-21%

Odvijalec, voziček za PET/PP trak – Ø405/406mm

Odvijalec, voziček za PET/PP trak - Ø405/406mm

Odvijalec, voziček za PET/PP trak – Ø405/406mm

149

Na zalogi

149

 • Kakovosten voziček za pakiranje s trakovi
 • Primeren za trakove PET in PP 405 mm, 406 mm,
 • Dimenzije vozička za pakiranje: 550*400*1050 mm
 • Dimenzije škatle za orodje: 370*200*100 mm
 • Teža odvijalca trakov:17 kg
 • Notranji premer: 400 mm
 • Nosilnost: do 50 kg
 • S kolesi

Cena:

Opis

Visokokakovostni voziček za odvijanje in prenos PET/PP trakov z notranjim premerom 405/406 mm

Dispenser cart for PET/PP strappingKakovosten voziček za odvijanje pakirnih PET/PP trakov z notranjim premerom 405/406mm je vaša najboljša rešitev za brezskrbno in zanesljivo povezovanje trakov! Ta najsodobnejši voziček z dozirnikom pakirnega traku, zasnovan za poenostavitev postopka pakiranja trakov, ponuja neprimerljivo udobje in kakovost za vse vaše potrebe po pakiranju. Zaradi združljivosti visokokakovostnih trakov iz PET/PP in trpežne konstrukcije je popoln pripomoček za prenašanje trakov in ročnega ali baterijskega orodja za povezovanje. Poslovite se od zamudnih in okornih načinov zavezovanja trakov in preklopite na racionalizirano in učinkovito pakiranje z kakovostnim vozičkom z dozirnikom za trakove PET/PP – 405/406.

 

Lastnosti odvijalca za PET/PP trak

 • Dimenzije odvijalca traku: 550*400*1050 mm
 • Dimenzije škatle za orodje: 370*200*100 mm
 • Teža vozička za pakiranje: 17 kg
 • Notranji premer: 400 mm
 • Nosilnost traku: do 50 kg
 • Primerno za plastične trakove: PP/PET (z notranjim premerom 405/406mm).
 • S kolesi

Primerno za trakove PET in PP s 405- in 406-milimetrskim kolutom. Kakovosten material, s kolesi. Velikost: 550*400*1050 mm. Notranji premer 400 mm.

 

Značilnosti visokokakovostnega vozička za razpečevanje trakov iz PET/PP:

 • Dispenser cart with toolboxMočna konstrukcija: Izdelana je iz visokokakovostnega jekla, ki zagotavljajo dolgotrajno delovanje.
 • Enostaven za uporabo: Enostavno delovanje omogoča, da so naloge vezanja trakov hitre in učinkovite.
 • Združljivost: Združljiv s trakovi PET (poliester) in PP (polipropilen
 • Mobilen: Voziček za plastični trak je opremljena z vzdržljivimi kolesi za lažje manevriranje in omogoča nemoteno premikanje po delovnem prostoru.
 • Ergonomska zasnova: Zasnovana z mislijo na udobje uporabnika, saj ima ergonomski ročaj in udoben oprijem za lažjo uporabo.
 • Omogoča shranjevanje traku: Vgrajen je predal za shranjevanje trakov, ki omogoča organizirano in priročno upravljanje trakov.
 • Varčuje s časom: Pomaga racionalizirati postopek povezovanja trakov ter tako prihrani čas in trud za večjo produktivnost.

