-16%

SMITH Električni viličar 3,5m 350cm 1500 kg

Električni viličar 350 cm 3,5 m 1500 kg

SMITH Električni viličar 3,5m 350cm 1500 kg

3,199

Na zalogi

3,199

 • Cenovno ugoden električni paletni viličar, ki potrebuje minimalno vzdrževanje
 • Velikost vilic: 570 * 1150 mm – za EURO palete
 • Ergonosmka oblika – zelo stabilen
 • Nosilnost 1500 kg ali 1,5 t
 • 12 mesecev garancije
 • Višina dviganja: 350 cm ali 3500mm
 • Enostaven za uporabo in preprost za manveriranje
 • Električni paletni viličar + 2 bateriji (2 * 12V / 100AH) + polnilec (24V / 10A, evropski standard)
SKU: 770020 Kategorija:

Cena:

Opis

Electric stacker priceSMITH električni viličar 3,5m 350cm 1500 kg

Električni viličar SMITH se lahko uporablja za dvigovanje in prevoz težkih predmetov in palet. Električni viličar SMITH je cenovno dostopen, lahek in močan viličar. Ta električni paletni viličar je zasnovan za uporabo z dvema rokama in je najbolj stabilen v tej kategoriji električnih paletnih viličarjev. Električni viličar je zelo prilagodljiv in lahko dviguje različne predmete in palete. Električni viličar ima dva motorja. Eden je za dvigovanje, drugo pa za vožnjo. Dvižni motor ima moč 24V / 2,2KW, pogonski motor pa ima moč 24V / 0,75KW. Električni viličar ima 2 bateriji in polnilec. Baterije so zelo močne in omogočajo uporabo električnega vilicarja več ur brez ponovnega polnjenja. Polnjenje je zelo hitro, zato s čakanjem ne boste izgubljali časa. Manevriranje in uporaba električnega viličarja je enostavna. Viličar vam bo omogočila, da ga uporabljate za dvigovanje palet ali predmetov s tal in njihovo postavljanje na polico ali v tovornjak. Uporabljate ga lahko tudi za razkladanje tovornjaka. Električni viličar SMITH je zasnovan tako, da ga je enostavno upravljati in ne porabi veliko prostora. Ima 12-mesečno garancijo, nudimo pa vam tudi servis in rezervne dele.

 

Kakšna je cena električnega viličarja SMITH?

Električni viličar SMITH je eden najcenejših električnih viličarjev. Vendar se cena električnega viličarja ne odraža na kakovosti. Kljub temu, da je cenovno ugoden, je električni viličar izdelan iz visokokakovostnih materialov in ima najnovejšo tehnologijo dviganja tovora in vožnje s tovorom. Cena električnega viličarja je prikazana zgoraj. Električni viličar ima 12-mesečno garancijo in ima dve bateriji 2 * 12V / 100AH, zraven pa je priložen tudi polnilec.

 

Prednosti električnega viličarja SMITH:

 • Zasnova viličarja ter ročice za menevriraje električnega viličarja poskrbi za enostavno menveeriranje. Z majhnim polmerom obračanja in boljšim pogledom je ta viličar primeren za ozke prostore.
 • Čeprav je električni viličar ugoden in ima razmeroma nizko ceno, ima še vedno zavidljivo veliko močjo dvižnega in voznega motorja ter močno hidravliko, ki brez težav dvigne težak tovor.
 • Stikalo za uravnavanje hitrosti je oblikovano tako, da omogoča natančnejši nadzor pri nizki hitrosti.
 • Nemška uvožena vodoodporna mikro stikala so narejena za uporabo v hladnem, vlažnem, prašnem in drugih neprijaznih okoljih.
 • Sistem pogonskih motorjev YONGCI je ima visok izkoristek ter veliko moč.

 

Kje uporabiti električni viličar SMITH?

Electric stacker cheapElektrični viličar SMITH je cenovno dostopen električni viličar, njegova vrednost se zlahka odrazi, ko se ga uporabi v procesu manupuliranja ali prevoza tovora. Olajša delo in pomaga podvojiti, celo včasih potrojiti učinkovitost proizvodnje. Z električnim viličarjem boste odstranili ročno dvigovanje in premikaje tovora ali palet. To zmanjša morebitne nesreče v tovarni ali skladišču. Ker je vir energije električna energija, je električni viličar zelo čist in ne proizvaja strupenega plina, zato ga je mogoče uporabljati v zaprtih prostorih. Električni viličar uporablja baterijo in ima dve akumulatorji. Ker je polnjenje zelo hitro, vam to omogoča brezhiben potek dela. Ta električni paletni viličar je izdelan tako, da je zelo stabilen in robusten, z lahkoto prevaža in dviguje težke predmete različnih oblik.

