Tekstilni trak za povezovanje bal 16mm – 340m – 4 kosi

Tekstilni trak za povezovanje bal 16mm - 340m - 4 kosi

Tekstilni trak za povezovanje bal 16mm – 340m – 4 kosi

89

Na zalogi

89

 • Kakovosten tekstilni trak za povezovanje odpadnih bal
 • Vsak paket vsebuje 4 kose (4 x 340 metrov) tekstilnega traku
 • 16 mm širine in 340 metrov na zvitek
 • Lahko se preprosto zveže z rokami
 • Trpežen in zanesljiv, izdelan iz vrhunskih materialov
 • Zunanji premer 180 mm in notranji premer 140 mm
 • Primerno za ravnanje z gospodinjskimi, komercialnimi in industrijskimi odpadki
 • Enostaven za uporabo, s preprosto zasnovo
 • Hitra dostava
 • Lahko se uporablja z vsemi našimi stiskalnicami za odpadke

Popust na količino

Količina 1 - 9 10 - 27 28+
Cena 89 85 83

Cena:

Opis

Tekstilni trak za povezovanje odpadnih bal 16mm – 340m, zunanji premer špule 180mm, širina 140mm – 4 kosi

Naš visokokakovostni tekstilni trak je posebej zasnovan za povezovanje odpadnih bal. Meri 16 mm v širino in je popolna rešitev za tiste, ki potrebujejo zanesljiv in trpežen izdelek za svoje potrebe po upravljanju z odpadki. V paketu so 4 kosi (4 x 340 metrov) tekstilnega traku za povezovanje odpadnih bal.

Tekstilni trak za povezovanje odpadnih bal je izdelan iz vrhunskih materialov ter zasnovan tako, da zdrži v zahtevnih okoljih. Vsaka špula vsebuje 340 metrov traku, kar vam omogoča da ga enostavno prenašate in dovoljšno količino traku za normalno uporabo. Zunanji premer traku je 180 mm in širina 140 mm. Širina traku pa 16mm kar zagotavljata, da se lahko enostavno poveže in varno pritrdi na odpadne bale. Trak je močan in varen za uporabo.

 

Tehnične specifikacije tekstilnega traku za vezanje odpadnih bal 16mm – 340m

Ime izdelkaVisokokakovostni tekstilni trak za povezovanje odpadnih bal
Širina16mm
Dolžina340 metrov na roli
Zunanji premer180mm
Notranji premer140mm
MaterialVrhunski tekstil
MočTrpežen in zanesljiv
UniverzalnostPrimeren za širok nabor aplikacij
Enostavnost uporabeLahko se preprosto zaveže z rokami
Količina4 kosi v enem paketu (4 x 340 metrov)
Priporočena uporabaVarovanje in povezovanje odpadnih bal
PrednostiMočen, trpežen in enostaven za uporabo.
UporabaIdealen za uporabo pri gospodinjskem, komercialnem in industrijskem upravljanju z odpadki.

 

Tekstilni trak za vezanje odpadnih bal 16 mm

Naš tekstilni trak ni le izjemno močan in vzdržljiv, ampak je tudi izjemno vsestranski. Njegova kakovostna izdelava ga naredi primernega za širok nabor aplikacij, od pritrjevanja težkih predmetov do vezanja različnih materialov skupaj. Njegova prožnost in enostavnost uporabe ga naredita odlično izbiro za različne naloge, zaradi česar je nepogrešljivo orodje za vsak dom ali podjetje.

Investirajte v kakovostne tekstilni trak za vezanje odpadnih bal. Zaradi njegove neprekosljive vzdržljivosti, moči in vsestranskosti lahko zagotovo računate na zanesljivo in učinkovito rešitev, ki jo potrebujete za enostavno upravljanje z odpadki.

Poleg moči in vsestranskosti je naš tekstilni trak tudi izjemno enostaven za uporabo. Je zelo močan, vendar prožen material omogoča, da ga lahko enostavno zavežete z roko. Njegov preprost dizajn in uporabniku prijazne lastnosti ga naredijo odlično izbiro tako za izkušene strokovnjake kot tudi za tiste, ki se prvič spopadajo z upravljanjem z odpadki. Preprosto ovijte trak okrog vaših odpadnih bal in ga zategnite do želene stopnje varnosti.

Zagotvaljamo kakovostne izdelke in storitev za naše stranke. Ne glede na to, ali potrebujete nekaj zvitkov tekstilnih trakov za vaš dom ali pisarno ali pa morate naročiti večje količine za vaše komercialne potrebe po upravljanju z odpadki, smo tu za vas.

Izberite naš visokokakovosten tekstilni trak za vezanje odpadnih bal in videli boste razliko, ki jo lahko naredita kakovost in zanesljivost!

 

Koristi tekstilnega traku za vezanje odpadnih bal 16mm

 1. Lahko ga preprosto zavežete z rokami
 2. Trajen in zanesljiv: Naš visokokakovostni tekstilni trak je zasnovan tako, da zdrži tudi v najzahtevnejših okoljih in zagotavlja, da so vaše odpadne bale kompaktne.

 3. Vsestranski: Naš tekstilni trak je primeren za širok nabor aplikacij in je ključno orodje za vsako gospodinjstvo ali podjetje. Lahko se uporablja za pritrjevanje težkih predmetov in vezanje materialov skupaj.

 4. Enostaven za uporabo: Naš tekstilni trak je uporabniku prijazen, z enostavnim dizajnom, ki omogoča preprosto ovijanje okoli odpadnih bal in zategovanje na želeno raven.

 5. Dovolj količine: Vsak paket vsebuje 4 enote po 340 metrov, kar vam zagotavlja dovolj količine za učinkovito in učinkovito upravljanje z odpadki.

 6. Popolna velikost: Z širino 16 mm, zunanjim premerom 180 mm in notranjim premerom 140 mm je naš tekstilni trak popolne velikosti za povezovanje in pritrjevanje odpadnih bal.

 7. Material najvišje kakovosti: Naš tekstilni trak je izdelan iz najboljših materialov, kar zagotavlja, da je dovolj močan in trpežen, da ustreza vašim potrebam pri upravljanju z odpadki.

 

Kako uporabljati tekstilni trak za vezanje odpadnih bal 16mm

 1. Vstavite trak v stiskalnico: Preden vstavite odpadke v stiskalnico, vstavite tekstilni trak v komoro.

 2. Izdelajte odpado balo: Ko ste odpadke postavili v stiskalnico, sledite navodilom stiskalnice, da stisnete in oblikujete odpadno balo.

 3. Uporabite tekstilni trak za pritrditev bale: Ko je bala oblikovana, jo zavežite s tekstilnim trakom. Z rokami naredite vozel in zategnite trak na želeno raven.

 4. Ponovite postopek: Če imate dodatne odpadke za stiskanje, ponovite postopek tako, da vstavite trak v stiskalnico, dodate odpadke in pritrdite bale z tekstilnim trakom.