 

Specifikacije visokokakovostnega vozička za razpečevanje trakov iz PET/PP:

 • Material: visokokakovostno jeklo
 • Združljivost z trakovi: PET (poliester) in PP (polipropilen) trakovi
 • Vrsta dozirnika: ročni
 • Kolesa: robustna kolesa za mobilnost
 • Ročaj: ergonomski ročaj za udobno uporabo
 • Shranjevanje traku: Vgrajen predal za shranjevanje trakov
 • Dimenzije: 550 x 400 x 1050 mm

 

Parametri vozička za odvijanje plastičnih trakov

Voziček za plastične trakove
Dimenzija550 x 400 x 1050 mm
Dimenzije škatle za orodje370 x 200 x 100 mm
Teža17kg
Primeren notranji premer400mm
Nosilnost50kg
Primerni trakoviPP/Composite/PET (ID 400mm)
ImeVisokokakovostni voziček za pakirne trakove iz PET – 405/406
Vrsta trakuPET -polietilen, PP – polipropilen
Razpon širine traku10-19mm
Uporabi obsegNotranji premer 405/406 mm PET/PP trak

 

Prednosti Voziček za povezovanje plastičnih trakov:

 1. Dispenser cart for PET/PP strapping

  Izboljšana učinkovitost: Visokokakovostni voziček za podajanje trakov iz PET/PP (405/406) racionalizira postopek povezovanja trakov ter omogoča hitro in enostavno zavarovanje tovora. Njegov priročni zavorni sistem omogoča natančen nadzor nad doziranjem, kar pomaga prihraniti čas in napor, hkrati pa zagotavlja dosledne in zanesljive rezultate lepljenja trakov.

 2. Vsestranskost: Odvijalec za trakove je primeren za PET (poliester) in PP (polipropilen) trakove, kar omogoča prilagodljivost pri izbiri prave vrste traku za vaše posebne potrebe pakiranja. Ta vsestranskost vam omogoča prilagajanje različnim zahtevam glede pakiranja, zato je voziček vsestransko orodje za širok nabor aplikacij.
 3. Povečana vzdržljivost: Voziček za doziranje plastičnih trakov iz PET/PP (405/406) je izdelan iz visokokakovostnih materialov in je zasnovan za dolgotrajno delovanje ter zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost v zahtevnih okoljih. Njegova trdna konstrukcija zagotavlja, da bo vzdržal zahtevno redno uporabo, kar zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah.
 4. Uporabniku prijazna zasnova: Ima ergonomski ročaj in udoben oprijem.
 5. Večja mobilnost: Voziček za podajanje plastičnih trakov z bobnom 405/406 mm je opremljen z vzdržljivimi kolesi in omogoča odlično mobilnost, tako da se zlahka premikate po delovnem prostoru in učinkovito povezujete tovor na različnih območjih. Ta mobilnost povečuje produktivnost, saj zmanjšuje čas in napor, ki sta potrebna za prevoz vozička na različna mesta.
 6. Organizirano upravljanje trakov: Vgrajeni prostor za shranjevanje trakov v vozičku z razdelilnikom pomaga ohranjati materiale za trakove urejene in lahko dostopne, kar zmanjšuje nered in izboljšuje splošno učinkovitost pri postopku pakiranja. Ta funkcija zagotavlja urejen in dobro organiziran delovni prostor, kar lahko prispeva k učinkovitejšemu delovnemu procesu pakiranja.
 7. Stroškovna učinkovitost: Z zagotavljanjem učinkovitih in zanesljivih rezultatov pri povezovanju lahko visokokakovostni voziček z dozirnikom trakov iz PET/PP – 405/406 pomaga zmanjšati tveganje poškodovanih pošiljk, kar zmanjšuje draga vračila ali zamenjave izdelkov. Poleg tega njegova močna in trpežna konstrukcija zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah, kar dolgoročno pomeni prihranek pri stroških.

Primeri uporabe vozička za podajanje pakirnih trakov:

