-21%

SMITH 3-kolesni Električni Viličar 1500kg, 450cm

7SMITH 3-kolesni Električni Viličar 1500kg, 450cm

SMITH 3-kolesni Električni Viličar 1500kg, 450cm

12,979

Na zalogi

12,979

 • Ugoden električni viličar SMITH | 3-kolesni električni viličar 1500kg, 450cm
 • Primeren za notranjo in zunanjo uporabo, primeren za ozke prostore, okolju prijazen
 • Omogoča 360° rotacijo na mestu
 • Velikost vilic: 618 * 1070mm – za EURO palete
 • Dvižni motor ima moč 24V / 4,5 kW
 • Zmogljiva baterija 24V / 400 Ah in polnilnik
 • Ergonomski – zelo stabilen
 • Nosilnost 1500 kg ali 1,5 t
 • 12 mesecev garancije
 • Višina dviga: 4500mm
 • Enostaven za uporabo in enostaven za prilagoditev
 • Električni viličar + močna baterija (24V / 400Ah) + polnilnik (24V / 10A, evropski standard)
SKU: 770070 Kategorija:

Cena:

Opis

SMITH 3-kolesni Električni Viličar 1500kg, 450cm

SMITH 3-kolesni električni viličar je večnamenski viličar, ki po karakteristikah in zkakovostni sodi v sam vrh glede na čas obratovanja, hitrosti vožnje in hitrosti dviganja in spuščanja. Trikolesni električni viličar  je enostaven za vzdrževanje ter se izjemno odreže v ozkih prehodih in tesnih prostorih. Ima napreden sistem za dvigovanje in DC krmilnik, hkrati pa je opremljen z visokokakovostnim motorjem, baterijo (24V / 400 Ah) in dvižnim sistemom. 3-kolesni električni viličar je zgrajen iz kakovostnih materialov ter po zadnjih tehnoloških standardih. Električni viličar je pregledan s strani kontrolorjev kakovosti, da bi se izognili morebitnim napakam. Kupcem nudimo 3-kolesni električni viličar po dostopni ceni in možnost spletnega nakupa. V primeru, da potrebujete ponudbo nam sporočite podatke o podjetju na email. Lastnosti trikolesnega električnega viličarja SMITH.

 • vrhunsko delovanje,
 • omogoča visoko vidljivost
 • ugnezdeni tirni profili
 • hidravlično blaženi dvižni cilindri
 • tiha dvižna hidravlika
 • sistem za zmanjšane vibracij
 • nastavljivi tovorni valji
 • optimalna razporeditev obremenitve
 • manj onesnaževanja
 • in lep videz.

Ta električni viličar je primeren za delo na gladkih tleh v skladišču in tudi na prostem. 3-kolesni električni viličar lahko uporabimo za dviganje težkih predmetov in palet na 4500 mm višine in njihov prevoz na novo lokacijo. Trikolesni lektrični viličar SMITH je cenovno ugoden in zmogljiv električni viličar. 3-kolesni električni viličar lahko dviguje različne predmete in palete in je zelo prilagodljiv. Električni viličar ima dva motorja. Ena je za vožnjo, drugi pa za dviganje. Pogonski motor ima moč 24V / 1,7 kW, dvižni motor pa 24V / 4,5 kW. Električni viličar ima močno baterijo 24V / 400 Ah in polnilnik. Baterija je zelo zmogljiva in omogoča več urno uporabo električnega viličarja brez polnjenja. Polnjenje je zelo hitro, zato ne boste izgubljali časa s čakanjem. Manevriranje in enostavnost upravljanja s tem 3-kolesnim električnim viličarjem vam bo omogočilo, da enostavno dvignete palete ali težke predmete ter jih postavite na novo lokacijo do višine 4500 mm. 3-kolesni električni viličar SMITH je zasnovan tako, da ga je mogoče enostavno upravljati in ne zavzame veliko prostora. Ima 12-mesečno garancijo, servis je na voljo v Sloveniji.

 

