Stiskalnice za odpadke

Stiskalnice za odpadke se uporablja za stiskanje in baliranje odpadne embažale kot so odpadni kartonov, bombažne preje, plastike, lesa in drugega materiala, katerega prostornino je treba čim bolj zmanjšati. Stiskalnica za odpadke je zasnovana kot navpična preša, stiskalnica temelji na hidravličnem mehanizmu. Preša za odpadke ima električno krmiljenje in ročno vezavo. Nudimo preša za recikliranje s tlačno silo od 10 ton KN do 60 ton KN, izkoristek je 4 ~ 8 kosov na uro. Teža vsakega stisnjenega kosa je lahko od 30 do 300 kg, odvisno od stisnjenega materiala.

Preše za stiskanje bodo znatno znižali stroške recikliranja materialov, saj se lahko količina materiala zmanjša za 90%. Preša za recikliranje je bistvenega pomena za vsa podjetja, ki proizvajajo kakršne koli odpadke. Preša za karton imajo certifikat ISO in druge potrebne in so v skladu z vsemi standardi in predpisi EU. Cena preše za karton se giblje od nekaj tisoč evrov. Vertikalna preša bo drastično zmanjšala stroške skladiščenja in odvoza, odkupa odpadnih materialov. Ponujamo poceni pošiljanje preš za papir v vse države EU ter Norveško in Švico ter najboljšo ceno stiskalnica za odpadke na trgu EU.

O stiskalnici za odpadke

recycling balerTukaj bomo odgovorili na pogosta vprašanja, zakaj potrebujete prešo za karton, cenovni razpon vertikalnih stiskalnic, kako vam bo stiskalnica za odpadke pomagala zmanjšati stroške odpadnih materialov in prihranili prostor ter kakšne so prednosti preše za papir. Preše za karton izboljšajo učinkovitost pri recikliranju kartona in ravnanju z odpadki ter so pomembno orodje za podjetja in organizacije vseh velikosti. Spoznajte prednosti, pomisleke in navodila za nakup stiskalnice za odpadke.

Preša za karton cena

Cardboard balerCena preše za karton je odvisna od različnih dejavnikov, vendar lahko donos naložbe pričakujete v nekaj mesecih, če upoštevate prihranek denarja za odpadne materiale. Cene preš za odpadke se gibljejo od nekaj tisoč do deset tisoč evrov. Cena je odvisna od moči preše za recikliranje, števila stisnjenih paketov na uro in velikosti prostora za stiskanje. Še en ključni dejavnik je, če ima stiskalnica za odpadke močan motor ter moč stiska.

Kako preša za papir deluje?

recycling baler pricePreša za karton so v vseh oblikah in velikostih, vendar je njihov način delovanja podoben. Karton enakomerno naložimo v prazno komoro, dokler se ne napolni, glavna vrata se zaprejo in hidravlični podstavek stisne odpadke v odpadno balo. Ko stisnjena bala doseže želeno velikost, jo je potrebno ročno zvezati z žico ali tekstilnim trakom ter odstraniti iz preše za papir, da se odpelje za recikliranje.

Namestitev preše za papir

Vse, kar morate storiti, je, da stiskalnico za odpadke priključite na dovod stisnjenega zraka in lahko takoj začnete uporabljati navpično balirko.

Minimizirajte stoške odpadnih materialov

Prešo za recikliranje napolnite s kartonom ali plastiko in zaprite vrata. Kljuka deluje kot varnostni mehanizem, aktivira se šele, ko je varno napolnjena. Ko je ves odpadni material v stiskalnizi za odpadke, pritisnite ročaj in preša za odpadke se bo začela.

Bale iz preše za stiskanje odpadnih materialov

Ko je postopek stiskanja končan, povežite trak z zanko, odprite spodnja vrata in odstranite balo. Zdaj ste pripravljeni na novo balo!

Odpadni material za stiskanje

Odpadne bale lahko shraniti in jih zložite eno na drugo, dokler jih ne odpelje lokalni reciklažar ali jih vi odpeljete na deponijo. Stiskalniza za odpadke ustvari dolge bale, ki lahko stojijo prosto pokonci in jih je mogoče prevažati z viličarjem.

Katere tipe stiskalnic za odpadke poznamo?

Cardboard baler price

Za vsak izdelek, panogo in uporabo obstaja preša za karton. Na voljo so v vertikalni in vodoravni konfiguraciji. Omogočajo pa velikost stiskanje od 600 mm do 1500 mm.

Nekatere preše za papir so opremljene z kolesci in jih je mogoče spraviti skozi normalno velika vrata in priključiti v eno ali trifazno vtičnico. Druge, na primer, so narejeni v nizkoprofilnem dizajnu za delo na območjih, ki imajo višinske omejitve.

Prednosti preše za odpadke?

Prednosti preše za papir, plastiko in druge materialov so naslednje:

  • zmanjšajte nered, nevarnost požara in škodljivce na svojem delovnem območju.
  • zmanjšajte količino materiala, dodanega v tok odpadkov in odlagališča
  • postanite moderno podjetje, ki skrbi za okolje ter odpadke
  • znižajte cene odvoza odpadkov na deponije
  • zaslužite dodaten prihodek od recikliranja za svoje podjetje

Kakšna je cena preš za karton?

Cene preš za recikliranje se razlikujejo glede na vrsto preše za karton. Dodatne možnosti, kot so tekoči trakovi, povečajo stroške preše za papir.

Nove stiskalnice za odpadke bodo stale več kot rabljene preše, vendar imajo pogosto boljše delovanje in bodo trajale več let, kar vam bo povrnilo naložbo.

Pomembno je pretehtati nabavno ceno preše za recikliranje v primerjavi s prihranki, ki se bodo kopičili zaradi njene uporabe. Balirka mora zdržati precej dlje od garancijske dobe ter je v svojem življenjskem ciklu razmeroma brez vzdrževanja.

Kakšna je povprečna življenjska doba preše za recikliranje?

Življenjska doba preše za karton je v veliki meri odvisna od tega, kako močan ima hidravlični stisk, moč motorja ter od tipa preše za odpadke. Preša za recikliranje, ki se pravilno uporablja in je bila redno vzdrževana, mora prestati preizkus časa. Stiskalnice za karton se lahko uporabljajo več kot 20 let, lahko tudi 30 let in več.