Tekstilni trak za povezovanje 16mm ali 19mm – Ø76mm

Tekstilni trak za povezovanje 16mm ali 19mm - Ø76mm cena

Tekstilni trak za povezovanje 16mm ali 19mm – Ø76mm

3240

Na zalogi

3240

Ni minimalne količine odjema tekstilnega traku, ampak se cene spreminjajo glede na številko kolutov tekstilnega traku pri enkratnem odjemu. Ø76mm

Cena je brez DDV in dostave. Minimalna količina: 2 koluta.

Popust na količino

Količina 1 - 9 10 - 27 28+
Cena 3240 3038 3037
Počisti

Opis

Pakiranje s tekstilnim trakom

Na voljo imamo dva tekstilna trakova širine 16mm in 19mm. Za spletni nakup zgoraj izberite širino tekstilneg traku ter količino in kliknite gumb “Dodaj v košarico”. Cena se spreminja glede na izbrano količino.

Ni minimalne količine odjema tekstilnega traku, ampak se cene spreminjajo glede na številko kolutov tekstilnega traku pri enkratnem odjemu.

Cena je brez DDV in dostave. Minimalna količina: 2 koluta.

Textile straps 16mm or 19mm price best buyPakiranje s tekstilnim trakom postaja vse bolj priljubljeno. Tekstilni trak je izjemen nadomestek za jeklene trakove, saj je cenejši, lažji in varnejši ter prijaznejši za uporabo. Tekstilni trakovi so izdelani iz poliestrskih vlaken, vendar se razlikujejo po tem, kako so vlakna medsebojno povezana. V procesu proizvodnje je poliestrsko vlakno vezano na lepilni trak z vročim lepilom. Ker trak ni dodatno obdelan, je zelo dostopen. Zavit je na kolut s sredinskim premerom 76 mm. Tekstilni trakovi se ne proizvajajo z lepljenim postopkom. Posamezna poliestrska vlakna se prepletajo, kar ima za posledico visoko natezno trdnost in neobčutljivost na ostre robove. Ker se trakovi iz tekstila ne proizvajajo s postopkom lepljenja, je priporočljivo uporabiti fosfatne terminale. Vsi tekstilni trakovi popolnoma absorbirajo udarce in hkrati omogočajo naknadno zategovanje, saj se uporabljajo v kombinaciji s posebnimi kovinskimi sponkami. Tekstilni trakovi so na voljo v širinah od 13 mm do 35 mm in dosegajo natezno trdnost od 300 kg do 1600 kg.

Tekstilni trak – struktura

Tekstilni trak je izdelan iz vročih termoplastičnih vlaken. Tekstilni trak je zelo vzdržljiv. Vzdržljivost je odvisna od širine traku in pripadajočega števila vlaken, ki sestavljajo trak. Tekstilni trak širine 13 mm vzdrži do 390 kg tovora in tekstilni trak širine 35 mm do 1400 kg.  Tekstilni trak je med vsemi trakovi, izdelanimi iz poliestrskih vlaken,  znan kot najcenejši in najbolj standarden. Je praktičen za vse vrste embalaže, vendar izdelki ne smejo imeti ostrih robov in ne smejo biti vroči, ko so enkrat vezani. Ti trakovi so narejeni iz poliestrskih vlaken, ki so bodisi integrirana v polimerno prevleko (kompozitni trakovi), lahko pa so tudi vezana z lepilom (termoplastom) ali imajo pleteno strukturo (tkanine). Natezna trdnost traku in razteznost, ki jo imajo, sta podobni kot pri jeklenem traku. V kombinaciji s temi dvema značilnostma in prednostmi, navedenimi spodaj, ta izdelek že nadomešča jekleni trak v naslednjih panogah: lesarstvo, rudarstvo, gradbeništvo, odpadna embalaža itd.

Textile straps 16mm or 19mm price high qualityZnačilnosti tekstilnega traku

 • Za razliko od jekla je tekstilni trak varnejši za uporabo
 • Stroški so nizki
 • Ne poškodujte vezanega blaga
 • Lahko prenesejo visoko napetost in imajo visoko absorpcijsko moč
 • Lahko jih natisnemo
 • So lahki in se preprosto prenašajo
 • Bolj so odporni na kemične in vremenske vplive (ne rjajo in ne gube).
 • Lahko jih ponovno uporabimo
 • Dostopna orodja za povezovanje s tekstilnim/kompozitnim trakom
 • Tekstilni trakovi se lahko napnejo ročno ali pnevmatsko.
 • Pritrdite jih lahko s posebno objemko ali preprosto tako, da naredite vozel (ta metoda ni primerna za kompozitne trakove).

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Izberite Širino

16mm/850m – Ø76mm, 19mm/600m – Ø76mm