Dispenser cart price

 1. Pakiranje in pošiljanje: Kokakovostni voziček za povezovanje trakov iz PET/PP – 405/406 je idealen za varno zavezovanje paketov in pošiljk, kar zagotavlja, da so ti dobro zavarovani za varen prevoz. Uporablja se lahko v različnih panogah, kot so logistika, e-trgovina, skladiščenje in proizvodnja, kjer je učinkovito in zanesljivo vezanje ključnega pomena za preprečevanje poškodb med prevozom in zagotavljanje, da paketi nepoškodovani prispejo na cilj.
 2. Paletiranje in združevanje paketov: Vozički se pogosto uporabljajo tudi pri paletiranju in združevanju paketov, kjer pomagajo stabilizirati in zavarovati paletizirane tovore in pohitriti združevanje izdelkov. S tesnim povezovanjem palet ali izdelkov se preprečuje premikanje in poškodbe med rokovanjem, skladiščenjem in prevozom ter zagotavlja, da so izdelki dostavljeni v optimalnem stanju.
 3. Gradbeništvo: V gradbeništvu se lahko kakovostni voziček za razpečevanje trakov iz PET/PP – 405/406 uporablja za zavezovanje in pritrjevanje gradbenih materialov, kot so les, kovina, cevi ter drugi težki in obsežni predmeti. Zagotavlja hiter in učinkovit način povezovanja in prevoza materialov, pri čemer zagotavlja, da ostanejo varno povezani med rokovanjem in prevozom.
 4. Selitve in skladiščenje: Pri premeščanju ali skladiščenju predmetov lahko z vozičkom z povezovanje trakov varno zavežete škatle, pohištvo, naprave in druge predmete, da se med prevozom ali skladiščenjem ne premaknejo ali poškodujejo. Zagotavlja zanesljivo rešitev za varno premikanje in shranjevanje predmetov v različnih okoljih, vključno s stanovanjskimi, poslovnimi in industrijskimi okolji.
 5. Proizvodnja: Voziček se lahko uporablja v proizvodnih obratih za povezovanje in pritrjevanje izdelkov, sestavnih delov ali materialov med sestavljanjem, proizvodnjo ali skladiščenjem. Zagotavlja, da so predmeti tesno in varno povezani, kar preprečuje premikanje ali poškodbe v različnih fazah proizvodnega procesa.
 6. Trgovina na drobno in distribucija: Visokokakovostni voziček za razpečevanje trakov iz PET/PP – 405/406 je uporaben tudi v maloprodaji in distribuciji, kjer se lahko uporablja za povezovanje škatel, kartonov ali paketov za razstavljanje na drobno ali distribucijo strankam. Pomaga ohranjati urejeno in organizirano embalažo, izboljšuje predstavitev izdelkov in zagotavlja, da so ti med prevozom varno povezani.
 7. Kmetijstvo in vrtnarstvo: V kmetijstvu in vrtnarstvu se lahko voziček za pakiranje uporablja za zavezovanje in povezovanje izdelkov, kot so bale sena, slame ali drugih kmetijskih ali vrtnarskih izdelkov. Zagotavlja zanesljiv način za tesno povezovanje in zavarovanje teh predmetov, kar preprečuje, da bi se med ravnanjem, prevozom ali skladiščenjem premaknili ali poškodovali.

 

Kupite voziček za trak ali pridobite ponudbo

Dispenser cart for PET/PP strap - 405/406mm

Visokokakovostni voziček za pakiranje trakov iz PET/PP (405/406 mm) je zanesljivo in učinkovito orodje za varno povezovanje predmetov za pakiranje, pošiljanje, paletiranje, gradbeništvo, selitve, proizvodnjo, maloprodajo, kmetijstvo in vrtnarstvo. S svojo trpežno konstrukcijo, preprosto uporabo in vsestranskimi funkcijami je dragocen dodatek za vsako podjetje ali panogo, ki potrebuje rešitve za varno povezovanje.

Ste pripravljeni racionalizirati postopke pakiranja in pošiljanja, zagotoviti varnost izdelkov med prevozom ali izboljšati postopke pakiranja? Naredite naslednji korak in še danes investirajte v visokokakovostni voziček za doziranje trakov iz PET/PP (405/406)! Kliknite “Dodaj v košarico”, da oddate naročilo ali zahtevate ponudbo, in izkusite prednosti te zanesljive rešitve za povezovanje trakov v vašem podjetju. Ne zamudite priložnosti, da s tem visokokakovostnim vozičkom za podajanje trakov pospešite pakiranje in pošiljanje tovora.

Dodatne informacije

Teža31 kg