Polavtomatski pakirni stroj HIPO za plastični PP trak 5-15mm

Polavtomatski povezovalni stroj HIPO za plastični PP trak 5-15mm

Polavtomatski pakirni stroj HIPO za plastični PP trak 5-15mm

649

Na zalogi

649

 • Stabilen, kakovosten pakirni polavtomatski stroj za povezovanje
 • Majhen volumen za prihranek prostora
 • Sila zatega 30-450N
 • Povečala učinkovitost pakiranja
 • Nastavljiv in trajen
 • S kolesi
 • Za 5-15mm široke polipropilenske (PP) trakove
 • Hitra dostava znotraj Slovenije

Cena:

Opis

Polavtomatski pakirni stroj HIPO za plastični PP trak 5-15mm

HIPO polavtomatski stroj za povezovanje vam omogoča pol avtomatsko pakiranje in povezovanje s PP plastičnim trakom. Je najcenejši način za avtomatsko vezavo. Namenjen je za pakiranje s trakovi, avtomobilske pnevmatike in platišča, manjše in velike pakete, paletizirano blago na paletah ter druge materiale. Polavtomatski povezovalni stroj HIPO za plastični PP trak je odprt in ima štiri noge. Napajanje stroja se vrši pri  220V / 50 / 60Hz 1PH 0.25Kw.

HIPO model je med bolj trpežnimi, saj je njegov napetostni razpon med 3 in 45 kg. Višina delovne mize je 730mm. Stroj uporabljamo za PP trak, ki se vstavi pod stroj in se ovije okoli paketa na mizi. Pol avtomatski stroj nato omogoča hitro in enostavno povezovanje paketa. Stroj trak zategne, zvari in nato se nato samodejno izklopi. Širina PP traku, ki ustreza stroju se giba med 5-15mm, debelina traku pa med 0,5-0,8mm. Dimenzije stroja v mm so  dolžina 840mm, širina 550mm in višina 730mm. Teža stroja je N.W: 60 / G.W: 67 kg.

Stroj vsebuje standardno opremo. Je izredno kakovosten in trpežen. Vsebuje sistem hlajenja PP traku, da se ta bolje pritrdi na površino. Ena izmed prednosti tega modela pred ostalimi je v tem, da ima sistem varčevanja z električno energijo, saj se motor po 60 sekundah ustavi in tako zmanjša obrabo ter podaljša življenjsko dobo stroja. Vgrajen ima tudi napredni krmilni sistem, ki omogoča manj okvar in enostavno vzdrževanje. Trajen prenos elektromagnetne sklopke preprečuje obrabo ter zmanjša šumenje. Vgradite lahko tudi dodatno vhodno in rezalno stikalo na nadzorno ploščo, ki bosta še povečala učinkovitost delovanja. Prednost stroja je tudi njegova majhnost, tako da ga lahko z lahkoto prenašate po prostoru, poleg tega pa prostor tudi prihranite. Ker je stroj dobro oblikovan, omogoča visoko vzdržljivost in stabilnost. Varčno delovanje stroja je največje, če uporabite 6mm PP trak.

V naši ponudbi imamo poleg tega modela tudi ostale modele polavtomatskih povezovalnih strojev. Za dodatne informacije in nasvete pri nakupu izdelkov se obrnite na naše svetovalce, na info@pakiraj.si ali 02 88 57-446, ki vam bodo z veseljem pomagali.

Lastnosti pol-avtomatskega povezovalnega stroja HIPO:

 • Zanesljive PCB krmilna komponenta.
 • Mehanski nadzor napetosti.
 • Motor se izklopi za varčevanje z energijo.
 • Enostavno upravljanje, manj vzdrževanja.
 • Zgornja miza na tečajih.

semi-automatic machine PP strap 5-15mm cheap

Uporaba polavtomata za povezovanje:

 • HIPO polavtomatski stroj za povezovanje s PP trakom 5-15mm  se pogosto uporablja v vseh vrstah industrij in skladišč.
 • Polavtomatski stroj za povezovanje je idealen za pospešitev pakiranja
 • Je enostavna za uporabo in prilagodljiv
 • S polavtomatskim PP strojem lahko napnete, spojite in odrežete plastični PP trak

Hitrost pakiranja je manj kot 3 sekunde na trak. Položaj spajanja traku je na dnu polavtomatskega pakirnega stroja. Delovna miza je visoka 730mm. Polavtomatski pakirni stroj se uporablja za PP trakove širine 5-15mm in debeline 0.5-0.8mm. Uporablja se plastični PP trak, dimenzije 210 mm x 178 mm.

Pakirni stroj je trpežen, konstrukcija in sestavni deli so izdelani iz visoko kakovostnih zlitin. Pakirni stroj se uporablja za pakiranje papirja, aluminija, lesa, lesene embalaže, kemičnih vlaken, bombaža, tobaka, kemikalij, živil in dnevnega blaga ter industrijo kovinskih izdelkov.

Karakteristike polavtomatskega pakirnega stroja HIPO:

Ime pakirnega stroja:Polavtomatski povezovalni stroj HIPO za plastični PP trak 5-15mm
Mere pakirnega stroja (mm):D840 Š550 V730
Teža stroja:60 Kg
Napajanje220V/50/60Hz 1PH 0.25Kw
Širina PP traku:from 5-15mm ((3/16″ to 9/16″)
Debelina plastičnega traku?:0.5 – 0.8 mm
Za trak:PP strap
Vrsta spojatemelji na tehnologiji vročega spoja
Sila zatega:30-450 N
Premer koluta traku210mm*178mm

Kako povezovalni pol-avtomatski stroj HIPO deluje:

 1. Stikalo za vklop: Pritisnite “ON”, da zaženete stroj, in “OFF”, da zaustavite stroj.
 2. Lučka za napajanje (POWER): Ko vklopite pakirni stroj se prižke lučka.
 3. Določite čas spajanja traku (TIMER): Nastavljen je na približno dolžino traku 500mm. Če želite povečati dolžino traku, morate obrniti gumb nasproti urinega kazalca.
 4. Gumb za določitev sile zatega (TENSION): Določite silo zatega traku od 30-450N.
 5. Gumb za ročno povečanje dolžine traku/Ponastavitev (FEED/HOME): Dlje kot držite gumb FEED več traku bo prišlo iz stroja. Če želite stroj ponastaviti, pritisnite gumb HOME.
 6. Nastavite čas ohlajanja (COOL TIME): Čas ohlajanja je različen, glede na dolžino traku in silo zatega.
 7. Stikalo za vrata: Če je zgornji pokrov odprt, se stroj samodejno zaustavi. (Preden odprete zgornji pokrov, izklopite glavno stikalo.)

semi automatic strapping machine for PPstrap 5-15mm

Izvlecite trakove iz koluta in preverite, ali je glava traku obrnjena navzdol (če ne, potem morate obrniti trak), trak potegnite skozi A in na vrhu mimo B. Nato potegnite trak skozi C in ga povlečite navzgor do reže D, ki je na spodnji plošči, nato jo navijte navzgor vzdolž vodilne kolesce do razdalje med valji. Nato pritisnite gumb FEED.

Ponujamo hitro poceni poštnino po Sloveniji in dobavo rezervnih delov po potrebi.

 

 

 

Dodatne informacije

Teža70 kg