-18%

Ročni stroj za pakiranje v folijo B4255

Ročni stroj za pakiranje v folijo B4255

Ročni stroj za pakiranje v folijo B4255

1,799

Na zalogi

1,799

 • 3-v-1 – stroj za zavijanje izdelkov v folijo B4255 odreže folijo, vakumira in plastificira izdelek
 • Enostavno spreminjanje nastavitev – Celotne postopek krčenja folije in ovijanja lahko nadzorujete s pomočjo ključnih modulov na plošči: nastavitev temperature, nastavitev časa tesnjenja in nastavitev časa krčenja
 • Visoka produktivnost do 8 kosov / min zaradi velikega ventilatorja in naprednega sistema za rezanje folije
 • Velikost tesnilne površine Š420mm x D550mm x V200mm
 • Višina delovne mize (na stojalu): 920mm
 • Visokokakovostna tehnologija – ovijanje izdelka lahko spremljate preko komore izdelane iz pleksi stekla

Cena:

Opis

Ročni stroj za pakiranje v folijo – Pakirni folirni stroj B4255

Shrink wrapping machine B4255Ročni stroj za pakiranje v folijo B4255 je tip stroja za pakiranje s termoskrčljivo folijo s komoro. Zasnovan je kot enostopenjski enostaven vakumirni stroj, kjer ovijanje embalaže in njeno krčenje poteka v istem prostoru. Velikost površine komore znaša Š420 mm x D 550 mm, izdelek pa ne sme biti višji od 200 mm. Višina delovne plošče (na stojalu) je 920 mm, zato ga je mogoče enostavno vgraditi v pakirno linijo. Stroj za pakiranje v folijo B4255 tehta 89 kg in je širok 750 mm in dolg 1230 mm, zato vam ne bo zavzel veliko prostora. Stroj lahko vakumira do 8 kosov na minuto, zato je idealen za podjetja, ki želijo racionalizirati svojo proizvodnjo in pohitriti čas plastificiranja izdelkov. Stroj za pakiranje izdelkov v folijo se uporablja v vseh proizvodnjih podjetjih, ki želijo izdelek platificirati s folijo. Ročni stroj za pakiranje v folijo B4255 uporablja POF folijo za zavijanje izdelkov in škatel. Na ta način se izboljša videz predmetov, ter s tem vrednost izdelka. Poleg tega folija varuje izdelke pred prahom in drugimi zunanjimi silami.

Prednosti ročnega stroja za pakiranje v folijo B4255

 • 3-v-1 stroj za pakiranje v folijo – ta stroj za pakiranje izdelkov v folijo lahko naenkrat reže, vakumira in zavije izdelek, postopek se hitro izvede brez dodatenga manevriranja z izdelkom
 • Nastavljiva operativna plošča – Celotne nastavitve krčenja in ovijanja lahko nadzorujete s pomočjo ključnih modulov na plošči: nastavitev temperature, nastavitev časa tesnjenja in nastavitev časa krčenja
 • Visoka produktivnost pakiranja – Z največjo velikostjo embalaže širine 420mm x dolžine 550mm ima stroj največjo zmogljivost pakiranja 420 kosov na uro. Temu pripomore velik ventilator in siste za hitro rezanje folije.
 • Visokokakovostna tehnologija – Termično krčenje se lahko vidi skozi prozorno komoro izdelano iz pleksi stekla, ki odlično izolira izdelek.
 • Vsestranski izdelek – stroj za pakiranje v folijo se lahko uporablja za kovinsko embalažo, pijače, knjige, farmacevtske izdelke, papirja in mnoge druge izdelke.
 • Visoka produktivnost – Za dokončanje postopka vakumiranja in plastificiranja potrebuje samo enega operaterja.

Specifikacije ročnega stroja za pakiranje v folijo B4255

Ročni stroj za pakiranje v folijo B4255
3 v enem – rezanje, vakumiranje in plastificiranje
ModelRočni stroj za pakiranje v folijo B4255
Napajanje1P hase/230V /3.5kw
Dimenzije stroja za pakiranje s folijoŠ750 x D1230mm
Višina delovne mize920mm
Teža stroja za vakumiranje89KG
Velikost komoreW420mm x L 550mm
Največja višina izdelka200mm
Sistem tesnenjaSpodaj
Maksimalne dimenzije folijeDIA 250mm x W 600mm
Število izdelkov na minuto4-8kosov/min

Shrink wrapping machine B4255

Lastnosti stroja za vakumiranje in plastificiranje izdelkov

 • Viden postopek vakumiranja in plastificiranja – stanjem pakiranja izdelka v folijo lahko spremljate preko prozorne komore iz organskega stekla. Pokrov se samodejno odpre po končanem pakiranju.
 • Visoka produktivnost pakiranja – v stroju za pakiranje v folijo lahko plastificirate izdelke do širine 420mm x dolžine 550mm x  višine200mm.  Ima visiko zmogljivost plastificiranja, ki je do 420 kosov/h, zahvaljujoč velikemu ventilatorju in sistemu za rezanje folije.

Stroj za pakiranje v folijo je polavtomatski; operater mora spusti pokrov stroja in s tem sproži postopka vakumiranja in plastificiranja, ki poteka samodejno. (Za več informacij glejte video spodaj). Ker imajo ti stroji nizko turbulenco, jih lahko uporabljamo tako s poliolefinom kot s pvc. skrčljivo folijo. To je še ena prednost stroja za pakiranje v folijo B4255, zaradi česar je primeren za različne panoge.

Kako deluje stroj za pakiranje v folijo B4255?

Postopek ovijanja izdelka v folijo je enostaven. Predmet najprej zavijete v folijo ter ga postavite v komoro. Komoro nato zaprete ter s tem odrežete odvečno folijo. V komuri se začne postopek kršenja folije okrog izdelka, kar lahko spremljate preko transparentnega pokrova. Folija se skrči in ovije okrog izdelka ter tvori zaščitni ovoj okrog izdelka. Ko je postopek končan operater odpre pokrov in izvleče končni izdelek.

Ročni stroj za pakiranje v folijo B4255 video