-25%

SMITH Električni paletni viličar 1500 kg 200mm

SMITH Električni paletni viličar 1500 kg 200mm

1,279

Na zalogi

1,279

 • Ugodni električni paletni viličar SMITH zahteva malo vzdrževanja
 • Velikost vilic: 560 * 1150 mm – za EURO paleto
 • Ergonomska – zelo stabilen
 • Nosilnost 1500 kg ali 1,5t
 • 12 mesecev garancije
 • Dvižna višina: 200 mm
 • Enostaven za uporabo in preprost za prilagajanje
 • Električni paletni viličar + dve bateriji (2 * 12V / 75AH) + polnilec (24V / 10A, evropski standard)
SKU: 770050 Kategorija:

Cena:

Opis

SMITH Električni paletni viličar 1500 kg 200mm

Električni paletni viličar SMITH lahko uporabljate za dvigovanje težkih predmetov in palet do višine približno 200 mm in za prevoz na novo lokacijo. Električni paletni voziček je cenovno dostopen, lahek in zmogljiv paletni viličar. Ta električni paletni viličar je zasnovan za uporabo z dvema rokama in je eden najugodnejših v tej kategoriji električnih paletnih viličarjev. Električni viličar lahko dviga različne predmete in palete in je zelo prilagodljiv. Električni paletni voziček ima dva motorja. Eden je za vožnjo, drugi pa za dvigovanje. Vozni motor ima moč 24V / 0,75KW, dvižni motor pa moč 24V / 0,8KW. Ta električni paletni viličar ima 2 bateriji in polnilec. Baterije so zelo močne in omogočajo uporabo neprestano električnega viličarja več ur brez ponovnega polnjenja. Polnjenje je zelo hitro, zato ne boste izgubljali časa. Manevriranje in enostavna uporaba s tem električnim paletnim viličarjem vam bo omogočila, da dvignete palete ali težke predmete, približno 200 mm visoke od tal, in jih postavite na novo lokacijo. Električni viličar SMITH je zasnovan tako, da ga je enostavno upravljati in ne porabi veliko prostora. Ima 12-mesečno garancijo ter servis v Sloveniji.

 

Kakšna je cena električnega paletnega viičarja?

Električni paletni Viličar SMITH je eden najcenejših električnih paletnih viličarjev. Vendar se cena električnega paletnega viličarja ne odraža na kakovosti. Kljub temu, da je cenovno ugoden, je električni viličar izdelan iz visokokakovostnih materialov in uporablja najnovejšo tehnologijo dviganja in vožnje tovora. Cena električnega paletnega viličarja je prikazana zgoraj. Električni paletni vozilec ima 12-mesečno garancijo in ima dve bateriji 2 * 12V / 75AH in polnilec.

 

Prednosti električnega viličarja SMITH:

 • Zasnovan je tako, da se ga enostavno manovrira v malih prostorih. Z majhnim polmerom obračanja in boljšim pogledom je ta paletni viličar primeren za ozke prostore.
 • Električni paletni viličar je varčen ter ekonomičen, še vedno pa je opremljen z veliko močjo kar zagotavljo enostavno dvigovanje težih tovorov.
 • Gumb na kontrolni plošči za zmanjšano hitrost ter natančnejše in varnejše manipuliranje s tovorom.
 • Nemška vodoodporna mikro stikala so narejena za uporabo v hladnem, vlažnem, prašnem in drugih težkih okoljih.
 • Motor YONGCI sistem motornega pogona, ki je majhen, lahkoten vendar močan in z majhnimi izgubami in visokim izkoristkom.

 

Kje uporabljamo električni paletni viličar SMITH?

