-23%

Odvijalec za kompozitni trak – Ø200mm

Odvijalec za kompozitni trak - Ø200mm

Odvijalec za kompozitni trak – Ø200mm

139

Na zalogi

139

 • Odvijalec za kompozitni in PP trak z notranjim premerom Ø200 mm
 • Jeklena konstrukcija za vzdržljivost
 • Zasnovan za uporabo s kompozitnim trakom, PP trakom ali katerim koli drugim trakom, ki se prilega notranjemu premeru Ø200 mm
 • Premer: Ø200mm
 • Sistem gladkega vrtenja za enakomerno odvijanje
 • Košarica za shranjevanje: Opremljen je s pladnjem za shranjevanje orodja in dodatkov
 • Ročaj: Zagotavlja enostavno manevriranje
 • Uporaba: V skladiščih, distribucijskih centrih, proizvodnih obratih itd.
 • Dimenzije: 61 × 34 × 101 cm
 • Teža: 14 kg

Cena:

Opis

Odvijalec za kompozitni trak – Ø200mm

Odvijalec za kompozitni trak, na kolesih. Primeren za kompozitne trakove z notranjim premerom Ø200mm. Tehta okrog 14kg in je enostaven za prenašanje in premikanje.

 

Dispenser Cart for Cord/PP band - Ø200mm price

Lastnosti odvijalca za kompozitni trak – Ø200mm

 • Dozirni voziček za kompozitni trak – Ø200 mm
 • Material: jeklo, težka konstrukcija
 • Združljivost s trakovi: Namenjen za uporabo s kompozitnimi trakovi
 • Primerno za trakove z notranjim premerom: Ø200 mm.
 • Nosilnost: 50 kg
 • Sistem gladkega vrtenja za enakomerno odvijanje
 • Opremljen s pladnjem za shranjevanje orodja in dodatne opreme
 • Ročaj: Zagotavlja enostavno manevriranje
 • Uporaba: V skladiščih, distribucijskih centrih, proizvodnih obratih itd.
 • Dimenzije: 550 x 400 x 1050 mm.
 • Dimenzije pladnja za orodje: 370 x 200 x 100 mm
 • Primerni trakovi: PP/kompozitni trak z notranjim premerom 200 mm
 • Teža: 14 kg

 

Specifikacije odvijalec za kompozitni trak – Ø200mm

SpecifikacijaVrednost
Ime izdelkaOdvijalec za kompozitni trak – Ø200mm
MaterialKakovostna jeklena konstrukcija
Primerna za trakoveKompozitni trak in PP trak s premerom 200mm
Notranji premerØ200 mm
Nosilnost50 kg
Sistem vrtenjaSistem gladkega vrtenja za enakomerno odvijanje
Zavorni mehanizemZa natančen nadzor napetosti
Pladenj za shranjevanjeOpremljen je s pladnjem za shranjevanje orodja in dodatkov
RočajOmogoča enostavno manevriranje
AplikacijaProfesionalna uporaba v skladiščih, distribucijskih centrih, proizvodnih obratih itd.
Dimenzije550 x 400 x 1050 mm
Dimenzije pladnja370 x 200 x 100 mm
Primerni trakoviPP/kompozitni trak z notranjim premerom 200 mm
Teža14 kg

 

Voziček za kompozitni trak in PP trak

Dispenser Cart for Cord/PP band - Ø200mmVoziček za kompozitne trakove z notranjim premerom koluta 200 mm je zasnovan tako, da je pakiranje bolj organizirano in učinkovito ter vam prihrani čas in trud. Ta voziček z robustno konstrukcijo in premerom 200 mm je posebej zasnovan za uporabo s kompozitnimi trakovi. Kompozitni trakovi se običajno uporabljajo za zavarovanje tovora med prevozom, saj zagotavljajo trdnost in vzdržljivost ter hkrati ščitijo pred poškodbami. Naš voziček za pakiranje je odličen pripomoček za kompozitne trakove, saj vam omogoča enostavno doziranje traku za gladko in nemoteno uporabo. Voziček za odvijanje trakov je opremljen s priročnimi funkcijami, kot so trpežen ročaj za lažje manevriranje, sistem za nemoteno vrtenje ter gladko odvijanje traku. Vključuje tudi pladenj za shranjevanje orodja in dodatkov, ki omogoča, da je vaš delovni prostor organiziran in učinkovit.

