-9%

AUTOSHRINK avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo 55 x 45 x 15cm

AUTOSHRINK avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo

AUTOSHRINK avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo 55 x 45 x 15cm

28,990

Na zalogi

28,990

 • AUTOSHRINK Avtomatski stroj za ovijanje izdelkov v termoskrčljivo folijo je sestavljen iz dveh strojev: SA-554515 in ST-554515
 • Visokokakovosten zanesljiv stroj z robustno strukturo in komponentami proizvajalcev SIEMENS, Schneider, FOTEK itd.
 • Zaščitite izdelke ter izboljšajte njegov videz in jim dodajte vrednost
 • Natančno ovijanje v krčljivo folijo in tesnjenje
 • Nastavljiva višina delovne plošče, 850 mm ± 50 mm
 • Prilagajanje formatov širine do 450 mm
 • Izhod: Od 20 do 45 ovitih izdelkov na minuto
 • Siemensov PLC in Schneiderjev servomotor
 • Vodila za odpadno folijo za manj odpadkov in urejeno embalažo
 • Motorizirano izločanje odpadkov za večjo učinkovitost
 • Spremenljiva hitrost tekočega traku za fleksibilnost
 • Parametri folije: Folija POF za transparentnost in trajnost z debelino 0,01-0,03 mm za vsestransko pakiranje
 • Rok dobave 10-14 tednov po končni potrditvi ponudbe

Cena:

Opis

AUTOSHRINK Automatic Shrink Wrapping MachineAUTOSHRINK avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo

Avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo AUTOSHRINK, znan tudi kot stroj za ovijanje izdelkov s folijo ali stroj za ovijanje izdelkov s skrčljivo folijo, je napredna rešitev pakiranja na trgu. Sistem AUTOSHRINK sestavljata dva stroja:

 1. Avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo (SA-554515 model) – D2000mm*Š1000*V1300mm, 500kg
 2. Termo tunel za krčenje pakirne folije (ST-554515 model) – D1800mm*Š1000mm*V1320mm, 300kg

Z uporabo skrčljive folije avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo tesno ovije in poveže izdelke ali embalažo. S tem se izdelek zaščiti, izboljša njihov videz in jim doda vrednost. Stroj deluje tako, da izdelek ali embalažo zavije v krčljivo folijo, ki se nato segreje. Zaradi toplote se folija skrči in tesno prilagodi obrisom izdelka ali embalaže ter tako ustvari varen in vizualno privlačen videz. Ta postopek izboljša videz izdelka, poveča splošno estetsko privlačnost in poveča zaznano vrednost pakiranega blaga.

Model Autoshrink je s svojimi tehničnimi parametri zasnovan tako, da izpolnjuje različne potrebe po pakiranju. Zahteva trifazno napajanje 380 V s frekvenco 50/60 Hz in porabi 4 kW energije. Širina celotnega stroja je 1000 mm x dolžina 3800 mm x višina 1320 mm, višina delovne plošče pa je nastavljiva na 850 mm ± 50 mm. Sam stroj tehta 770 kg (neto teža) in 810 kg (bruto teža).

Najmanjše mere izdelka so 100 mm*100 mm*20 mm (dolžina x širina x višina), največje pa 550 mm*450 mm*150 mm (dolžina x širina x višina). Stroj zahteva najmanjšo širino folije 200 mm in lahko obdeluje folije z največjo širino 500 mm. Tlak stisnjenega zraka za njegovo delovanje je treba vzdrževati med 5 in 6 kg/cm².

Kar zadeva hitrost, lahko model Autoshrink zatesni 25-45 izdelkov na minuto, odvisno od velikosti izdelka, kar zagotavlja učinkovito produktivnost pakiranja. AUTISHRINK je stroj visoke kakovosti. Krmilnik PLC prihaja iz prestižne nemške blagovne znamke Siemens. Električna konfiguracija stroja vključuje komponente priznanih blagovnih znamk, kot sta “Schneider” ali “Omron”, kar zagotavlja zanesljivo delovanje. Regulator temperature je znamke MEIWA, kar zagotavlja natančen nadzor postopka segrevanja. Pnevmatske elemente v stroju dobavlja podjetje “Airtac”, kar dodatno zagotavlja zanesljivo in dosledno delovanje.

Na splošno stroj za samodejno krčenje ponuja napredne možnosti pakiranja s svojo robustno zasnovo, učinkovito hitrostjo zapiranja ter zanesljivimi električnimi in pnevmatskimi komponentami. Je vsestranska rešitev za podjetja, ki želijo izboljšati varnost in izgled svojih izdelkov s pomočjo skrčljive folije.

