Prodaja

AIR Metal 19-32mm Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom

AIR Metal 19-32mm Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom-kupim

AIR Metal 19-32mm Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom

1,7992,200

Na zalogi

1,7992,200

 • Zračni tlak: 0,35-0,6Mpa
 • Primeren za jekleni trak dimenzij: (19-32) × 0,8-1,2) mm
 • Hitrost zategovanja jeklenih trakov: 5,3 m / min
 • Natezna sila: ≥9,8 KN / 0,6Mpa
 • Enostaven za uporabo
 • Ergonomska oblika omogoča enostavno manevriranje, ko je obešena na jermen se lahko uporablja z eno roko, kar pomaga zmanjšati utrujenost uporabnika. Preprosto upravljanje omogoča enostavno zategovanje, spajanje in rezanje
 • Enostavno vzdrževanje
 • Zgrajen iz komponent, ki se enostavno zamenjajo
 • Idealen je za izdelke kotne in nepravilne oblike ter ostre predmete
Počisti

Cena:

Opis

Pneumatic steel strapping tools AIR Metal 19-32mm cheapAIR Metal 19-32mm Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom

Orodje za pnevmatsko povezovanje AIR Metal 19-32mm je primerno za pakiranje jekla, lesa, opeke, cevi, palet in drugih težkih in nestabilnih predmetov. Uporablja se v papirni industriji, aluminijasti industriji, jeklarski industriji, lesni industriji, leseni embalaži, kemični industriji in kovinski industriji. Pnevmatski speljalec za jekleni trak Air Metal se lahko uporablja za jekleni trak, ki je širok 19-32 mm. AIR Metal 19-32mm Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom je cenovno ugoden, je lahko in močno orodje, s katerim enostavno manipulirate. Ta pnevmatski stroj za vezanje lahko uporabljate z eno roko, če je pnevmatsko orodje pritrjeno na žico. Vseeno je eno najlažjih pnevmatskih orodij v kategoriji pnevmatskega pakiranja jeklenih trakov. Pnevmatski spenjalec je nastavljiv in se lahko uporablja za kovinski trak širine 19-32 mm. Moč spenjalca je nastavljiva in jo lahko nastavite na do 9800 N. Pnevmatski spenjalec AIR Metal deluje na zračni tlak, zato morate v objektu imeti vir zraka. Enostavna uporaba in manevriranje pnevmatskega aparta za jekleni trak vam omogoča uporabo za navpično in vodoravno vezanje. Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom AIR-Metal zagotavlja visokokakovosten spoj traku. Za uporabo pnevmatskega orodja za povezovanje potrebujete jekleni trak 19-32 mm in sponko za jekleni trak. Ima 12-mesečno garancijo, servis pa je na voljo v Evropski Uniji.

 

AIR Metal 19-32mm – Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom s tesnilnim spojem je kombinacija različnih orodij in njegovih funkcij kot napenjalcev, spenjalec in rezalnik traku. Z njim boste prihranili čas in denar saj boste odpravili potrebo po nakupu in rokovanju z dvema ločenima orodjema.

 

Prednosti Pnevmatskega spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom AIR Metal 19-32mm

 • Pnevmatsko potisno kombinirano orodje za spajanje jeklenih trakov
 • Enostaven za uporabo
 • Ergonomska oblika omogoča enostavno manevriranje, ko je obešena, kar pomaga zmanjšati utrujenost uporabnika. Preprosto upravljanje z eno ročico omogoča hitro zategovanje, spajanje in odrezovanje jeklenega traku.
 • Enostavno vzdrževanje
 • Naren je iz visoko-kakovostnih komponent, ki se ne obrabijo hitro ter jih je mogoče zamenjati v nekaj minutah.
 • Vsestranski
 • Idealen je za izdelke kotne in nepravilne oblike ter izdelke z ostrimi robovi.
 • Vzdržljiv
 • Vsi kovinski in zlitinski deli zagotavljajo dolgotrajno delovanje z nizkimi stroški vzdrževanja.

 

Pneumatic steel strapping tools AIR Metal 19-32mmKakšna je cena pnevmatskega spenjalca za jekleni trak AIR Metal?

Pnevmatsko orodje AIR Metal 19-32mm je narejeno iz visokokakovostnih materialov in ga lahko uporabimo za jeklene trakove, ki so široki med 19-32mm. Pnevmatski spenjalec ima zelo visoko silo zategovanja do 9.800N. Lahko rečemo, da je to najcenejši pnevmatski spenjalec za jekleni trak s temi lastnostmi na trgu. Vendar cena pnevmatskega spenjalca za povezovanje z jeklenim trakom ne vpliva na kakovost. Kljub temu, da je cenovno ugoden, je pnevmatsko orodje za spajanje jeklenega traku izdelano iz visokokakovostnega jekla in ima najnovejšo varilno tehnologijo. Največja sila zategovanje je 9800N in jo je mogoče nastaviti. Deluje na zračni tlak, zato lahko orodje uporabljate 24 ur na dan, vse kar potrebujete je vir stisnjenega zraka.

 

Specifikacije pnevmatskega spenjalca AIR Metal

Trak

Jekleni trak

Pritisk zraka

0.35-0.6Mpa

Dimenzije jeklenega traku

(19-32)×(0.8-1.2) mm

Hitrost zategovanja

5.3 m/min

Sila zategovanja

≥9.8 KN/0.6Mpa

Teža stroja

15 kg

 

Kako deluje pnevmatski spenjalec za jekleni trak?

Ergonomska in robustna zasnova pnevmatskega spenjalca za jekleni trak pomaga zagotoviti maksimalno učinkovitost med uporabo. Z njim je enostavno upravljati in če je orodje pritrjeno na jermen, ga lahko uporabljate z eno roko. Z enim samim pritiskom na gumb orodje začne z napenjanjem in tesnjenjem. Okrog embalaže ovite jekleni trak, nato pa trakova prikrite drug z drugim in držite trak v levi roki, potem ko se prepričate, da je trak čist in brez olja, stisnite ročico za sprostitev in vstavite jeklo sponko. Nastavljiv čas tesnjenja omogočata individualno nastavitev pnevmatskega spenjalca za različne vrste trakov. Pritisnite zategovalni gumb, da spenjalec začne zategovati trak. Ponovno pritisnete gumb, da sprožite varjenje, ko pnevmatski spenjalec konča s spajanjem, trak ohladi in ga prereže. Pnevmatski aparat je narejen tako, da vzdrži uporabo v tovarnah ali skladiščih. AIR Metal 19-32mm Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom ima eno leto garancije in je servisiran v Evropski Uniji.

 

AIR Metal 19-32mm Pnevmatski spenjalec za pakiranje z jeklenim trakom video

Dodatne informacije

Teža4 kg
Strap width:

19mm, 32mm