Naš voziček za doziranje kompozitnih in PP trakov s notranjim premerom 200 mm je zasnovan za profesionalno uporabo in je idealen za skladišča, distribucijske centre, proizvodne obrate in druga industrijska okolja, kjer je učinkovito in zanesljivo pakiranje ključnega pomena. Je enostaven za uporabo, trpežen in izdelan tako, da prenese težke obremenitve, zato je zanesljivo orodje za vse vaše potrebe po pakiranju. Z našim dozirnim vozičkom za kompozitni trak (200 mm) dosežete optimalno učinkovitost. Izkusite priročnost, vzdržljivost in zmogljivost tega nepogrešljivega orodja za vaše postopke pakiranja. Investirajte v naš dozirni voziček za kompozitni trak (200 mm) še danes in optimizirajte svoj postopek pakiranja.

 

Kje se lahko uporablja voziček za kompozitni trak – Ø200 mm?

Dispenser cart with wheelsVoziček za kompozitne trakove (200 mm) je specializirano orodje, zasnovano za poenostavitev in optimizacijo postopka uporabe kompozitnih trakov za povezovanje tovora med prevozom. V nadaljevanju so predstavljene ključne lastnosti izdelka in njegovo delovanje:

 • Robustna konstrukcija: Voziček je izdelan kot trpežen in zanesljiv, saj ima robustno konstrukcijo, ki je odporna na intenzivno uporabo v industrijskih okoljih. Zasnovan je za dolgotrajno uporabo, kar zagotavlja dolgoročno zmogljivost in vzdržljivost.
 • Notranji premer 200 mm: Vmesnik je posebej zasnovan za uporabo s kompozitnimi trakovi, ki so izdelani iz kombinacije materialov za večjo trdnost in vzdržljivost. Premer nosilca za trak je popolnoma prilagojen za enostavno odvijanje in uporabo kompozitnih trakov z notranjim premerom 200 mm.
 • Sistem gladkega vrtenja: Voziček za doziranje ima sistem gladkega vrtenja, ki omogoča enostavno odvijanje kompozitnega traku. To zagotavlja, da se trak razvija gladko in enakomerno, kar preprečuje zapletanje in omogoča učinkovitejši postopek nanašanja.
 • Pladenj za shranjevanje: V voziček je vključen priročen pladenj za shranjevanje, ki zagotavlja poseben prostor za shranjevanje orodja in dodatkov med postopkom pakiranja. To pomaga ohranjati organiziranost in učinkovitost delovnega prostora ter zmanjšuje potrebo po iskanju orodja ali pripomočkov.
 • Enostavno manevriranje: Voziček za trakove ima ročaj za lažje manevriranje in prenašanje po delovnem območju ali objektu. To omogoča večjo mobilnost in prilagodljivost med postopkom pakiranja, zato je ta bolj priročen in uporabniku prijazen.
 • Visoka kakovost: Dozirni voziček, zasnovan za profesionalno uporabo, je idealen za skladišča, distribucijske centre, proizvodne obrate in druga industrijska okolja, kjer je učinkovito in zanesljivo pakiranje nujno. Izdelan je tako, da prenese težko uporabo in zagotavlja dosledno delovanje v zahtevnih okoljih.

