-18%

SMITH Električni viličar S-Ride s podstavkom 2,6m 260cm 1500 kg

SMITH Električni viličar S-Ride s podstavkom 2,6m 260cm 1500 kg

3,199

Na zalogi

3,199

 • Ugoden električni paletni viličar s stojalom in stranskimi ročicami, ki se lahko zložijo ali enostavno odstranijo ali pritrdijo nazaj.
 • Velikost vilic: 570 * 1150 mm – primeren za EURO paleto
 • Ergonomski – zelo stabilen
 • Nosilnost 1500 kg ali 1,5t
 • 12 mesecev garancije
 • Višina dviga: 260cm ali 2600mm
 • Enostaven za uporabo in preprost za upravljanje
 • Električni paletni viličar + 2 bateriji (2 * 12V / 120AH) + polnilec (24V / 10A, evropski standard)
SKU: 770030 Kategorija:

Cena:

Opis

7SMITH Electric stacker with stand 1500kg 260cmSMITH Električni viličar S-Ride s podstavkom 2,6m 260cm 1500 kg

Ergonomska in robustna zasnova tega električnega paletnega viličarja s stojalom SMITH S-Ride pomaga zagotoviti največje udobje uporabnika med uporabo. Močno in trdno stojalo bo uporabniku nudilo udobje in enostavno uporabo, saj upravljavcu ni treba hoditi skupaj z električnim paletnim viličarjem. S tem boste pospešili delovni proces in zaposlene naredili srečnejše. Na obeh straneh je električni viličar SMITH S-ride opremljen s stranskimi ročicami, zaradi katerih je vožnja varena. Električni viličar je enostaven za upravljanje, sistem za upravljanje z dvema rokama pa omogoča natančen postopek dviganja. Električni viličar SMITH S-Ride se lahko uporablja za dvigovanje in prevoz težkih predmetov in palet. Električni viličar je cenovno dostopen, lahek in zmogljiv viličar. Ta električni paletni viličar s podstavkom je zasnovan tako, da se uporablja z dvema rokama in je najbolj stabilen v tej kategoriji električnih paletnih viličarjev s stojalom. Električni viličar S-Ride tehta 690 kg, zato je zelo robusten in stabilen ter lahko dviguje različne predmete in palete. Ko je čisto spuščen, v višino meri 1877 mm. Električni viličar ima dva motorja. Enega za dvigovanje, drugo pa za vožnjo. Dvižni motor ima moč 24V / 2,2KW, pogonski motor pa moč 24V / 0,75KW. Električni viličar ima 2 bateriji in polnilec. Baterije so zelo zmogljive z zmogljivostjo 2 × 12V/ 120Ah, ki omogoča uporabo električnega viličarja več ur brez ponovnega polnjenja. Polnjenje je zelo hitro ter varno. Lahko ga polnite čez noč, ter tako ne boste izgubljali časa. Manevriranje in enostavna uporaba električnega viličarja vam bo omogočila, da ga uporabljate za dvigovanje palet ali predmetov s tal in njihovo postavljanje na polico ali v tovornjak ali za razkladanje iz tovornjaka. Električni viličar SMITH S-Ride je zasnovan na način, da ga je enostavno upravljati in ne porabi veliko prostora. Ima 12-mesečno garancijo ter servis, ki je na voljo v Sloveniji.

 

Kakšna je cena električnega paletnega viličarja SMITH S-Ride?

7SMITH Electric stacker with padel 1500kg 260cm cheap

Električni viličar s stojalom SMITH je eden najcenejših električnih viličarjev s stojalom. Vendar se cena električnega viličarja ne odraža na kakovosti. Kljub temu, da je cenovno ugoden, je električni viličar s podstavkom in stranskimi ročicami izdelan iz visokokakovostnih materialov ter najnovejših tehnologij dviganja in vožnje. Ceno električnega paletnega viličarja najdete zgoraj. Električni viličar ima 12-mesečno garancijo in ima dve bateriji 2 * 12V / 120AH.

Električni viličar uporablja baterijo kot vir energije prek krmiljenja enosmernega motorja na volanskem kolesu. Enosmerni motor skozi menjalnik pretvori hitri nizki navor v nizki vrtilni moment z nizkim številom vrtljajev, ki ga izvaja vozno kolo.