 

Prednosti stroja za ovijanje izdelkov s folijo AUTOSHRINK

 1. Omogoča pakiranje različnih dimenzij ter oblik izdelkov
 2. Dva stroja, sestavljena v enega, za nemoteno delovanje
 3. Visokotehnološke komponente zagotavljajo zanesljivo delovanje in natančno upravljanje
 4. Uporabniku prijazen vmesnik z zaslonom na dotik za enostavno upravljanje in nadzor
 5. Manj odpadkov z vodili za folijo in motorizirano funkcijo izločanja odpadkov
 6. Siemensov PLC in Schneiderjev servomotor za optimalno avtomatizacijo in natančnost
 7. Izboljšana varnost in videz izdelka, ki je tesno ovitih v folijo
 8. Omogoča do 45 ovitih izdelkov na minuto za visoko produktivnost
 9. Spremenljiva hitrost tekočega traku za zahteve po prilagodljivem pakiranju
 10. Lahko ovije izdelke do velikosti D500*Š450*V150mm

 

AUTOSHRINK avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo video

 

AUTOSHRINK Automatic Shrink Wrapping Machine price

AUTOSHRINK stroj za ovijanje izdelkov s skrčljivo folijo vsebuje komponente prestižnih blagovnih znamk

Stroj za ovijanje izdelkov v termoskrčljivo folijo vsebuje visokokakovostne komponente priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje in natančen nadzor. Električna konfiguracija stroja vključuje komponente priznanih proizvajalcev, kar zagotavlja robustno in učinkovito rešitev za pakiranje.

Krmilnik PLC je prestižne nemške blagovne znamke “Siemens”, ki je znana po svojih naprednih in zanesljivih rešitvah za avtomatizacijo. Ta krmilnik zagotavlja natančen nadzor nad delovanjem stroja ter tako optimizira njegovo delovanje.

Kontaktor dobavlja ugledna francoska blagovna znamka “Schneider”. Schneiderjevi kontaktorji so znani po svoji trpežnosti in zanesljivosti ter zagotavljajo varno in učinkovito električno preklapljanje v stroju za ovijanje izdelkov s skrčljivo folijo.

Za krmiljenje hitrosti je zaslužen pogon VFD (Variable Frequency Drive) priznane francoske blagovne znamke “Schneider”. Schneiderjev VFD omogoča nemoteno in natančno prilagajanje hitrosti, kar povečuje prilagodljivost in učinkovitost stroja.

Bližinsko stikalo, ki je bistvena sestavina za zaznavanje prisotnosti ali odsotnosti predmetov, dobavlja podjetje “FOTEK”. Bližinska stikala FOTEK so znana po visoki občutljivosti in zanesljivosti, kar prispeva k natančnemu delovanju stroja.

Motor, ki se uporablja v stroju za ovijanje izdelkov s skrčljivo folijo, prihaja od priznane kitajske blagovne znamke “MEIWA”. Motorji MEIWA so prepoznani po robustni konstrukciji in zanesljivem delovanju, kar zagotavlja zanesljiv prenos moči pri različnih operacijah stroja.

Za natančno in nadzorovano gibanje je v stroj za samodejno krčenje vgrajen servomotor ugledne blagovne znamke “Siemens”. Siemensovi servomotorji so znani po svoji izjemni natančnosti in odzivnosti, kar prispeva k natančnemu pakiranju stroja.

Pri funkcijah, povezanih s časom, se stroj zanaša na časovni rele podjetja Schneider, ki zagotavlja natančno časovno zaporedje in zanesljivo delovanje.

Mikro stikala, ki se uporabljajo v stroju, dobavlja zaupanja vredna blagovna znamka “OMRON”. Mikro stikala OMRON so znana po svoji vzdržljivosti in visoki preklopni zmogljivosti, kar zagotavlja zanesljivo delovanje in daljšo življenjsko dobo izdelka.

Temperaturni krmilnik, ki skrbi za natančen nadzor ogrevanja, dobavlja OMRON. Temperaturni krmilniki OMRON so znani po svoji natančnosti in stabilnosti, kar zagotavlja dosledno in zanesljivo upravljanje toplote v stroju.

Stroj za ovijanje izdelkov s skrčljivo folijo združuje komponente priznanih blagovnih znamk, kot so Siemens, Schneider, FOTEK, MEIWA in OMRON. Ta izbor visokokakovostnih sestavnih delov zagotavlja zanesljivo delovanje, natančen nadzor in vzdržljivost, zaradi česar je stroj zanesljiva in učinkovita rešitev za krčenje embalaže.

