Rezalniki kartonov

Rezalniki kartonov so najboljši način, da učinkovito reciklirate vaše stare škatle, kartone, in izpiske v koristen pakirni material za vaše podjetje. Za ta proces potrebujete samo rezalnik kartonov. Nudimo raznolike rezalnike kartonov zaupanja vrednih znamk HSM in GREE. Ta linija proizvodov je več kot idealna za skladišča, proizvodnje, odpremne oddelke, distribucijske centre, ali velika podjetja.

Investicija v rezalnik kartonov se sčasoma sama povrne. Oglejte si rezalnike kartonov, ki so razpložljivi danes in začnite s prihrankom pri času in denarju. Rezalniki Kartonov znamke HSM so zasnovani za ustvarjanje perforiranega kartonskega materiala za pakiranje. Za robustnejši rezalnik, ki je sposoben rezati karton pa preverite znamko GREE, ki ponuja vrhunske Industrijske Rezalnike in robustne rezalnike kartonov.

Nudimo pestro ponudbo kvalitetnih ampak cenovno dostopnih kartonskih rezalnikov za papir in karton. Na naši spletni strani najdete:

 • Robustne rezalnike
 • Rezalnike kartonov
 • Rezalnike papirja

Rezalniki kartonov imajo garancijo in so servisirani v Evropi. Rezalniki papirja, rezalniki kartonov, in robustni kartonski rezalniki so lahko dostavljeni po ugodni ceni na želeni naslov v Slovenijo.

 • Perforator kartona GREE XS 420mm

  1,249
 • Perforator kartona HSM ProfiPack C400

  1,579
 • Perforator kartona GREE ES 422mm

  3,299
 • Perforator kartona HSM ProfiPack P425

  3,799

Rezalniki kartonov

cardboard shredder machineBi radi ustvarili okolju prijazen material za pakiranje iz kartonskega odpada? Rezalnik kartonov ali luknjač je trajnostna rešitev za ponovno uporabo in reciklažo valovitega kartonskega odpada v pakirni ali polnilni material. Ti stroji se poplačajo sami in pomagajo zmanjšati stroške pakirnih materialov in odvažanja odpada.

Zmanjšanje transportnih stroškov, stiskanje materiala za podajanje v obstoječe zabojnike za stisnjen odpad ali balirne stiskalnice, ter rezanje materiala za podajanje s transportnim trakom so dobri razlogi za uporabo rezalnika kartonov.

Če iščete način, kako spremeniti stare škatle, karton, ali izpiske v nov pakirni material, imamo za vas rešitev. Na zalogi imamo raznolike rezalnike kartonov znamk HSM and GREE, da poenostavimo vaše potrebe po rezanju kartonov. To je odličen način, da reciklirate in prihranite denar.

reuse used cardboard boxesKoliko stane rezalnik kartonov?

Povprečna cena zanesljivega rezalnika kartonov za industrijsko rabo je od 2000 – 5000 EUR. Cena se razlikuje glede na različne znamke in modele in je osnovana na funkcijah, stopnjah varnosti in značilnostih. Prostostoječi rezalniki kartonov so običajno dražji kot namizni rezalniki kartonov.

Cena stroja za rezanje papirja ali kartonov je lahko nizka ali zelo draga. Vse je odvisno od vaših želj in potreb. Lahko dobite zares poceni rezalnik za občasno rezanje na domu. Ali pa investirate v močan stroj za rezanje velikih količin zaupnih dokumentov v pisarni ali pa kartonov za ponovno uporabo pri pakiranju.

Kako deluje rezalnik kartonov?

cardboard-shredder mobile machine

Čeprav rezalnik za karton ni isto kot rezalnik za papir, deluje na podoben način. Menjalnik stroja, motor in rezalni blok delajo skupaj, da razrežejo kartonski material. Karton je spremenjen v tanke koščke, dolge trakove ali perforirane plošče, odvisno od načina, ki ga rezalnik uporablja.

Pri rezanju kartonski rezalnik uporablja dve pogonski gredi z neodvisnima pogonskima enotama: počasen podajalnik in hitri rezalnik, ki zmanjša karton na želeno velikost. Deli, narejeni iz posebnega jekla, ki se ne trga, so organizirani okrog rotorja rezalnika, tako, da se lahko izmenjaje obrnejo navzven ali navznoter. Ko se gred vrti, povzroči vrtenje, ki zagotovi želeni efekt rezanja. Veliki rotorji so sposobni obdelovati velike kartonske škatle brez problemov; lahko razrežejo tudi polistirenske škatle in škatle za sadje. Prav tako so podajalni in rezalni rotorji opremljeni s posebnim strgalnim sistemom, ki onemogoča, da se material ovije okrog gredi in omogoča enakomerno podajanje.

Cardboard shredder HSM ProfiPack P425 saleKoristi rezalnika kartonov

 • Naš izbor rezalnikov spremeni vaš kartonski odpad v učinkovit polnilni material.
 • Prihranite denar in zmanjšajte vpliv na okolje
 • Odlična in stroškovno učinkovita alternativa ovoju z mehurčki, papirnemu polnilu in drugim materialom.

Prihranite prostor in denar z rezalniki kartonov

Lahke, preproste za uporabo in, najpomembnejše, v celoti zmožne recikliranja – kartonske škatle postajajo vedno bolj popularne kot pakirni material. Vendar je recikliranje uporabljenih kartonskih škatel lahko problematično, saj zložene kartonske škatle postajajo vedno večje in potrebujejo veliko prostora. Zato je uporabno, da proizvajalci pakiranja in ponudniki storitev uporabljajo posebne rezalne objekte za rezanje kartonskih škatel, da se jih lahko ponovno uporabi v pakirnem procesu. Stroj za stiskanje kartonskih škatel znamke GREE in HSM je idealen za rezanje kartonov in papirja. Zahvaljujoč verižnemu pogonu z majhnim vzdrževanjem, rezalnim delom, odpornim proti obrabi, strgalnim sistemom, zasnovanim posebej za to rabo, ima visoko razpoložljivost in je zelo zanesljiv.

Koliko časa rezalnik kartonov zdrži?

cardboard waste perforator

Veliko povpraševanje, posebej pa za rešitve na področju kartonov, povzroči logistični izziv: Več ton kartonov je potrebno razrezati vsak mesec. V preteklosti je sploščen odpadni karton prišel neposredno iz stroja, ne da bi bil razrezan z rezalnikom kartonov in je bil podan v zabojnik za papir.

Rezalnik kartonov lahko zdrži več let brez kakršnihkoli problemov, vendar le s pravilno uporabo in stalnim vzdrževanjem. Priporočamo, da vedno sledite navodilom in smernicam vašega proizvajalca rezalnika kartonov. To pomeni, na primer, da ne prekoračite zgornje meje količine plošč v enem teku in da ne režete materiala, ki ga rezalnik ne obvlada.