja, da vsebina ostane sveža in zaščitena.
 6. Maloprodajna embalaža: V maloprodaji se naš trak OPP pogosto uporablja za pakiranje blaga za prodajo. Zaradi svojih čistih lastnosti in zaščite pred poškodbami je odličen za občutljive predmete.
 7. E-trgovina in dostava: Spletni prodajalci zaupajo našemu traku OPP za varno pakiranje svojih izdelkov pred odpremo. Njegova združljivost z avtomatskimi stroji za povezovanje zagotavlja učinkovit postopek pakiranja.
 8. Proizvodnja in montaža: Naš 12-milimetrski trak OPP je med proizvodnjo in sestavljanjem priročen za začasno ali trajno pritrditev sestavnih delov.
 9. Logistika in skladiščenje: V logistiki in skladiščenju ima naš trak OPP ključno vlogo pri pakiranju blaga in označevanju paketov.
 10. Dom in projekti “naredi sam”: Naš trak OPP je vsestransko orodje za različne gospodinjske projekte, popravila in obrtniške dejavnosti.

 

Uporaba OPP traku 12mm video