-21%

Voziček za jekleni trak HS5

Voziček za jekleni trak HS5

Voziček za jekleni trak HS5

Original price was: 200€.Current price is: 159€.

Na zalogi

Original price was: 200€.Current price is: 159€.

 • Voziček za jekleni trak HS5
 • Učinkovito in enostavno ravnanje z jeklenimi trakovi ter povečanje produktivnosti
 • Robustna konstrukcija zagotavlja vzdržljivost v zahtevnih industrijskih okoljih
 • Ergonomski ročaj in kolesa za udobno upravljanje in večjo mobilnost
 • Enostavno nalaganje in doziranje jeklenih trakov za udobje
 • Zagotavlja organizirano shranjevanje, tako da so materiali za trakove lahko dostopni
 • Nadzorovano doziranje zmanjšuje tveganje nesreč in poškodb
 • Primeren za pakiranje, zavarovanje in ojačitev različnih izdelkov
 • Idealno za proizvodno, skladiščno, transportno in gradbeno industrijo
 • Dimenzije vozička za jeklene trakove: 1020 mm x 680 mm x 310 mm
 • Teža: 15 kg
 • Lahko drži do 50 kg tovora

Cena:

Opis

Voziček za jekleni trak HS5

Dispenser Cart for Steel strap HS5 priceUčinkovito in varno povezujte z jeklenim trakom z našim vozičkom HS5 z dozirnikom za jeklene trakove. Ta robusten in zanesljiv voziček je zasnovan za poenostavitev postopkov pakiranja in povezovanja z jeklenim trakom ter zagotavlja udobje in praktičnost.

Prostor za jekleni trak na voziček HS5 za jeklene trakove meri v dolžino 1020 mm, širino 680 mm in višino 310 mm ter zagotavlja dovolj prostora za namestitev vesh vrst jeklenim trakovov. Teža vozička za jekleni trak znaša 15 kg, kar zagotavlja enostavno manevriranje in prevoz znotraj vašega delovnega prostora.

Voziček za jekleni trak HS5 ima robustno konstrukcijo ter brez težav prenese obremenjeno težo do 50 kg. Zasnovan je posebej za jeklene trakove, zato je idealna izbira za različne aplikacije. Ne glede na to, ali povezujete težke izdelke, zavarujete pakete za pošiljanje ali utrjujete zaboje in palete, voziček za razpečevanje jeklenih trakov HS5 ponuja moč in zanesljivost, ki ju potrebujete.

Uporabniku prijazna zasnova vozička omogoča enostavno nalaganje in doziranje jeklenih trakov, kar omogoča nemoteno in učinkovito delovanje. Njegov ergonomski ročaj zagotavlja udobno rokovanje in zmanjšuje utrujenost med daljšo uporabo. Kolesa vozička omogočajo nemoteno premikanje po različnih površinah, kar zagotavlja optimalno mobilnost in prilagodljivost.

Voziček za doziranje jeklenih trakov HS5 je izdelan tako, da vzdrži zahteve industrijskih okolij, zato je trpežna in dolgotrajna rešitev za vaše potrebe po trakovih. Njegova visokokakovostna konstrukcija zagotavlja izjemno zmogljivost, zato je dragocen dodatek k vsakemu skladišču, proizvodnemu obratu ali odpremnemu centru.

Z vozičkom HS5 za razpečevanje jeklenih trakov poenostavite postopek lepljenja jeklenih trakov in povečajte produktivnost. Izkusite učinkovito rokovanje, zanesljivo delovanje in izjemno vzdržljivost – vse v eni kompaktni in vsestranski rešitvi. Še danes investirajte v voziček HS5 za povezovanje z jeklenim trakom in dvignite svoje dejavnosti pakiranja in odpreme na novo raven.

 