 

Prodnosti električnega viličarja s stojalom SMITH:

 • Robusten in stabilen električni viličar s stojalom in stranskimi ročicami omogoča hitro in varno dviganje in vožnjo. Zaposleni lahko med delom varno stojijo na podstavku in se vozijo z električnim viličarjem.
 • Stojalo in stranske ročice so zložljive in jih je mogoče enostavno odstraniti ali dodati.
 • Električni viličar s stojalom je opremljen z visoko zmogljivo dvižno črpalno postajo, ki zagotavlja stabilno dviganje.
 • Stikalo za hitrost v obliki želve na ročaju omogoča natančnejši nadzor pri nizki hitrosti.
 • Nemška vodoodporna mikro stikala so primerna za uporabo v hladnem, vlažnem, prašnem in drugih težkih okoljih.
 • Sistem pogonskih motorjev YONGCI se ponaša z majhnimi izgubami in visokim izkoristkom.

 

7SMITH Electric stacker with stand 1500kg 260cmKje se električni viličar s stojalom uporablja?

Električni viličar s stojalom SMITH je cenovno dostopen električni viličar, njegova investicija se zlahka opraviči, ko se vpelje v proizvodnjo ali logistične centre. Olajša delo in pomaga podvojiti, celo včasih potrojiti učinkovitost delovnih procesov. Z električnim viličarjem se ročno dvigovanje odstrani iz delovnega procesa. To zmanjša morebitne nesreče v tovarni ali skladišču. Ker je vir energije električna energija, je električni viličar zelo čist in ne proizvaja strupenega plina, zato ga je mogoče uporabljati v zaprtih prostorih. Dodatno, pri njegovi uporabni ni potrebno skrbeti za napanjalne kable, saj se ponaša z dvema velikima baterijama. To omogoča brezhiben potek dela. Polnjenje je zelo hitro. Električni paletni viličar je izdelan tako, da je zelo stabilen in robusten, z lahkoto prevaža in dviguje težke predmete različnih oblik.

Električni viličarji SMITH se pogosto uporabljajo v papirni, aluminijasti, tekstilni, jekleni, logistični, kmetijski, kemični, kovinski industriji. Električni paletni viličar s stojalom SMITH S-Ride ima zelo robustno ohišje in je enostaven za uporabo. Električni viličar se hitro premika, kljub temu pa ga je mogoče enostavno nadzirati in manevrirati. Električni viličar je lep in močan. Z električnim paletnim viličarjem boste lahko avtomatizirali procese in pospešili dvig bremen in transport. Električni paletni viličar SMITH ima visoko stopnjo avtomatizacije, enostavno upravljanje in ga je enostavno upravljati. Ohišje električnega dvigala je izdelano iz visoko trdnih zlitinskih materialov in inženirske plastike, ki je trpežna. Električni viličar je enostavno upravljati in se lahko uporablja za različne velikosti paketov.

 

Specifikacije električnega viličarja SMITH S-Ride 260 cm

ModelSMITH električni viličar S-Ride s stojalom 2,6 m 260 cm 1500 kg
Napajalna enotaelektrični
Dodatkistojalo, ročice
Nosilnost1500kg
Naloži center c600mm
Središče osi za vilice x695mm
Podstavek za kolesa y1148mm
Teža z baterijo690kg
Tip kolespoliuretan
Velikost vozniškega kolesa ΦΦ210 × 70Φ × w (mm)
Velikost ležajnih koles ΦΦ80 × 70Φ × w (mm)
Dodatna kolesa (dimenzije)Φ115 × 55Φ × w (mm)
Kolesa, število spredaj / zadaj (x = gnano)1,4 / 2
Širina646b10 (mm)
Širina390/515b11 (mm)
Višina popolnoma spuščenega1877mm
Višina dviga2600mm
Višina dvižnega teleskopa, podaljšana3137h4 (mm)
Skupna višina (z ročajem1040/1415h14 (mm)
Najmanjša višina vilic86h13 (mm)
Skupna dolžina1890l1 (mm)
Dolžina obraza do vilic740l2 (mm)
Skupna širina808
Dimenzije vilic60/180/1150mm
Širina vilic570b5 (mm)
Min.ozemljenje26m2 (mm)
Širina hodnika z vilicami 1000 x 1200 čez vilice2110Ast (mm)
Širina hodnika s paleto 800 x 1200 vzdolž vilic2160Ast (mm)
Minimalni polmer vrtenja1455Wa (mm)
Hitrost vožnje, obremenjena / neobremenjena4.2 / 4.5km / h
Dvižna hitrost, z / brez bremena90/130mm / s
Spuščanje hitrosti, z / brez obremenitve105/100mm / s
Največja plezalna sposobnost, z / brez obremenitve3/6mm / s
Delovna zavoraelektromagnetno
Pogon motorja, 60 minutna ocena0,75kW
Dvig motorja pri S3 15%2.2kW
Napetost baterije / nazivna zmogljivost2 × 12/120V / Ah
Teža baterije (± 5%)2 × 35kg
Vrsta krmiljenja pogonaDC
Raven hrupa v ušesu operaterja≤70dB (A)