Električni paletni viličar SMITH je cenovno dostopen električni viličar, njegova vrednost se zlahka odrazi, ko se vnese v postopke pakiranja ali prevoza v kateri koli panogi. Olajša delo in pomaga podvojiti, celo včasih potrojiti učinkovitost v obratu. Z električnim paletnim vozičkom se ročno dvigovanje odstrani iz delovnega procesa. To zmanjša morebitne nesreče v tovarni ali skladišču. Ker je vir energije električna energija, je električni paletnik zelo čist in ne proizvaja strupenega plina, zato ga je mogoče uporabljati v zaprtih prostorih. Električni paletni voziček uporablja baterijo in ima dva akumulatorja. To omogoča brezhiben potek dela. Polnjenje je zelo hitro. Električni paletni viličar je zgrajen tako, da je zelo stabilen in robusten, z lahkoto prevaža in dviguje težke predmete različnih oblik.

Električni paletni voziček SMITH se široko uporablja v papirni, aluminijasti, tekstilni, jekleni, logistični, kmetijski, kemični, kovinski industriji. Električni paletni viličar SMITH ima zelo robustno karoserijo in je enostaven za uporabo. Električni  viličar se premika hitro, kljub temu pa ga je mogoče enostavno nadzirati in manevrirati. Električni viličar je lep in močan. Z njim boste lahko avtomatizirali operacije in pospešili dvižne in transportne dejavnosti. Ima visoko stopnjo avtomatizacije, enostavno upravljanje in ga je enostavno razumeti. Karoserija električnega paletnega vozička je izdelana iz trdnih zlitin in inženirske plastike, ki je trpežna pri uporabi. Električni paletni viličar je enostavno premikati in ga lahko uporabljate za različne velikosti paketov.

 

Specifikacije električnega paletnega viličarja SMITH SL15?

Model SMITH električni paletni viličarEnotaSL15
Nosilnostkg1500
Dolžina vilicmm1150
Skupna širina vilicmm560
Širina enojnih vilicmm160
Višina spoščenih vilicmm85
Maks. višina dvigamm200
Celotna dolžinamm1624
Celotna širinamm560
Celotna višinamm1174
Št. koles spredaj80×60, 4
Št. voznih koles210×70,1
Polmer vrtenjamm1440
Center tovoramm600
Dvižni motor24V/0.8KW
Vozni motor24V/0.75KW
Bateriji2*12V/75AH
Delovni čas popolnoma napolnjene baterijeh3.5
Težakg170


Electric pallet truck cheapKako uporabiti ekeltrični viličar?

Ergonomska in robustna zasnova tega električnega paletnega viličarja pomaga zagotoviti največje udobje uporabnika med uporabo. Upravljanje je enostavno, njegovo dvoročno delovanje pa omogoča prilagodljivost med uporabo. Enkratni zasuk ključa zažene električni paletni voziček. Na ročaju sta dve stikali. Eno premikate vilici navzgor in navzdol, drugo pa premikate električni paletni viličar. Če dvigujete paleto, preprosto vozite električni viličar pod paletno in jo malo dvignete. Nato uporabite drugo stikalo in električni viličar zapeljite na želeno mesto. Ko ste na želenem mestu, pritisnite stikalo za dviganje in dvignite paleto na želeno višino in električni paletni voziček premaknite naprej, tako da je paleta na pravem mestu. Nato vilice spustite, da se bo paleta dotaknila tal in viličar izvlekla. Isti postopek se lahko uporablja za dvigovanje drugih predmetov. Če predmeti niso v obliki, ki jo je mogoče dvigniti, postavite predmet na paleto in ga pritrdite, tako da bo stabilen. Električni viličar ima zelo močan dvižni in pogonski motor. Lahko dvigne tovor, ki tehta 1500 kg, 200 mm visoko. Hitrost vožnje je približno 4 km na uro. Električni paletni voziček tehta približno 170 kg in ima dva akumulatorja s prostornino 12 V / 75AH. Električni paletni viličar SMITH je narejen tako, da zdrži in vzdrži uporabo v tovarnah ali skladiščih. Električni paletni voziček ima enoletno garancijo in ga servisiramo v Sloveniji.

 

Video kako deluje električni paletni viličar SMITH:

Dodatne informacije

Teža190 kg