Na splošno je odvijalec za kompozitne trakove (200 mm) zanesljivo, vzdržljivo in učinkovito orodje, ki je zasnovano za poenostavitev postopka uporabe kompozitnih trakov za pakiranje tovora. Zagotavlja udobje, natančnost in vzdržljivost, zato je nepogrešljivo orodje za vsako profesionalno pakiranje.

 

Primeri uporabe  odvijalca za trakove z notranjim premerom 200 mm:

Dispenser cart with toolboxOdvijalec za kompozitni trak (200 mm) se lahko uporablja v različnih industrijskih okoljih, kjer se kompozitni trakovi uporabljajo za zavarovanje tovora in pakiranje. Navajamo nekaj možnih primerov uporabe tega izdelka:

 • Skladišča: V skladiščih se lahko voziček za kompozitne trakove uporablja za namestitev kompozitnih trakov okoli palet, zabojev ali drugih vrst tovora za njihovo zavarovanje med skladiščenjem ali prevozom. Sistem gladkega vrtenja in zavorni mehanizem omogočata natančen nadzor napetosti, kar zagotavlja enakomerno in varno namestitev trakov.
 • Distribucijski centri: V distribucijskih centrih se lahko odvijalec trakov uporablja za poenostavitev postopka lepljenja trakov za izhodne pošiljke. Enostavno manevriranje in pladenj za shranjevanje lahko pripomoreta k večji učinkovitosti, saj so orodja in dodatki organizirani in lahko dostopni.
 • Proizvodni obrati: V proizvodnih obratih se lahko odvijalec pakirnih trakov uporablja za zavarovanje izdelkov ali sestavnih delov med proizvodnimi ali montažnimi procesi. Robustna konstrukcija in profesionalna zmogljivost razdelilnega vozička sta primerni za uporabo v težkih pogojih v proizvodnih okoljih.
 • Logistika in prevoz: Med prevozom se lahko voziček za pakiranje uporablja za namestitev kompozitnih trakov okoli tovora na tovornjakih, prikolicah ali zabojnikih, da se prepreči premikanje ali poškodbe med prevozom. Natančen nadzor napetosti in vzdržljiva konstrukcija dozirnega vozička lahko pomagata zagotoviti varnost tovora med prevozom.
 • Gradbišča: Na gradbiščih se lahko voziček uporablja za povezovanje gradbenega materiala ali opreme, kot so cevi, les ali odri. Uporabniku prijazna zasnova in enostavna uporaba dozirnega vozička lahko pomagata poenostaviti postopek povezovanja ter poveča varnost tovora na gradbiščih.
 • Trgovina na drobno in e-trgovina: V maloprodaji in e-trgovini se lahko voziček za pakiranje uporablja za zavarovanje izdelkov ali paketov za pošiljanje ali skladiščenje. Vsestranska združljivost vozička s kompozitnimi trakovi omogoča prilagodljivo uporabo v različnih aplikacijah v maloprodaji in e-trgovini.

Upoštevajte, da so to splošni primeri uporabe. Uporaba izdelka pa se lahko razlikuje glede na zahteve in predpise posamezne panoge ali primera uporabe.

 

Zahtevajte ponudbo za voziček za trakove za kompozitni trak – Ø200 mm

Še danes si zagotovite odvijalec za kompozitni trak 200 mm in izboljšajte postopek zavarovanja tovora z lahkoto in učinkovitostjo. Izboljšajte varnost tovora, povečajte produktivnost in zagotovite profesionalno zmogljivost pri industrijskem pakiranju trakov. Kliknite “Dodaj v košarico” ali zahtevajte ponudbo in izkusite prednosti tega vsestranskega in vzdržljivega vozička za kompozitne in PP trakove s notranjim premerom 200 mm. Ne zamudite tega bistvenega orodja za vaše skladišče, distribucijski center, proizvodni obrat ali druge industrijske aplikacije. Kupite zdaj in optimizirajte svoj postopek pakiranja z vozičkom za kompozitne trakove (200 mm).

Dodatne informacije

Teža16 kg