Dvižna krivulja električnega viličarja SMITH S-Ride

7SMITH Electric Stand-on Stacker S-Ride 260cm 360cm 1500 kg

 

7SMITH Electric stacker with stand 1500kg 260cmUporaba električnega viličarja SMITH S-Ride?

Ko obrnete ključ se električni viličar prižge. Na ročaju sta dva stikala. Eno premika vilice navzgor in navzdol, drugo pa premikate električni viličar. Če dvigujete paleto, preprosto speljete električni viličar pod paleto in jo malo dvignete. Nato uporabite drugo stikalo in električni viličar zapeljite na želeno mesto. Ko ste na želenem mestu, pritisnite stikalo za dviganje in dvignite paleto na želeno višino in električni viličar premaknite naprej, tako da je paleta znotraj tovornjaka ali police. Nato spustite vilice, da se bo paleta dotaknila tal in viličar izvlekla. Isti postopek se lahko uporablja za dvigovanje drugih predmetov. Če predmeti niso v obliki, ki jo je mogoče dvigniti, postavite predmet na paleto in ga pritrdite, tako da bo stabilen. Električni viličar s 690 kilogrami SMITH S-Ride ima zelo močan dvižni in vozni motor. Dvigne tovor, ki tehta 1500 kg, visoko 2,6 m ali 2600 mm. Hitrost vožnje je približno 4,5 km na uro. Električni viličar tehta okoli 690 kg in ima dve bateriji s kapaciteto 12V / 120AH. Električni viličarji SMITH so narejeni tako, da zdržijo in vzdržijo uporabo v tovarnah ali skladiščih. Električni paletni viličar ima enoletno garancijo in ga servisiramo v Sloveniji.

Kako uporabljati krmilni sistem na elekričnem paletnem viličarju SMITH S-Ride?

1) Ključ obrnite v položaj “vklop”, da zaženete e-viličar. Ročaj premaknite na območje delovanja.
2) Zavrtite gumb do želene smeri ali nazaj.
3) Hitrost nadzirate s premikanjem gumba za premikanje, dokler ne dosežete želene hitrosti.
4) Vozilo previdno zapeljite do cilja. Hitrost lahko prilagodite s Fahrschalterjem.

Zavorni sistem e-viličarja S-ride:

Zaviranje je odvisno od pogojev na cesti in pogojev obremenitve vozila.
Zaviranje lahko aktivirate na naslednji način:

 1. S premikanjem Fahrschalterja v položaj “0” se bo el. viličar ustavljal dokler se ne ustavi.
 2. Potisnite stikalo za vožnjo v nasprotno smer, električni viličar se bo prenehal premikati v eno smer in začel premikati v nasprotno smer.
 3. Če se ročaj premakne navzgor in navzdol do zavornega območja (“B”), bo el. viličar zabremzal.. Če ročico premaknete na zavorno območje (“B”), električna zavorna ploščica zavira, dokler se ne ustavi.
 4. Rdeče STOP stikalo – je zasilni gumb. Če je gumb aktiviran, prepreči premikanje viličarja.

 

Video električnega viličarja SMITH s stojalom:

 

 

Dodatne informacije

Teža870 kg