-17%

Perforator kartona GREE XS 420mm

Perforator kartona GREE XS 420mm kupim

Perforator kartona GREE XS 420mm

1,249

Na zalogi

1,249

 • Perforator kartona GREE XS 420 mm
 • Kompakten in vsestranski
 • Reže večplastne kartone ali karton debeline do 10 mm
 • Ustvari upognjen polnilni material do 420 mm širok, primern za polnjenje škatel
 • Rezalni valji zagotavljajo čisto in enakomeren polnilni material
 • Krmiljen s stikalom z 3 možnostmi (vklop, izklop in vzvratno)
 • Nizka raven hrupa in vibracij
 • Trdna kovinska konstrukcija ustreza EU varnostnim predpisom
 • Eko-prijazen in stroškovno učinkovit način za ustvarjanje embalažnega materiala za zaščito izdelkov med pošiljanjem.
SKU: 450030 Kategorija:

Cena:

Opis

Stroj za rezanje kartona GREE XS 420mm

Stroj GREE XS perforator kartona je zelo učinkovit in vsestranski stroj, namenjen izdelavi polnilnega materiala iz kartonskega odpadnega materiala. Ta kompaktni stroj za rezanje kartona se lahko postavi na mizo in je idealen za majhna podjetja, trgovine, e-trgovine in domače obrti.

Perforator kartona GREE XS je posebej zasnovan za obdelavo večslojnih kartonskih škatel debeline do 10 mm. Lahko ustvari polnilni material (do širine 420 mm), ki je primeren za polnjenje paketov. Rezalni valji stroja GREE XS za rezanje kartona so zelo vzdržljivi in lahko prerežejo en sloj kartona in ga spremenijo v popoln material za polnjenje škatel. Odvečni material bo hkrati odrezan, kar zagotavlja, da je končni rezultat čist in enakomeren.

Perforator kartona poganjana enofazni motor, ki je zaščiten pred preobremenitvijo s termično varovalko. Motor je močan, vendar tih, in ne bo povzročal veliko hrupa ali vibracij. Trdna kovinska konstrukcija stroja zagotavlja njegovo vzdržljivost in trajnost, kar ga naredi odlično naložbo za katero koli podjetje.

Stroj GREE XS za rezanje kartona se upravlja s pomičnim stikalom s tremi možnostmi: vklop, izklop in vzvratno. Če se karton zatakne v rezalnih nožih, uporabite možnost vzvratno, da odstranite ovire in nadaljujete delo. Ta funkcija zagotavlja, da je stroj enostaven za uporabo in vzdrževanje.

Naprava ustreza vsem varnostnim predpisom EU ter ima CE, zato se lahko brez skrbi zanesete, da je varna in zanesljiva za uporabo. Perforator kartona je odlična izbira za tiste, ki iščejo okolju prijazno, učinkovito in stroškovno ugodno rešitev za svoje potrebe po pakiranju. Z GREE XS strojem za rezanje kartona lahko spremenite svoje odpadne kartone v visokokakovosten pakrni material, ki med pošiljanjem in rokovanjem ščiti vaše izdelke.

 

Tehnične specifikacije za GREE XS stroj za rezanje kartona:

SpecifikacijePodrobnosti
ObdelavaVečplastni kartoni ali karton do debeline 10 mm
MaterialOdpadni karton
Material za polnjenjeUstvari polnilni material do širine 420 mm
PogonEnofazni motor
Zaščita motorjaToplotna varovalka
Vrsta stikalaRockersko stikalo (Vklop, izklop, vzvratno)
Zmogljivost rezanja1 plast
Širina polnjenja420 mm
Višina polnjenja10 mm
Hitrost rezanja5,5 m/min
StrukturaMočna kovinska struktura
VarnostUstreza varnostnim predpisom EU
VelikostPrenosna mizna naprava
Raven hrupaNizka raven hrupa in vibracij
Teža52 kg
Napetost230V/50Hz
Moč800 W

Ta tabela povzema ključne tehnične specifikacije za Perforator kartona GREE XS. Gre za zmogljivo, kompaktno in učinkovito napravo, ki lahko obdela nepotrebne kartonske odpadke in ustvari polnilni material, ki je idealen za polnjenje pošiljk. Perforator kartona ima stikalo s tremi možnostmi, naprava pa je zasnovana v skladu z vsemi EU varnostnimi predpisi ter ima CE.

 

Kako uporabljati Perforator kartona GREE XS video

 

Prednosti perforatorja kartona GREE XS:

 • Eko prijazen: S tem, ko uporabljate kartonske odpadke za ustvarjanje embalažnega materiala, zmanjšujete svoj ogljični odtis in pomagate okolju.
 • Cenovno ugoden: Perforator kartona GREE XS vam omogoča, da ustvarite svoj embalažni material, kar je cenejše od nakupa že pripravljenega embalažnega materiala.
 • Vsestranski: Perforator kartona lahko obdela večplastne kartonske škatle ali karton do debeline 10 mm in lahko ustvari polnilni material do širine 420 mm.
 • Vzdržljiv: Močna kovinska konstrukcija naprave zagotavlja njeno vzdržljivost in trajnost, kar je odlična naložba za vsako podjetje.
 • Kompakten: Drobilnik je dovolj majhen, da ga lahko postavite na delovno površino, kar ga naredi priročnega tudi, če imate omejen prostor
 • Enostavna uporaba: Stroj upravljate z stikalom s tremi možnostmi (vključeno, izključeno in vzvratno), kar ga dela enostavnega za uporabo in vzdrževanje.
 • Skladen z varnostnimi predpisi: Perforator kartona je zasnovan tako, da ustreza vsem ustreznim varnostnim predpisom EU. Je varna in zanesljiva naprava za uporabo.
 • Nizka raven hrupa in vibracij: Kljub svoji moči perforator kartona proizvaja nizko raven hrupa in vibracij, kar ga dela prijazno napravo za uporabo.
 • Čista in enakomerna embalaža: rezniki poskrbijo, da se odvečni material hkrati odstrani, kar zagotavlja čisto in enakomerno končno obliko.
 • Zaščiti vaše izdelke: Z ustvarjanjem visokokakovostnega embalažnega materiala lahko zaščitite svoje izdelke med pošiljanjem in rokovanjem, zmanjšate tveganje za poškodbe ali lomljenje.

Te prednosti naredijo Perforator kartona GREE XS odlično naložbo za vsako podjetje, ki išče okolju prijazno, stroškovno učinkovito in vsestransko rešitev za svoje potrebe po embalaži.

 

Zakaj bi morali kupiti perforator kartona?

Polnilni katron se uporablja za zaščito krhkih predmetov z zavijanjem rezanega kartona okoli njih. Za dosego tega se karton posebej reže in se spremeni v mehkejši in bolj prilagodljiv material. Poleg tega, če imate podjetje, ki mora dnevno poslati veliko paketov, in morate zaščititi predmete pred poškodbami med transportom, verjetno porabite veliko denarja za embalažni material. V tem primeru bi morali razmisliti o nakupu drobilnika iz kartona.

 

Video o perforatorju kartona GREE XS