Pnevmatski spenjalec za PET in PP trak AIR–A 13-19mm

Pnevmatski spenjalec za PET in PP trak AIR–A 13-19mm cena

Pnevmatski spenjalec za PET in PP trak AIR–A 13-19mm

469

Na zalogi

469

 • zelo zanesljivo in enostaven za vzdrževanje
 • cenovno dostopen
 • poveča produktivnost pakiranja
 • Ergonomski – pakiranje vertikalno in horizontalno
 • 3v1: Trak zategne, spoji in odreže
 • Sila zatega traku do 3500N
 • Lahek 
 • Za 13-19mm široke poliestrske (PET) in polipropilenske (PP) trakove

Cena:

Opis

Pnevmatski spenjalec za PET in PP trak AIR–A 13-19mm

AIR Pnevmatski spenjalec za PP in PET trak je kompaktenpriročen in enostaven za uporabo. Uporablja se v papirni, jekleni, kemični in lesni industriji ter tudi v železarnah in drugih številnih panogah. Mere stroja so 280*160*180, težak pa je 2,82 kg. Uporablja se za PP in PET trak širine od 13-19mm. Debelina traku, primernega za uporabo je med 0,5-1,2mm. Maksimalna sila zatega je 3500N, kar orodje uvršča med močnejše pnevmatske spenjalce za PET in PP trak. Visoka vlečna sila in kratka nosilna osnova omogočata njegovo uporabo v vsakem industrijskem sektorju. Uporablja se za zapiranje ploščatih in okroglih paketov (z najmanjšim premerom 500mm). S pritiskom na prvi gumb orodju omogočimo, da pridobi napetost. Z drugim gumbom zagotovimo variacijsko varjenje, s tretjim pa omogočimo, da se napenjalna naprava izvleče brez napora. Najprej je potrebno postaviti trak okoli izdelka, nato pa operater vstavi robove med osnovo in napenjalnim valjem pnevmatskega orodja. Nato se s pritiskom na ročico trak samodejno zategne, dokler se ne doseže željena napetost. S pritiskom na drugo ročico napenjalna naprava odreže trak. Nosilnost je odvisna od  vrste materiala in izbire traku.

Prednosti tega avtomatskega spenjalca so v tem, da je izjemno lahek, zato ga z lahkoto prenašate po prostoru tja, kjer ga potrebujete. Poleg tega je enostaven za uporabo, zato se z njim lahko rokuje vsak. Temelji na uporabi brez sponk, uporablja le vroč spoj, ki je močan in brezhiben. Orodje omogoča močan zateg traku pri pakiranju. Poleg tega je odporen na vremenske razmere, temperaturne razlike in ostale zunanje vplive, saj je ohišje izdelano iz visokokakovostne plastike.

Lastnosti pnevmatskega spenjalca za PET in PP trak:

 • Pnevmatski stroj: deluje z zrakom in je cenejši kot baterijski povezovalci,
 • Deluje na tehnologiji vročega spoja – ne potrebujete sponk
 • je izjemno močan, varen in lahek,
 • visoka natezna moč. Idealno za blago, kot je jeklo ali druge zelo velike obremenitve,
 • izdelani z najsodobnejšo tehnologijo in zelo trpežnimi materiali

pneumatic strapping tool for PET and PP straps 13-19mm cheapUporaba pnevmatskega spenjalca

 • AIR19 pnevmatsko orodje 13-19mm se pogosto uporablja v vseh vrstah industrij in skladišč.
 • Pnevmatski spenjalec je eden izmed najlažjih in najvarnejših načinov za pritrditev palete. Je enostaven za uporabo in prilagodljiv.
 • Lahko opravlja vertikalno in horizontalno vezanje. Ročni pnevmatski stroj se uporablja za plastične PET in PP trakove.

Poganja ga zračni motor z nizkim nivojem hrupa. Zaradi zračnega pogonja je zelo ekonomičen. Pnevmatski stroj zategne, spoji in odreže trak. Stroj je trpežen, konstrukcija in sestavni deli so izdelani iz visoko kakovostnih zlitin. Široko se uporablja za povezovanje papirja, aluminija, lesa, lesenih embalaž, kemičnih vlaken, bombaža, tobaka, kemikalij, živil in industrijo kovinskih izdelkov.

Karakteristike pnevmatskega spenjalca:

Pakirni stroj:Pnevmatski spenjalec za PET in PP trak AIR–A 13-19mm
Mere spenjalca:280x160x180 mm (11” x 6.3” x 7”)
Teža:3.82 Kg
Features:
 1. Zmogljiva pnevmatska zasnova, lahka karoserija in enostavna uporaba.
 2. Brez sponk, povezovanje temelji na tehnologiji vročega spoja
 3. Avtomatizira pakiranje
 4. Visoka sila zatega
 5. Vzdržljiv stroj
 6. Patentiran dizajn
Za širino traku:od 13-19mm (1/2″ to 3/4″)
Za debelino traku:0.5 – 1.2 mm
Za trak:PET and PP strap
Spoj:Visoko-kakovosten vroč spoj, na tehnologiji vročega spoja
Sila zatega3500N (786lbs)
Pritisk zraka0.5-0.8 MPa

Cena pnevmatskega spenjalca?

Pnevmatski spenjalec je ugodnejši od baterijskega, poleg tega pa je njegov razpon uporabe širši, saj je za razliko od ostalih primeren za trakove širine od 13 do 19 mm (ostali imajo možnost širine traku od 13-16 oz. od 16-19). Iz tega naslova torej potrebujete le eno orodje in ne dveh za različne širine traku in tako prihranite svoj denar. Poleg tega pnevmatskega spenjalca imamo v ponudbi tudi ostale. Za dodatne informacije kontaktirajte naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravega orodja za vas.

Handheld strapping banding machine for PET and PP strap 13-19mm AIR cheapKako uporabljati pnevmatski spenjalec:

 • Postavite trak okoli izdelka, ki ga želite pritrditi, in se ujema z obema robovoma.
 • Upravljavec nato vstavi robove med podstavek in napenjalni valj napenjalne naprave.
 • Pnevmatsko orodje je namenjeno za napenjanje, spajanje in rezanje plastičnega PP in PET traku.

Ergonomska in robustna izvedba tega pnevmatskega ročnega orodja za povezovanje zagotavlja maksimalno udobje operaterja. Opremljen je s posebnim orodjem, ki zagotavlja enostavno odstranitev po prerezu traku. Edinstvena oblika valja na zadnji strani je zasnovana tako, da preprečuje praske ali obrabljene poškodbe na predmetih. Zahvaljujoč samonastavljivemu traku je zelo enostavno zamenjati vodila in rezervne dele. Z enim pritiskom na palec se orodje upravlja z zategovanjem in rezanjem z dotikom gumba za zagon. Nastavljiv čas tesnjenja omogoča individualno prilagoditev različnim vrstam trakov in kakovosti, kar zagotavlja visoko učinkovitost pakiranja. Nastavitev napetosti traku lahko enostavno izvedete s preprostim zasukom gumba. Ustrezna napetost zagotavlja idealno varnost tovora. Oglejte si video spodaj, kjer lahko vidite, kako delujejo pnevmatsko orodje za povezovanje PET in PP trakov.

 

Dodatne informacije

Teža5 kg