Kompozitni trak 13 – 32 mm – 54 kosov – paleta

Kompozitni trak

Kompozitni trak 13 – 32 mm – 54 kosov – paleta

2,199

Na zalogi

2,199

 • Ponujamo različne vrste kompozitnih trakov: 13 mm, 16 mm, 19 mm, 25 mm in 32 mm
 • Moč: od 485 kg do 2360 kg
 • Stroškovno učinkoviti: nakup kompozitnih trakov na debelo je za stranke stroškovno učinkovita možnost, saj so stroški na enoto nižji
 • Poceni stroški pošiljanja na enoto kompozitnega traku: stroški pošiljanja na enoto so bistveno nižji kot pri posameznem naročanju
 • Rešitev za zavarovanje težkega tovora in za varen prevoz
 • Kompozitni trak je stroškovno učinkovit v primerjavi z jeklenim trakom
 • Ponovno uporaben za več pošiljk, kar sčasoma zmanjša stroške
 • Varnejša uporaba v primerjavi z jeklenim trakom
 • Kompozitni trak je lahek in enostaven za rokovanje, kar zmanjšuje stroške dela
 • Odporen na vremenske vplive, primeren za skladiščenje in prevoz na prostem
 • Ni koroziven, kar ščiti tovor pred poškodbami
 • Skladen z mednarodnimi varnostnimi standardi
Počisti

Opis

cord strap priceKompozitni trak 13 – 32 mm – 54 oksov – paleta

Naš visokokakovostni kompozitni trak je na voljo v petih različnih velikostih, da zadovolji vse vaše potrebe glede prevoza in tovora. Kompozitni trak je skrbno zasnovan tako, da zagotavlja največjo varnost in zaščito vašega tovora med prevozom, zato je zanesljiva izbira tako za mala kot velika podjetja.

Naš CORD trak je na voljo v različnih širinah, od 13 mm do 32 mm, in ponuja različne stopnje trdnosti, od 485 kg do 2360 kg. S tako široko paleto razpoložljivih možnosti kompozitnih trakov ste lahko prepričani, da boste lahko našli popolno rešitev za svoje specifične potrebe.

Vsak zvitek kompozitnega traku je tudi skrbno izmerjen, da bi zagotovili, da boste za svoj denar dobili največ, saj je dolžina od 250 do 1100 m na zvitek. Poleg tega je vsak zvitek skrbno zapakiran, saj sta v škatli dva zvitka, kar olajša prevoz in shranjevanje. Vsaka paleta z kompozitnim trakom vsebuje 54 enot, zato je idealna izbira za podjetja, ki želijo kupiti kompozitni trak na debelo.

 

Tipi kompozitnih trakov:

CORD trak 13mm

Širina: 13 mm
Moč: 485 kg
Dolžina: 1100 m/rolka
Teža: 9,65 kg na zvitek
Paket: 2 zvitka/karton

CORD trak 16mm

Širina: 16 mm
Moč: 680 kg
Dolžina: 850 m/valec
Teža: 9,3 kg na zvitek
Paket: 2 zvitka/karton

CORD trak 19mm

Širina: 19 mm
Moč: 800 kg
Dolžina: 500 m/rolo
Teža: 8 kg/rolka
Paket: 2 zvitka/karton

CORD trak 25mm

Širina: 25 mm
Moč: 1280 kg
Dolžina: 500 m/rolka
Teža: 10,1 kg/rolka
Paket: 2 zvitka/karton

CORD trak 32mm

Širina: 32 mm
Moč: 2360 kg
Dolžina: 250 m/rolo
Teža: 9,3 kg na zvitek
Paket: 2 zvitka/karton

 

Sedem razlogov, zakaj je nakup kompozitnega traku na debelo odlična izbira za vaše podjetje:

 1. Stroškovna učinkovitost: Kupovanje v na debelo je za vas stroškovno učinkovita možnost, saj so stroški na enoto nižji. Ker kupujete večje količine, izkoristite ekonomijo obsega in imate nižje stroške na enoto.
 2. Prihranek časa: Kupovanje v razsutem stanju vam prihrani čas, saj se zmanjša število procesov, ki jih morate opraviti za nakup zalog. Prav tako zmanjšuje čas, ki ga porabite za upravljanje zalog in naročanje novih zalog.
 3. Udobje: Ko kupujete na debelo, imate na zalogi zadostno količino izdelka, kar zmanjšuje pogostost ponovnega naročanja in zagotavlja, da vam nikoli ne zmanjka zalog.
 4. Zmanjšanje količine odpadne embalaže: Kupovanje na debelo lahko zmanjša količino nastale odpadne embalaže, saj je potrebnih manj posameznih paketov pri pošiljanju.
 5. Boljše za okolje: Kupovanje na debelo je lahko koristno tudi za okolje. Potrebnih je manj paketov, zato se zmanjša količina energije, ki je potrebna za njihovo proizvodnjo in prevoz.
 6. Boljše storitve za stranke: Pri nakupu na debelo se lahko zanesete na dosledno in pravočasno dobavo, saj gre za direkten prevoz od nas do vašega podjetja. Prav tako poenostavi postopek pošiljanja in vam prihrani logistične glavobole.
 7. Poceni stroški pošiljanja na enoto: Pri nakupu kompozitnega taku na debelo so stroški pošiljanja na enoto bistveno nižji kot pri nakupu le nekaj enot cord traku.

