Plastični PP polipropilen trak – 12mm ali 16mm

Plastični PP polipropilen trak - 12mm ali 16mm

Plastični PP polipropilen trak – 12mm ali 16mm

3942

Na zalogi

3942

Minimalne količine odjema: 2 koluta PP traku. Nudimo dodaten popust na ceno traku, glede na dobavljeno količino v enkratnem odjemu. Premer 406mm.

Cena je brez DDV in dostave.

Popust na količino

Količina 1 - 9 10 - 27 28+
Cena 3942 3740 3639
Počisti

Opis

Pakiranje s plastičnim PP trakom

Nudimo tri različne širine plastičnih PP trakov. Nakup lahko opravite preko spleta. Zgoraj izberite količino in kliknite na gumb “Dodaj v košarico”. Popust na količino se samodejno upošteva. Premer koluta je 406mm.

Minimalne količine odjema: 2 koluta PP traku. Nudimo dodaten popust na ceno traku, glede na dobavljeno količino v enkratnem odjemu. Premer 406mm.

Cena je brez DDV in dostave.

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheap

Pakiranje s plastičnim trakom PP je priljubljeno v obrtnih in industrijskih obratih. Omogoča hitro in učinkovito pakiranje ter je stroškovno učinkovit način pakiranja. PP trakovi se uporabljajo, kadar ni potrebna visoka natezna trdnost. Uporabljate lahko trakove v kombinaciji s (pol) avtomatskimi stroji za pakiranje, ročno mehansko orodje za povezovanje (potrebne so kovinske sponke) ali baterijski spenjalec (plastični PP ali PET trak spoji na osnovi vročega spoja). Poleg traku in spenjalnikov/odvijalcev je priporočljivo, da uporabljate (pol) avtomobilski stroj, ki pospešuje postopek pakiranja in zaščiti trak pred okoljem. Prednost baterijskih spenjalcev v primerjavi z ročnim orodjem za mehanske vezanje je, da ne potrebujejo sponk, ker trak spne na osnovi vročega spoja, kar na dolgi rok omogoča prihranke pri pakiranju in povezovanju. Trakovi se lahko uporabljajo tudi v kombinaciji s plastičnimi sponkami. Trakovi se lahko dobavljajo v različnih velikostih in na različnih kolutih (63mm, 150mm, 200mm, 280mm, 406mm). Standard je 406mm.

PP trak – Povezovalni trakovi

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets low price high qualityPP ali polipropilenski trak vsebuje čisto, okolju prijazno in lahko polipropilensko plast. Ta trak je dobra izbira za pakiranje in povezovanje, saj je narejen za preprosto uporabo, kar vam omogoča pakiranje izdelkov, ki so običajno lažji za delo in povečanje produktivnosti pri pakiranju, saj povezujete brez večjih težav. PP trakovi so na voljo v širini 5 mm-19 mm, debelina trakov pa se giblje med 0,5 mm-1 mm. Zaradi nizke cene in enostavne uporabe je PP trak odlična rešitev za pakiranje v najrazličnejših industrijskih in obrtnih panogah. Polipropilenski trak se lahko reciklira v primeru nastajanja odpadkov. Mogoče ga je tudi ponovno uporabiti. PP trak je na voljo v širini 5-19 mm in debelini 0,5 – 1 mm. Trak lahko zdrži 70 – 500 kg. Z enako širino in debelino traku, PP trak doseže polovico moči PET traku. Nasprotno pa je raztezek PP traku do 20% višji. Pri uporabi PP trakov s samodejnimi stroji je premer jedra običajno 200 ali 406 mm. Pri uporabi ročnih ali akumulatorskih spenjalcev se standardno uporablja jedro premera 406 mm. Poleg različnih premerov jedra se PP trak razlikuje tudi po površinah, ki so lahko reliefne ali gladke. PP trak je enostaven za namestitev na polavtomatske stroje. Pri delu z ročnim orodjem pa reliefna površina traku poveča prožnost traku in odpornost na trganje. Tudi cena je nižja, saj je trak narejen po reliefni površini, zato je trak enake moči, izdelan z manj potrebnega materiala. PP trak je lahko v različnih barvah, na njem je lahko tudi logotip podjetja ali slogan.

Prednosti PP traku:

PP trak se lahko uporablja za pakiranje različnih izdelkov in škatel. PP plastični trak ima naslednje prednosti:

 • je lahek
 • ima visoko natezno trdnost
 • kemično odporen
 • enostaven za uporabo
 • ne rjavi
 • varnost in estetski videz blaga
 • primerna za vse vrste strojev (za avtomatske, polavtomatske, baterijske spenjalce in ročne stroje)
 • odporni na temperaturne razlike (od minus deset do petdeset stopinj Celzija)
 • nizka cena, nanje lahko tiskamo

Primerjava PET traku s PP trakom

 • PET trak ima večjo moč kot PP trak (kljub isti širini)
 • Kljub visoki napetosti se PET ne bo zlomil
 • PET trak se lahko raztegne do petdeset odstotkov več kot polipropilen (kljub enakim dimenzijam)
 • PET trakovi so bolj odporni na temperaturne razlike
 • PET trak je dražji

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Izberite širino

12×0,55mm/3000m, 12×0,8mm/2000m, 15,5×0,7mm/2000m