-11%

Baterijski spenjalec Messersi MB620 12-16 mm za PP in PET trak

Baterijski spenjalec Messersi MB620 12-16 mm za PP in PET trak cena

Baterijski spenjalec Messersi MB620 12-16 mm za PP in PET trak

1,920

Na zalogi

1,920

 • Avtomatsko povezovanje (zategovanje, spajanje, rezanje traku)
 • Brezkrtačni enosmerni motor, ki omogoča izjemno dolgo življenjsko dobo.
 • Li-Ion baterija – 18V 4000mAh polnilna baterija s pametnim indikator nivoja polnjenja (CLI) (30-minutno polnjenje)
 • Maks. napetost 250 KGS (2500N) – standardni model MB620.
 • Novi dizajn prijemalnikov traku pripomore k visoki nateznosti trakov in toleranca na občutljivo blago
 • Enoročno delovanje. Baterijski spenjalec Messersi MB620 samodejno napne, spoji in odreže trak.
 • Eno poljenje zadostuje za do 400 ciklov

Cena:

Opis

Baterijski spenjalec Messersi MB620 12-16 mm za PP in PET trak z baterijo in polnilcem

Baterijski spenjalec Messersi MB620 se lahko uporablja za poliestrske (PET) ali polipropilenske (PP) plastične trakove širine 12-16 mm. Ročno orodje za baterijsko povezovanje palet lahko uporabljate z eno roko. Sila zatega je prilagodljiva, in sicer od 10N do 2500N. Baterijski spenjalec MB620 PP / PET je na voljo z baterijo in polnilnikom, tako da lahko začnete s povezovanjem takoj, ko baterijski spenjalec prejmete. Baterijski spenjač MB620 se lahko uporablja v vseh vrstah industrije in je primerno za obdelavo PP plastičnih trakov in plastičnih PET trakov. Ročno orodje za vezanje palet uporablja najnovejšo tehnologijo spajanja trakov. Brezkrtačna motor zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo stroja. Novi prijemalniki za trakove prispevajo k visoki napetosti traku pri zategovanju. Enostavno ročno upravljanje omogoča samodejno zategovanje, varjenje in rezanje. Baterijski spenjalec ima vnaprej programiran digitalnim zaslon, kjer so vedno vidni parametri vezanja. Posebna tehnologija za umik spenjalca po spajanju omogoča, da spenjalec odmaknete elegantno, brez da bi poškodovali predmet vezanja. Dodatno preprečuje prsake ali druge poškodbe na predmetih, ki ste ga povezali s trakom. Baterijski spenjalec je zasnovan tako, da ima izredno kakovosten spoj. Uporabnik lahko samodejno prilagodi širino traku. Ima 12-mesečna garancijo in servis.

Tehnologija SMART & EASY – baterijski spenjalec MB620

Baterijski spenjalec za pakiranje palet Messersi 12-16mm se pogosto uporablja v vseh vrstah industrij in skladišč. Baterijski spenjač je eden najlažjih in najvarnejših načinov za povezovanje palet. Je enostaven za uporabo in prilagodljiv. Z njim lahko vežete trak vertikalno ali horizontalno.

Brezkrtačni motor se napaja z najnovejšo Li-Ion baterijo. S tem orodjem za povezovanje boste lahko avtomatizirali povezovanje in pospešili pakiranje. Velikost orodja za povezovanje s plastičnim trakom je 330 x 150 x 130 mm (D x Š x V) in z baterijo tehta 3,4 kg. Baterijski stroj za povezovanje plastičnih trakov je ergonomičen in se lahko uporablja v vertikalnem in vodoravnem položaju. Namenjen je za trakove širine 12-16 mm in debeline 0,65 – 1,0 mm. Baterija (14,8 V / 2,0 A Li-Po,ki ustreza varnostnim zahtevam UN 38,3) in polnilnik sta vključena v paket z baterijskim spenjalcem MB620. Ko je litij-ionska baterija popolnoma napolnjena, lahko spoji do 400 trakov, odvisno od nastavljene napetosti in časa tesnjenja. Življenjska doba litij-ionske baterije je do 2000 polnjenj, če se pravilno polni in uporablja. Čas spajanja trakov je nastavljiv, in sicer od 0,3 do 2,7 sekunde.

Lastnosti baterijskega spenjalca:

Stroj:Baterijski spenjalec Messersi MB620 12-16 mm za PP in PET trak
Mere baterijskega spenjalca:330x150x130 mm
Teža:3.4 Kg (z baterijo)
Lastnosti:
 1. Avtomatski baterijski spenjalec.
 2. Varen in enostaven za uporabo
 3. Ugoden in zanesljiv
 4. Lahko se uporablja za vertikalno in horizontalno povezovanje
 5. Hitro polnjenje
 6. Izjemno lahek (3.4 kg z baterijo).
 7. Lahko se uporablja za PET in PP povezovanje
 8. Ne potrebuej sponk pri povezovanju
Za plastični trak širine:od 12-16mm (1/2″ to 5/8″)
Z plastični trak debeline:0.65 – 1.00 mm
Za trak:PET ali PP trak
Spoj:temelji na tehnologiji vročega spoja
Sila zatega traku:od 10N do 2500N (9-900lbs)
Baterija:Baterija 14,8 V /2,0 A Li-Po v skladu z UN28.3 zahtevami
Polnilec:220V
Čas polnjenja:15-30 minut – zadošča za do 400 vezov

battery banding machine for PET and PP strapKako povezujemo z baterijskim spenjalcem MB620?

 • Postavite trak okoli izdelka, ki ga želite povezati in dajte konca traku enega nad drugega
 • Upravljavec nato vstavi robove med zobove baterijskega spenjalca
 • Glede na to, kako ste nastavili orodje za vezanje, lahko izbirate med samodejnimi, polavtomatskimi ali »mehkimi« načini za občutljive izdelke. V polavtomatski izvedbi mora upravljavec pritisniti gumb, da zategne trak, dokler ne doseže želene napetosti.
 • Popolnoma avtomatsko zategovanje, spajanje in rezanje s pritiskom zgolj enega gumba
 • Ko je spoj končan, vas baterijski spenjalec opozori s piskom in lučko, takrat lahko operater izvleče orodje za povezovanje.

Ergonomska in robustna zasnova tega orodja za ročno povezovanje pomaga pri maksimalnem udobju uporabnika. Baterijski spenjalec ima edinstven valj, ki zagotavlja hitro odstranitev baterijskega spenjalca, ko je spoj končan ter poskrbi, da z njim ne poškodujete vezanega predmeta.

Širino traku lahko prilagodite. Ker je stroj avtomatski, lahko z enim gumbom trak napnete, spojite in odrežete. Nastavljiv čas tesnjenja omogoča individualno prilagoditev različnim vrstam trakov in kakovosten spoj.

Nastavitev moči zatega traku lahko enostavno izvedete s preprostim zasukom gumba. Ustrezna napetost zagotavlja idealno varnost tovora. Komplet vsebuje 14,4 V Li-ion baterijo s časom polnjenja od 15 do 30 minut. Baterija traja za do 400 spojev. Baterijski spenjalec ima eno leto garancije.

Dodatne informacije

Teža3 kg