Prednosti vozička za jekleni trak

 • Dispenser Cart for Steel strap HS5 newUčinkovito rokovanje: Voziček omogoča hiter in enostaven dostop do jeklenih trakov, kar omogoča učinkovito rokovanje in skrajša čas, porabljen za ročne postopke.
 • Izboljšana varnost: Z vozičkom za doziranje je mogoče jeklene trakove nadzorovano shranjevati in dozirati, kar zmanjšuje tveganje nesreč in poškodb zaradi ohlapnih ali zavozlanih trakov.
 • Večja mobilnost: Kolesa vozička zagotavljajo odlično mobilnost, tako da lahko brez težav prevažate materiale za jeklene trakove med različnimi delovnimi postajami ali območji v obratu.
 • Organizirano shranjevanje: V vozičku je na voljo prostor za shranjevanje jeklenih trakov, ki je urejen, organiziran in takoj dostopen, ko ga potrebujete. To odpravlja težave z iskanjem materialov za trakove in izboljšuje splošno učinkovitost delovnega prostora.
 • Večja produktivnost: Z namenskim vozičkom za jeklene trakove lahko delavci zlahka dostopajo do potrebnih materialov, kar zmanjšuje število izpadov in povečuje produktivnost. S tem se racionalizirajo postopki pakiranja in pošiljanja, kar omogoča hitrejši čas obdelave in učinkovitejše izpolnjevanje zahtev strank.

 

Tehnične specifikacije vozičeka HS5 za jekleni trak:

Voziček za jekleni trak HS5
Dimenzije 1020mm x 680mm x 310mm
Teža 15 kg
Obremenilna teža 50 kg
Primerni trakovi Jeklein trakovi
Material Jeklo
Konstrukcija Trpežen in vzdržljiv
Ročaj Ergonomska zasnova
Kolesa Kakovostna zasnova
Uporabnost Industrijsko pakiranje
Kompatibilnost Za jeklene trakove
Barve Modra
Uporaba Povezovanje, zavarovanje, mobilnost
Prednosti Učinkovito rokovanje, izboljšana varnost, večja mobilnost, urejeno skladiščenje, večja produktivnost

 

Uporaba vozička HS5 za pakiranje z jeklenim trakom

Dispenser Cart for Steel strap HS5 buyVoziček HS5 za povezovanje z jeklenih trakov se lahko uporablja v različnih panogah in aplikacijah, kjer so potrebni jekleni trakovi. Navajamo nekaj primerov uporabe izdelka:

 1. Proizvodnja in skladiščenje: Voziček je idealen za industrijsko proizvodnjo in skladišča, kjer je potrebno učinkovito pakiranje, povezovanje in manipulacija z izdelki in materialom. Uporablja se lahko za pakiranje, paletiranje in zagotavljanje celovitosti pošiljk.
 2. Dostava in logistika: Voziček je primeren za špedicijske in logistične centre, kjer je treba pakete in pošiljke varno povezati za prevoz. Poenostavlja postopek dostopa do jeklenih trakov in njihovega izdajanja, izboljšuje učinkovitost in skrajšuje čas rokovanja.
 3. Gradbeništvo: Na gradbiščih in pri gradbenih projektih je razdelilni voziček dragocen za povezovanje gradbenega materiala, utrjevanje konstrukcij in pritrjevanje težkih sestavnih delov. Pomaga pri racionalizaciji postopkov in ohranjanju varnosti med gradnjo.
 4. Proizvodna oprema in stroji: Voziček se lahko uporablja v proizvodnih obratih za zavarovanje in ojačitev velike opreme ali strojev med proizvodnjo ali prevozom. Pomaga preprečevati poškodbe in zagotavlja, da oprema varno prispe na cilj.
 5. Industrijsko vzdrževanje in popravila: Voziček lahko koristijo ekipe za vzdrževanje in popravila pri ravnanju z jeklenimi trakovi za popravila, vzdrževanje in manipulacijo z blagom. Omogoča lažji dostop in nadzorovano doziranje trakov.To je le nekaj primerov, voziček za doziranje jeklenih trakov HS5 pa se lahko uporablja tudi v različnih drugih panogah in aplikacijah, kjer jeklene trakove potrebujemo za povezovanje, zavarovanje ali ojačitev izdelkov, materialov ali struktur.

 

Kupite voziček za jekleni trak ali pridobite ponudbo

HS5 Voziček za jeklene trakove je zasnovan tako, da poveča učinkovitost in priročnost vašega postopka povezovanja z jeklenim trakom. Ta vrhunska rešitev je zdaj na voljo za nakup prek spleta. Preprosto kliknite gumb “Dodaj v košarico” za spletni nakup ali gumb “Pridobi ponudbo”, da nam pošljete povpraševanje in prejmete ponudbo na vaš email. Spoznajte prednosti racionalizacije z jeklenim  trakom, izboljšane produktivnosti in organiziranega skladiščenja. Ne zamudite te priložnosti za optimizacijo svojih procesov. Še danes investirajte v voziček HS5 za jeklene trakove in dvignite pakiranje in odpremo na višjo raven.