Specifikacije električnega viličarja

ModelSMITH
NapajanjeBaterijsko
TipSedeči
Nosilnost1500kg
Razdalja do centra tovora500mm
Razdalja med naslonom vilic in sprednjim kolesom158mm
Medosna razdalja1090mm
Teža z baterijo2000kg
GumePU
Velikost koles, spredaj305×127mm
Velikost kolesa, zadaj250×75mm
Kolesa, številka, spredaj / zadaj2/1pcs
Širina med prednjima kolesoma783mm
Nagib nosilca droga / vilic naprej / nazaj2/5°
Višina dviga4500mm
Višina prostega dviga100mm
Višina spuščenega viličarja1995mm
Višina viličarja z dvignjenimi vilicami3950mm
Višina varovala za tovor (kabina)1980mm
Višina sedeža960mm
Dolžina skupaj2590mm
Širina skupaj917mm
Velikost vilic, debelina / širina / dolžina35/100/1070mm
Širina nosilca vilic618mm
Oddaljenost vilic od tal90mm
Oddaljenost od tal, sredina medosne razdalje128mm
Širina prehoda za palete 1000×1200 križišč2893mm
Širina prehoda za palete 800×1200 po dolžini3005mm
Polmer obračanja1348mm
Max. gradient zmogljivost, obremenjena / neobremenjena8/10%
Vozna hitrost, obremenjen / neobremenjen6.5/8.0km/h
Hitrost dviga, obremenjen / neobremenjen100/140mm/s
Hitrost spuščanja, obremenjen / neobremenjen155/130mm/s
Krmilni motor24/0.165kw
Pogonski motor24/1.7kw
Dvižni motor24/4.5kw
Napetost akumulatorja / Nazivna zmogljivost24/400V/Ah
Teža baterije350kg
Dimenzije baterije (dolžina / širina / višina)645/292/570mm

 

Lastnosti 3-kolesnega električnega viličarja 1500kg, 450cm

Electric Forklift Side-pull batteries

Baterije s stranskim vlekom – Omogoča zamenjavo hitreje in enostavneje, zagotavlja neprekinjeno delovanje in močno izboljša učinkovitost.

Electric Forklift chimney design

Nova oblika dimnika, lepa in močna. Deluje zaščitno. Enostavno ga lahko odstranimo in vzdržujemo.

Electric Forklift Unfolding a snap button can fully open the cover

Enostaven za vzdrževanje – Če odprete zaskočni gumb, lahko pokrov popolnoma odprete. Uporabniki lahko preverijo, preizkusijo in vzdržujejo sklop pogonskega sistema, črpalne postaje, sklop krmilnika, baterije in druge glavne električne komponente.

Electric Forklift Lifting limitation function

Funkcija omejevanja dviganja. Ko so vilice dvignjene na največjo višino, sistem samodejno prekine napajanje za dvig in se gladko ustavi. S tem ne samo prihranite energijo, preprečite nevarnost, temveč tudi podaljšate življenjsko dobo hidravličnih sistemov in z njimi povezanih komponent.

Electric Forklift fire extinguisher bracket

Nosilec gasilnega aparata je na zadnjem delu ščitnika nad glavo, z razumno višino za hitro dostopnost. Uporabnike opominja, naj imajo gasilni aparat ter ozavešča o preprečevanju požarov za zaščito življenj in premoženja.

Electric Forklift Hand brake and handle

Ročna zavora in ročaj sta nastavljena na desni strani, kar ustreza ergonomskim načelom. Zmanjšuje delovno intenzivnost operaterja in izboljšuje udobje delovanja.

Electric Forklift Wide-field mast

Široko zasnovana in optimalen položaj nosilcev omogočata operaterju odprt vid in izboljšata učinkovitost in varnost opravljanja.

Electric Forklift Variable wheelbase design

Spremenljiva zasnova medosne razdalje. Premaknite sprednjo os, da pretvorite dolžino medosne razdalje. Ko se podaljša, se celotno vozilo podaljša in zagotavlja varnejše nakladanje, vrhunsko oprijem in gladko vožnjo. Ko se umakne, se celotno vozilo skrajša, zaradi česar je delo v ozkih prostorih lažje.

Electric Forklift Rear Wheel Drive design

Pogon na zadnja kolesa – Zasnova pogona na zadnja kolesa je v primerjavi z dvojnim pogonom na sprednja kolesa z manjšo izgubo energije in daljšim delovnim časom baterij. Zadnje kolo je tako pogonsko kot volansko, kar omogoča krajši polmer obračanja.

Electric Forklift most advanced vertical AC drive system

Najnaprednejši vertikalni pogonski sistem AC. Motor lahko dobi več energije in večji zavorni navor, da postane močnejši, boljši v pospeševanju kar zagotavlja, da viličar nemoteno teče po neravni cesti in klancu.

Electric Forklift High frequency MOSFET integrated AC controller

Visokofrekvenčni vgrajeni krmilnik MOSFET AC zagotavlja prilagodljivost in natančen nadzor hitrosti. Krmilnik motorja in elektrike se dobro ujema s funkcijami regenerativnega zaviranja, vzvratnega zaviranja in protizdrsne rampe.

Electric Forklift Electric Power Steering system (EPS)

Celotna serija je opremljena s sistemom električnega servo krmiljenja (EPS), da je upravljanje ročaja enostavno in udobno, kar močno zmanjša intenzivnost delovne sile operaterja. Z enostavnim obračanjem pri nizki hitrosti in stabilnostjo pri visoki hitrosti omogoča, da je obračanje bolj inteligentno ter daje boljši nadzor.

