-13%

Perforator kartona GREE ES 422mm

Perforator kartona GREE ES 422mm

Perforator kartona GREE ES 422mm

3,299

Na zalogi

3,299

 • Perforator kartona GREE ES 422mm
 • Reže do 420 mm široke in do 18 mm debele kartone
 • Proizvaja do 6,0 kubičnih metrov/h polnila
 • Hitrost rezanja: 13m/min
 • Neomejen čas delovanja
 • Različica ES proizvaja fleksibilno podlogo, različica ESS pa 4 mm široke rezane trakove
 • Lahko se opremi z enoto za zmanjšanje prahu
 • Dimenzije: Š660 mm x D660 mm x V 1060 mm, teža: 120 kg, odtis: 0,5 kvadratnih metrov, moč: 220-240 V
 • Stikalo za zaustavitev v sili
 • 30% prihranek energije z inverterskim pogonom
 • Certifikati CE, ISO, EcoFriendly
SKU: 450040 Kategorija:

Cena:

Opis

Cena stroja za rezanje kartona GREE ES 422mmPerforator kartona GREE ES 422mm

Stroj za rezanje kartona GREE ES 422mm je inovativna rešitev za pretvorbo vsakodnevnega odpadnega papirja, kartona in valovitega kartona v visoko učinkovito polnilo za prazne prostore v škatlah. Preferator kartona GREE 422mm je mogoče takoj uporabiti. Enostavno ga priklopite v navadno vtičnico in stroj je pripravljen za delo. Model ES 422mm je izdelek blagovne znamke GREE, ki je globalno priznana kot najboljša v inovacijah in inženirstvu odpadne embalaže za profesionalno uporabo.

Stroj je opremljen z posebej oblikovanim, kakovostnim jeklenim valjem z dvojnim delovanjem, ki karton obreže in pretvori v polnilo za škatle ali prožen material. Uporabniku prijazen stroj ima funkcije začetek, stop, vzvratno in nujnega zaviranja, ki zagotavljajo varnost in učinkovitost na delovnem mestu. Visoka učinkovitost pogona omogoča izjemno trajnostno delovanje naprave, mehki zagon pa pomeni manj obrabe komponent in tišje delovanje.

ES različica preforatorja kartona proizvaja prožno oblogo za škatle. Stroj je mogoče opremiti z enoto za zmanjšanje prahu (odsesovalec prahu), kar ga naredi idealnega za tiste, ki so okoljsko ozaveščeni. Stroj za rezanje kartona je zasnovan za rezanje do 420 mm širokih in do 18 mm debelih kartonskih plošč. Proizvaja pa do 6,0 kubičnih metrov na uro polnila za škatle z neomejenim časom delovanja.

Dimenzije preforatorja kartona so Š660mm x G660mm x V1060mm, tehta pa 120kg in ima odtis velikosti 0,5 kvadratnega metra. Stroj za delovanje potrebuje napajanje z 230 ali 240 volti in ga je mogoče priključiti s 13-ampernim vtičem. Stroj je sposoben obdelati karton ali papir s težo najmanj 60 g/m2 in ima certifikate CE, ISO in EcoFriendly.

Stroj ima enofazni način delovanja in stikalo za nujno zaustavitev za večjo varnost. Prilagojena jeklena gred zagotavlja trajnost in dolgo življenjsko dobo stroja. Preforator kartona GREE ima  funkcijo 30% varčevanja z energijo z inverter pogonom. Stroj je zasnovan v skladu z globalnimi standardi za pakirno opremo in je idealna izbira za podjetja, ki cenijo učinkovitost in trajnost.

Kupi kartonasti drobilnik GREE ES 422mm

Delovanje stroja je preprosto in enostavno. Najprej ga priključite na napajanje z 230 ali 240 volti s 13-ampernim vtičem. Nato potegnite rdeči gumb za nujno zaustavitev in zavrtite črn rotacijski stikalo na desno. Pritisnite zeleni gumb za zagon in osvetlite delovno svetilko. V odprtino na sprednji strani stroja vstavite valovito ploščo, katere največja debelina je 18 mm. Vsaka širina plošče se lahko obdela, saj bo integrirani rezalnik odrezal vsak odvečen kos kartona.

Če so v kartonu spenjači, postavite karton v stroj tako, da so spenjači na levi strani. Ploščo obdelajte kot običajno in poskrbite, da je zadnji kos s spenjači na levi strani integriranega rezalnika. Tako boste na koncu imeli samo ozek trak plošče s spenjači, ki ga lahko varno odstranite.

Na zadnji strani stroja se nahaja vzmetna kovinska loputa iz nerjavečega jekla, namenjena stiskanju sesekljanega kartona v bolj fleksibilni material za polnjenje. Ne dvigujte lopute, da bi odstranili sesekljan karton, saj bo procesiran karton iztisnjen, ko boste dodajali nov karton spredaj. Če potrebujete ploski material, odstranite dve L-obliki vzmetnih nog iz lukenj na loputi za stiskanje. Loputa se bo zdaj premikala prosto in ne bo omejevala rezanega kartona.

Preobremenitev motorja sproži termično varovalo. V tem primeru počakajte 3 minute in pritisnite gumb za ponovni zagon delovanja. Če pride do zastoja, zavrtite stikalo v levo, kar omogoča vračanje materiala in sprostitev zagozdenega dela.

