Pakiranje s polipropilen PP trakom

Pakiranje s polipropilen PP trakom

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheap

Polipropilen je ekonomičen material z lahkimi in srednje težkimi bremeni, za povezovanje palet in pakiranje škatel. Na voljo je v različnih širinah, debelinah in variacijah polimerov (npr. Kopolimerov).

Ta vrsta izdelka ponuja možnost večjega raztezka, vendar se raztezanje na določeni točki ustavi, še posebej, če je trak podvržen konstantni obremenitvi.

Pakiranje s polipropilenskim PP trakom je najučinkovitejše pri uporabi orodja za pritrjevanje baterij. Zaradi tega boste prihranili čas in material. Pri pakiranju z baterijskimi stroji ne potrebujete sponk za pakiranje.

Končnim uporabnikom ni znano, da bo PP trak že v eni uri izgubil 50% uporabljene napetosti, izguba napetosti pa se bo povečala le s povečanjem sobne temperature. PP trak potrebuje dovolj natezno trdnost. Da bi pospešili pakiranje in delovali z zadostno napetostjo, večina industrij uporablja avtomatske rešitve. PP trak je mogoče natisniti, kar zagotavlja dodatne tržne prednosti.

messersi batterystrapping tool for PET and PP strap, cheap

Prednosti: Stroškovno učinkovit, enostaven za uporabo in recikliranje, visoko raztezanje, ponovna uporaba.

Pomanjkljivosti: majhna raztezna obremenitev, ni primerna za težke predmete, občutljive na okoljske dejavnike, večja nosljivost, če se uporablja v ostrih, trdih predmetih

Načini uporabe: ročno orodje, ročni napenjalec in spenjač, napenjalec akumulatorjev in spenjač, polavtomatski stroj, avtomat

Delite to objavo

Povpraševanje po izdelku

Za pripravo ponudbe potrebujemo naslednje podatke. Ponudbo za izdelek boste kmalu prejeli na vaš e-mail.