Najboljše prakse pri pakiranju

Najboljše prakse pri pakiranju

Najboljše prakse pri pakiranju

Za vsakega distributerja mora biti zadovoljstvo strank vedno prva prednostna naloga. To velja, da to, kar naročnik naroči, dobi tudi on. Če se ta ne uresniči, je to pogosto posledica slabe prakse pakiranja ali neustreznega skladiščenja. Tako je sledenje in vzdrževanje standardov za pakiranje pomemben element pri doseganju zadovoljstva kupcev. Ob upoštevanju dobrih praks boste zmanjšali stroške, preprečili različne poškodbe in druge slabosti.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheapKako povečati produktivnost pri pakiranju?

Ko podjetja avtomatizirajo dejavnost pakiranja/povezovanja, pospešijo pakiranje in skrajšajo čas, ki je potreben za pakiranje. Običajno je polavtomatsko pakiranje lahko hitrejše za vsaj 300%. Poleg tega je avtomatsko pakiranje običajno varnejše in prijaznejše za zaposlene. Če pakirate škatle, je najboljši način za pospešitev pakiranja, da uporabite HIPO polavtomatski pakirni stroj, ki polavtomatsko pritrjuje škatle s PP trakom. Za paletno povezovanje predlagamo COMBO polavtomatski stroj za pakiranje ali baterijski spenjalec, ki se lahko uporablja tudi za škatle/pakete.

Pakiranje osnovnih izdelkov

Če se osnovni proizvodi ne pakirajo v škatle, se ne smejo pakirati na običajen način. Če ima izdelek posodo z odprtino, ki prikazuje vsebino embalaže, mora biti ta odprtina ustrezno zaščitena z zaščitno plastiko. To je potrebno, ker se kartonska embalaža pokvari med prevozom in nastajajo prašni delci, ki lahko poškodujejo izdelke. Zaščita izpostavljenosti je bistvena za zagotovitev, da izdelek kot celota pride do kupca, da se zagotovi njegovo zadovoljstvo. Izdelke, kot so oblačila, je treba pakirati v plastične vrečke, kjer je vsaka enota pakirana v lastno vrečko.

COMBO Pallet Semi-automatic Strapping Machine price new PP strap 9-19mmNotranje pakiranje

Ko govorimo o notranji embalaži (shranjevanje izdelka v glavnem ohišju), je pametno uporabiti trdno lepenko, ki omogoča boljše ravnanje s pakiranimi izdelki v skladišču. Ustreznost embalaže je odvisna tudi od specifikacije izdelka, zato je pred pakiranjem pomembno upoštevati, kako lahko teža, velikost in druge lastnosti izdelka vplivajo na kakovost embalaže.

Pakirni material in dodatki za pakiranje

Vsak distributer je odgovoren za pošiljanje blaga do cilja. Zato je pomembno, da posebno pozornost nameni pakiranju in skladiščenju izdelkov. Pri steklenih izdelkih mora razdeljevalec zagotoviti, da so te škatle ločene s kolektorji med škatlami in zato med prevozom niso poškodovane ali popačene. Če so predmeti krhki, jih je treba posamično pakirati v škatle, itd. Za dodatno zaščito se lahko prepričate, da prazen prostor polnite v škatle s papirjem, kartonom ali drugimi polnili, ki morajo biti ne- agresivnih materialov.

Pravilno pakiranje, ki sledi standardom, vam omogoča, da ste v očeh vaših strank bolj verodostojni, hkrati pa je strošek škode na izdelku veliko nižji.

Delite to objavo


Povpraševanje po izdelku

Za pripravo ponudbe potrebujemo naslednje podatke. Ponudbo za izdelek boste kmalu prejeli na vaš e-mail.