Druge značilnosti tri-kolesnega električnega viličarja

 • Opcijski prosti dvig omogoča delo v zabojnikih ali na drugih delovnih mestih z omejeno višino. Duplex električni viličar viličar. Prosti dvižni sistem med vrhom batnice oljnega valja in zgornjo tirnico notranjega droga. Ta zasnova je zelo praktična, ko gre viličar enastavno skozi vrata.
 • Naprava za omejevanje hitrosti pri visoki višini vilic. Ko se dvižni teleskop dvigne nad 300 mm, se hitrost vožnje samodejno zniža, da se poveča varnost.
 • Glasovni vzvratni alarm. Opozori, ko viličar vozi nazaj. Zvok je jasen in glasen, kar osebje opozori na delovno območje.
 • Volan je mogoče nastavljati gor in dol. Sedež lahko nastavite naprej in nazaj. Naslonjalo se lahko nagne. Napredna ergonomska tehnologija, ki ustreza različnim potrebam operaterjev, da se doseže najboljši položaj.
 • Odlično odvajanje toplote. Dva hladilna ventilatorja na glavni omarici, eden za dovod zraka, drugi za odvod zraka. Krmilnik je prevlečen s hladilnim gelom. Vse te večkratne nastavitve znižujejo delovno temperaturo krmilnika, pogonov, črpalne postaje in drugih električnih komponent ter zagotavljajo stabilnost sistema.
 • Oblika krmiljenja omogoča, da se viličar lahko obrne za 360 stopinj in zmanjša polmer obračanja. Zaradi tega je primern za ozka in mala območja.

 

Kakšna je cena 3-kolesnega električnega viličarja

3-kolesni električni viličar SMITH je eden najcenejših električnih viličarjev v svoji kategoriji. Vendar cena električnega viličarja ne vpliva na kakovost. Kljub temu, da je cenovno ugoden, je 3-kolesni električni viličar izdelan iz visokokakovostnih materialov in ima najnovejšo tehnologijo dviganja in vožnje. Cena električnega viličarja je prikazana zgoraj na strani. Omogočamo vam spletni nakup, v kolikor pa potrebujete ponudbo nam pišite. 3-kolesni električni viličar ima 12-mesečno garancijo in ima zmogljivo baterijo 24V / 400 Ah in polnilnik. Ponujamo tudi poceni prevoz električnega viličarja.

 

Kako deluje 3-kolesni električni viličar?

 1. Ključ vstavite v stikalo za ključe, obrnite ga v desno, varnostno stikalo za zasilno napajanje se ponastavi v smeri urnega kazalca, odprite krmilno vezje.
 2. Vilice se dvignejo od tal približno 10 cm.
 3. Začnite popuščati zavorni sistem.
 4. Glede na zahteve v smeri, kamor želite iti, pritisnite stikalo naprej ali nazaj.
 5. Počasi stopite na stopalko za hitrost, dokler ne dosežete zahtevane hitrosti.
 6. Če pri uporabi električnega viličarja pride do težav in ga želite takoj ustaviti, pritisnite rdeče stikalo za izklop v sili.
 7. Ko viličar zavije, poskusite zmanjšati hitrost, kjer je to mogoče.
 8. Električni viličar ima možnost gradacije 10%, zato mora operater pri vožnji navkreber čim bolj pritisnjen pedal za hitrost, da se doseže največja sila vzpenjanja
 9. Med spustom popustite stopalko za hitrost, da dosežete vzvratni zavorni tok, če vzvratni tok ne more nadzorovati hitrosti zaviranja po spustu. Za zagotovitev varnosti hkrati pritisnite na zavorni pedal.
 10. Ko se ustavite, popustite stopalko za hitrost. Desno nogo imajte na stopalki, dokler se viličar popolnoma ne ustavi. Vilice postavite v najnižji položaj, pritisnite varnostno stikalo in izvlecite ključ.

Ekran na 3-kolesnem električnem viličarju ima indikator za prikaz moči, upočasnitev dviga dvižnega teleskopa in funkcijo prikaza delovnega časa. Ko je baterija prenizka, bo merilnik moči prekinil krmilno vezje motorja črpalke. Električni viličar ne more dvigovati vilic, ampak se lahko samo vozi, to pomeni, da ga je treba takoj napolniti. Črpalka na motorni pogon zagotavlja hidravlično moč. Električni viličar ima dva dvižna cilindra.

 

3-kolesni Električni Viličar 1500kg, 450cm video

 

Dodatne informacije

Teža2 kg