Električni viličarji SMITH se pogosto uporabljajo v papirni, aluminijasti, tekstilni, jekleni, logistični, kmetijski, kemični, kovinski industriji. Električni paletni viličar SMITH ima zelo robustno ohišje in je enostaven za uporabo. Električni viličar se hitro premika, kljub temu pa ga je mogoče enostavno nadzirati in manevrirati. Električni viličar je lep in močan. Z električnim paletnim viličarjem boste lahko avtomatizirali operacije in pospešili dvigovanje ter transportne dejavnosti. Električni paletni viličar SMITH ima visoko stopnjo avtomatizacije, enostavno upravljanje in ga je enostavno manevrirati. Ohišje električnega viličarja je izdelano iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežna na zunanje vplive. Električni viličar je enostavno premikati in ga lahko uporabljate za različne velikosti paketov.

 

Specifikacije električnega viličarja SMITH 350cm 1500 kg

Model: SMITH electric stacker1535
Napajalna enotaElektrični
DelovanjePedestrian
Nazivna vlečna težakg1500
Središče obremenitvec (mm)600
Sredina osix (mm)720
Medosna razdaljay (mm)1167
Tip kolesPU
Velikost koles za vožnjoØ x w (mm)Ø210 x 70
Velikost ležajnih kolesØ x w (mm)Ø80 x 70
Dimenzije pomožnih kolesØ x w (mm)Ø115 x 55
Število koles spredaj/zadaj(x= driven)1x+1/4
Višina spuščenega električnega viličarjah1 (mm)2245
Free lifth2 (mm)0
Dvigh3 (mm)3500
Višina dvignjenega viličarjah4 (mm)3924
Skupaj višina z ročajemh14 (mm)1225
Dolžinal1 (mm)1740
Dolžina do vilicl2 (mm)590
Širinab1/b2 (mm)795
Mere vilics/e/l (mm)60/160/1150
Širina vilicb5 (mm)570 – EURO palete
Min. odmik od talm2 (mm)26
Širina osi z paleto 1000 x 1200 čez viliceAst (mm)2074
Širina osi z paleto 1 800 x 1200 čez viliceAst (mm)2040
Min. polmer vrtenjaWa (mm)1342
Potovalna hitrost, obremenjena / neobremenjena(km/h)4.0/4.2
Dvižna hitrost z / brez bremena(mm/s)92/136
Hitrost spuščanje z / brez bremenom(%)112/98
Največja dvižna sposobnost z / brez obremenitve6/8
Delovna zavora(kW)Elektromagnetno
Vozni motor, 60 minutna ocena(kW)0.75
Dvig motorja pri S3 15%2.2
Baterija po DIN 43531/35/36 A, B, C, štno
Napetost baterije / kapaciteta baterije(V/Ah)2×12/100
Teža baterije (± 5%)(kg)2×27
Vrsta motorjaDC
Raven hrupa(dB(A))69
Vrsta krmiljenjaMehanski
Težakg525

 

Dvižna krivulja električnega viličarja SMITH 350cm

Electric stacker 250cm 350cm 1500kg lifting curve

 

Kako uporabljati električni paletni viličar SMITH?

Ergonomska in robustna zasnova tega električnega viličarja pomaga pri zagotavljanju največjega udobja med uporabo. Upravljanje je enostavno, njegovo dvoročno delovanje pa omogoča prilagodljivost med uporabo. Enkraten obrat ključa zažene električni viličar. Na ročaju sta dve stikali. Eno premika vilic navzgor in navzdol, drugo pa premika električni viličar. Če dvigujete paleto, preprosto postavite električni viličar pod paleto in jo malo dvignete. Nato uporabite drugo stikalo in električni viličar zapeljite na želeno mesto. Ko ste na želenem mestu, pritisnite stikalo za dviganje in dvignite paleto na želeno višino in električni viličar premaknite naprej, tako da je paleta znotraj vozila ali police. Nato vilice spustite, da se bo paleta dotaknila tal, nato viličar izvlečite. Isti postopek se lahko uporablja za dvigovanje drugih predmetov. Če predmeti niso v obliki, ki jo je mogoče dvigniti, postavite predmet na paleto in ga pritrdite, tako da bo stabilen. Električni viličar SMITH ima zelo močan dvižni in pogonski motor. Lahko dvigne tovor, ki tehta 1500kg, visok 350 cm ali 3500mm. Hitrost vožnje je približno 4 km na uro. Električni viličar tehta okoli 525 kg in ima dva akumulatorja/bateriji z zmogljivostjo 12V / 100AH. Električni viličarji SMITH so narejeni tako, da zdržijo in vzdržijo uporabo v tovarnah ali skladiščih. Električni paletni viličar ima enoletno garancijo in zagotovljen servis.

 

Električni viličar SMITH značilnosti:

Electric stacker specification

 

Dodatne informacije

Teža525 kg