 

AUTOSHRINK Automatic Shrink Wrapping Machine new

Avtomatski stroj za ovijanje izdelkov v skrčljivo folijo (SA-554515 model)

SA-554515 Avtomatski stroj za ovijanje izdelkov v skrčljivo folijo je posebej zasnovan za neprekinjeno ovijanje brez omejitev dolžine, zato je odlična rešitev za potrebe pakiranja velikega formata. Vendar pa je v kombinaciji s tunelom za krčenje (model ST-554515), ki skupaj sestavljata opisani stroj AUTOSHRINK, dolžina izdelka omejena na 550 mm. Če želite ovijati daljše izdelke, morate uporabiti drug tunel. Ta napreden stroj za ovijanje izdelkov v  folijo se ponaša z vrhunsko tehnologijo, ki vključuje visokotehnološke komponente, kot sta Schneiderjev servomotor in Siemensov PLC, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost in zanesljivost.

Model SA-554515 ponuja izjemno vsestranskost, saj se prilagaja formatom širine do 450 mm, zaradi česar je idealen za številne izdelke in panoge. Njegov sistem neprekinjenega varjenja omogoča brezhibno in učinkovito pakiranje, kar ustreza zahtevnim proizvodnim zahtevam. Z izjemno zmogljivostjo od 20 do 45 izdelkov na minuto ta stroj za ovijanje v folijo zagotavlja optimalno produktivnost ob ohranjanju izjemne kakovosti pakiranja. Varilno palico natančno nadzoruje servomotor podjetja Schneider, kar zagotavlja natančne in dosledne rezultate varjenja folije.

Avtomatski stroj za ovijanje izdelkov v skrčljivo folijo SA-554515 je zasnovan za enostavno upravljanje. Uporabniku prijazen zaslon na dotik omogoča enostavno upravljanje in brezhibno vključitev v proizvodni proces. Vso elektroniko učinkovito upravlja Siemensov PLC z vmesnikom zaslona na dotik, kar zagotavlja brezhibno upravljanje in spremljanje. Zaradi vključenih vodil za folijo ta napredni stroj znatno zmanjša količino odpadkov med postopkom pakiranja, hkrati pa izboljša končni videz embalaže in vaše izdelke predstavi v najboljši možni luči.

Za nadaljnjo optimizacijo postopka pakiranja je stroj opremljen z motoriziranim izločanjem odpadnega materiala, ki učinkovito ravna z odvečnim materialom in ohranja urejen delovni prostor. Tesnilni nož, ki ga poganja Siemensov servomotor, zagotavlja natančno in gladko tesnjenje, kar povečuje splošno učinkovitost in zanesljivost modela SA-554515. Za večjo prilagodljivost je hitrost tekočega traku spremenljiva, kar omogoča prilagajanje postopka pakiranja posebnim zahtevam in optimizacijo pakiranja različnih izdelkov.

Avtomatski stroj za krčenje SA-554515 ponuja neprimerljive zmogljivosti in učinkovitost za potrebe neprekinjenega varjenja in pakiranja velikega formata. Z vrhunsko tehnologijo, visokokakovostnimi sestavnimi deli in uporabniku prijaznimi funkcijami je ta stroj vrhunska rešitev za pakiranje za podjetja, ki iščejo učinkovite, zanesljive in vizualno privlačne rezultate pakiranja.

 

Tunnel for film shrinking (ST-554515 model)

Tunel za krčenje folije (ST-554515 model)

Tunel za krčenje ST-4525, je bistveni sestavni del postopka pakiranja izdelka v termoskrčljiov folijo. Zagotavlja nadzorovano toploto za krčenje in tesno zapiranje krčljive folije okoli izdelkov ali embalaže, kar izboljša njihov videz ter izdelek zaščiti za prevoz in razstavljanje. Tunel za krčenje folije ST-4525 je zasnovan z optimalnimi tehničnimi parametri za izpolnjevanje različnih potreb pri pakiranju. Deluje na 380-voltnem, trifaznem napajanju in porabi 6,5 kilovata električne energije. Temperatura tesnjenja v predoru doseže približno 150℃, kar zagotavlja učinkovito in dosledno krčenje folije. Z maso stroja 300 kilogramov je tunel za krčenje ST-4525 robusten in vzdržljiv ter lahko prenese zahteve neprekinjenega delovanja. Njegova kompaktna zasnova mu omogoča, da se brez težav prilega pakirnim linijam, ne da bi zasedal preveč prostora.