 

Videoposnetek perforatorja kartona GREE ES 422 mm

 

Tehnične specifikacije perforatorja kartona GREE ES 422mm

SpecifikacijaVrednost
Kapaciteta motorja1,5KW/2 KM/1Faza
Napetost/Frekvenca220-240V/50-60 Hz
Vstopna širina425 mm
Višina odprtine18 mm
Hitrost rezanja0,21 m/sec | 13m/min
Proizvodna zmogljivost6 m³/uro
Širina reza – oblazinjenje420 mm, 2-3 plasti
Debelina kartonaDo 20mm
Širina polnjenjaNeskončno
Delovni časNeomejeno
Dimenzije (Š x G x V)660 x 660 x 980 mm
Masa pakiranja140 kg
Emisija hrupa z obremenitvijo68 dB(A)
Emisija hrupa brez obremenitve60 dB(A)

 

6 najboljših lastnosti stroja za drobljenje kartona (GREE ES 422):

 

Značilnosti stroja za drobljenje kartona GREE ES 422mm

 1. Učinkovito drobljenje: Stroj GREE ES 422 lahko obdela karton in papir debeline do 18mm ter proizvede do 6,0 kubičnih metrov na uro polnilnega materiala z neomejenim delovnim časom.
 2. Dvojni drobilni valj: Ta drobilnik ima poseben valj iz jekla, ki je prilagojen za rezanje in pretvorbo kartona v polnilni material.

 3. Uporabniku prijazno delovanje: Stroj ima preproste funkcije za vklop, izklop, obračanje in izredno zaustavitev, kar zagotavlja varnost in učinkovitost pri delu.

 4. Enota za zmanjšanje prahu: Lahko se opremi z enoto za zmanjšanje prahu, ki zmanjšuje nastajanje prahu in odpadkov med delovanjem.

 5. Plug-and-play sistem: GREE ES 422 je sistem »plug-and-play«, kar pomeni, da ga lahko takoj uporabite brez potrebe po zapletenih postopkih nastavitve.

 6. Okolju prijazno delovanje: Visoka učinkovitost pogona omogoča izjemno trajnostno delovanje naprave, mehak zagon pa pomeni manj obrabe komponent in tišje delovanje. Poleg tega lahko stroj obdeluje karton ali papir z minimalno težo 60 g/m2, kar je okolju prijazno.

Tu je osem koristi kartonskega rezalnika, GREE ES 422mm:

 1. Stroškovno učinkovit: Z uporabo odpadnega kartona za ustvarjanje embalažnega materiala lahko kartonski drobilnik pomaga zmanjšati stroške nakupa embalažnega materiala.

 2. Eko-prijazen: Drobilnik kartona pomaga pri recikliranju in ponovni uporabi materialov, s čimer zmanjšuje okoljski vpliv odpadkov.

 3. Prostorsko varčen: S tem, ko drobite in pretvarjate karton v pakirni material, lahko zmanjšate količino prostora, potrebnega za shranjevanje polnilnega materiala.

 4. Učinkovit: Perforator kartona lahko hitro in enostavno ustvari polnilni material iz odpadnega materiala.

 5. Prilagodljiv: Kartonski drobilnik vam omogoča, da ustvarite polnilni material prilagojenih velikosti, s čimer zmanjšate potrebo po nakupu pakirnega materiala.

 6. Vsestranski: Kartonski drobilnik lahko obvlada paleto materialov, ki presegajo le karton, vključno s papirjem in valovito lepenko.

 7. Varen za uporabo: Perforator kartona ima varnostno funkcijo za nujni izklopi in funkcije za vzvratno delovanje, ki ščitijo uporabnike.

 8. Priročen: Perforator kartona je zasnovan tako, da je kompakten in enostaven za uporabo.

 

Kako uporabiti perforator kartona (GREE ES 422):

 1. Kartonasti drobilnik GREE ES 422mm na prodaj

  Priklopite perforator kartona na 230 ali 240-voltnim napajanje s pomočjo 13-ampernega vtiča.

 2. Potegnite RDEČ gumb ven.
 3. Zavrtite črno vrtljivo stikalo na desno in pritisnite zeleni gumb za zagon, prižge se delovna lučka.
 4. Vstavite valoviti karton, največje debeline 18 mm, v odprtino na sprednji strani stroja. Kakršna koli širina plošče je lahko obdelana, saj bo integrirani rezalnik obrezal odvečno ploščo. To lahko ponovno vstavite v stroj, dokler ne porabite vse kartonske plošče.
 5. Če je v kartonu kovinska sponka, karton postavite v stroj tako, da so sponke na levi strani. Ploščo obdelujte kot običajno, vendar poskrbite, da zadnji kos s sponkami ostane na levi strani integriranega rezalnika. To vam bo pustilo ozek trak kartona z ostanki sponk. To varno zavržete.
 6. Na zadnji strani stroja je vzmetena inox krilna loputa. Ta stiskalna loputa je namenjena stiskanju drobljenega kartona v bolj fleksibilni zaščitni material. Ne dvigajte lopute za odstranjevanje drobljenega kartona, saj bo obdelana plošča iztisnjena, ko boste vstavili novo ploščo spredaj.
 7. Če potrebujete raven material, odstranite dve vzmetni nogi v obliki črke L iz lukenj v loputi perforatorja kartona. Loputa se bo zdaj prosto premikala in ne bo predstavljala nobene omejitve za razrezano ploščo.
 8. Pregrevanje motorja bo sprožilo termični izklop. V tem primeru počakajte 3 minute in pritisnite gumb za ponoven zagon.
 9. Če pride do zastoja, obrnite vrtljivo stikalo do konca v levo, kar obrne motor in omogoči odstranitev materiala.
 10. Če zavrtite vrtljivo stikalo v srednji položaj, se stroj izklopi.
  Stroja NE pustite delovati brez nadzora.
 11. Čas delovanja in debelina plošče sta odvisni od gostote izdelka.