 

Pet razlogov, zakaj uporabljajte kompozitni trak:

 1. Večja varnost in zaščita: Kompozitni trak je posebej zasnovan za zavarovanje tovora in preprečevanje premikanja ali premikanja med prevozom. Izdelan je iz trpežnih materialov visoke trdnosti, zato je zanesljiva možnost za zavarovanje težkega ali obsežnega tovora.
 2. Vsestranskost: Cord trak je primeren za zavarovanje različnih vrst tovora, od škatel in palet do strojev in opreme. Na voljo je v različnih širinah in trdnostih, kar strankam omogoča, da izberejo pravo vrsto traku za svoje specifične potrebe.
 3. Enostavna uporaba: Kompozitni trak je enostaven za uporabo in ga lahko hitro uporabi ena oseba, kar skrajša čas in zmanjša napor, potreben za zavarovanje tovora. Zasnovan je tako, da ga je mogoče ponovno napenjati, kar po potrebi omogoča prilagoditve med prevozom.
 4. Stroškovno učinkovit: V primerjavi z drugimi metodami, kot sta jekleni trak ali žična vrv, so trakovi z vrvjo cenovno ugodna možnost za zavarovanje tovora. Poleg tega jih je mogoče ponovno uporabiti, kar lahko sčasoma pomeni dodatne prihranke pri stroških.
 5. Skladnost: Kompozitni trak je splošno priznan in odobren za uporabo v transportni industriji. Izpolnjuje ali presega regulativne standarde, kar strankam zagotavlja, da ga lahko uporabljajo z zaupanjem in brez skrbi. Uporaba vrvnega traku pomaga tudi pri zagotavljanju skladnosti z varnostnimi predpisi, kar zmanjšuje tveganje poškodb ali poškodb tovora.

cordstrap pallet buyPrimerjava kompozitnega traku z jeklenimi in plastičnimi trakovi ter primeri, v katerih je uporaba kompozitnih trakov primernejša:

 1. Moč: Jekleni trak je najmočnejši od vseh treh materialov in je primeren za pritrjevanje težkih in velikih bremen, ki zahtevajo največjo trdnost. Po drugi strani pa ima kompozitni trak v primerjavi z jeklenim manjšo trdnost, vendar še vedno zagotavlja zadostno trdnost za večino vrst tovora. Plastični trak je najšibkejši od treh materialov in je primeren le za lahke tovore.
 2. Prilagodljivost: Zaradi večje prožnosti v primerjavi z jeklenimi trakovi so kompozitni trakovi idealni za zavarovanje tovora, ki se lahko med prevozom premakne ali se mora nekoliko premikati. Jekleni trakovi niso tako prožni, zato so primernejši za tovor, ki je tog in ne zahteva gibanja. Plastični trakovi so prožni, vendar niso tako močni kot kompozitni ali jekleni trakovi.
 3. Možnost ponovne uporabe: S kompozitnimi trakovi lahko sčasoma prihranite pri stroških, saj lahko iste trakove uporabljate za več pošiljk. Tudi jekleni trak je večkratno uporaben, vendar je za odstranitev in ponovno namestitev potrebno posebno orodje. Plastični trak ni za večkratno uporabo in ga je treba po uporabi zavreči.
 4. Varnost: Kompozitni in plastični trakovi so varnejši za uporabo v primerjavi z jeklenimi trakovi, saj je manj verjetno, da bi med uporabo povzročili poškodbe ali ureznine. Jekleni trak je lahko nevaren, če se pretrga ali ni pravilno nameščen, kar lahko povzroči poškodbe delavca ali poškodbe tovora.
 5. Stroški: Trakovi iz kompozita, tekstila in plastični trakovi so cenovno ugodnejši v primerjavi z jeklenimi trakovi, ki so lahko dragi zaradi svoje visoke trdnosti in vzdržljivosti.

Na podlagi zgoraj navedenih dejavnikov je kompozitni trak primernejši za uporabo v primerih, ko so pomembni prilagodljivost, možnost ponovne uporabe in stroškovna učinkovitost. Kompozitni trak je primeren tudi za zavarovanje večine vrst tovora in ima zadostno trdnost za večino obremenitev. Jekleni trakovi so primernejši za težke in obsežne tovore, pri katerih je potrebna največja trdnost, vendar morda niso tako prilagodljivi ali stroškovno učinkoviti. Plastični trakovi so primerni le za lahke tovore in niso tako močni ali vzdržljivi kot kompozitni ali jekleni trakovi.

 

Kupite kompozitni trak ali prejmite ponudbo

Prepričani smo, da bodo naši visokokakovostni, vsestranski in stroškovno učinkoviti kompozitni trakovi izpolnili vaše zahteve in zagotovili varen prevoz vašega tovora. Izberite kompozitni trak in oddajte spletno naročilo za dostavo do vaših vrat. Naša spletna trgovina je enostavna za uporabo, zato ste lahko prepričani, da bo vaše naročilo obdelano hitro in učinkovito.

Če potrebujete ponudbo ali imate posebne zahteve ali potrebujete pomoč pri izbiri pravih kompozitnih trakov za svoje potrebe zahtevajte ponudbo. Naša ekipa strokovnjakov bo sodelovala z vami, da bi razumela vaše zahteve in zagotovila prilagojeno rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam.

V podjetju ROBOMATIS smo zavezani k zagotavljanju najvišje ravni storitev za stranke in podporo. Stojimo za svojimi izdelki in smo prepričani, da boste z nakupom zadovoljni. Ne oklevajte in se obrnite na nas, če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatno pomoč

cordstrap price.

Dodatne informacije

Kompozitni trak:

13mm – 1100m/485kg, 16mm – 850m/680kg, 19mm – 500m/800kg, 25mm – 500m/1280kg, 32mm – 250m/2360kg