Velikost vhoda predora meri 500 mm v širino in 250 mm v višino, kar zagotavlja dovolj prostora za prehod izdelkov ali embalaže. Ta velikost omogoča prilagajanje širokemu razponu dimenzij izdelkov, kar omogoča vsestranskuporabo stroja. Dolžina tunela za krčenje znaša 1500 mm, kar zagotavlja zadostno toplotno izpostavljenost za učinkovito krčenje folije. Ta dolžina omogoča temeljito porazdelitev toplote, kar omogoča dosledno in zanesljivo tesnjenje po celotni površini zapakiranih izdelkov.

Tunel za krčenje termoskrčljive folije ST-4525 je izdelan iz kakovostnih materialov in natančnega inženiringa, kar zagotavlja optimalno delovanje in vzdržljivost. Zaradi svoje zasnove in tehničnih parametrov je primeren za različne industrije in aplikacije krčenja folije, saj zagotavlja učinkovite in profesionalne rezultate. ST-4525 tunel za skršljivo folijo je zanesljiva in učinkovita rešitev za toplotno krčenje in tesnjenje skrčljive folije okoli izdelkov ali embalaže. S svojo robustno konstrukcijo, natančnim nadzorom temperature in ustreznimi dimenzijami lahko zadovolji potrebe po pakiranju v različnih panogah.

 

Dimenzije predmetov za pakiranje

 • Pakiranje izdelka: en sam predmet, dno mora biti ravno
 • Najmanjša velikost izdelka: (D*Š*V): 100 mm*100 mm*20 mm
 • Največja velikost izdelka: (D*Š*V): 500 mm*450 mm*150 mm Š + V ≤ 400 mm.
 • Največja opomba: širina + višina ne presegata 400 mm

AUTOSHRINK avtomatski stroj za pakiranje v termoskrčljivo folijo je vsestranski in primeren za pakiranje različnih predmetov, če izpolnjujejo naslednja merila:

 1. Pakiranje izdelka: Stroj je zasnovan za posamezne predmete, ki so pakirani ločeno.
 2. Ravno dno: Da bi zagotovili stabilnost in pravilno tesnjenje med postopkom pakiranja v krčljivo folijo, morajo imeti predmeti, ki se pakirajo, ravno spodnjo površino.
 3. Najmanjša velikost izdelka: (dolžina * širina * višina), ki meri 100 mm * 100 mm * 20 mm. To omogoča učinkovito pakiranje manjših predmetov.
 4. Največja velikost izdelka: Največje dimenzije pakiranega predmeta ne smejo presegati dolžine 500 mm * širine 450 mm * višine 150 mm. Poleg tega vsota širine (W) in višine (H) ne sme presegati 400 mm.
 5. Opomba: Pomembno je zagotoviti, da seštevek dimenzij Širine (B) in Višine (C) ne presega 400 mm.

 

Parametri termoskrčljive folije primern za stroj AUTOSHRINK

 • Tip: Folija POF
 • Debelina: 0,01-0,03 mm
 • Razmerje stranskega krčenja folije: 60 %.
 • Razmerje navpičnega krčenja folije: 60 %.

Folija, ki se uporablja v stroju za ovijanje v skrčljivo folijo, je izdelana iz poliolefina (POF), ki je vsestranska in priljubljena izbira za pakiranje v skrčljivo embalažo. Folija je posebej zasnovana za tesno ovijanje in zapiranje izdelkov ali embalaže, kar zagotavlja zaščito in izboljša njihov videz za razstavljanje in prevoz.

 1. Tip: Uporabljena je folija POF, kar pomeni poliolefinska folija. POF je znan po svoji prozornosti, trajnosti in odličnih lastnostih krčenja, zato je idealen za širok spekter potreb.
 2. Debelina: Folija je na voljo v različnih debelinah, od 0,01 mm do 0,03 mm. Izbira debeline je odvisna od posebnih zahtev za pakiranje in velikosti zavitih predmetov. Debelejše folije zagotavljajo dodatno zaščito, medtem ko so tanjše primerne za lažje izdelke.
 3. Razmerje stranskega krčenja folije: Razmerje stranskega krčenja folije POF je 60 %. To pomeni, da se folija med postopkom krčenja pod vplivom toplote skrči za 60 % v stranski smeri (širina) in se tesno prilagodi obliki zapakiranega predmeta.
 4. Razmerje navpičnega krčenja folije: Podobno ima folija POF 60-odstotno razmerje navpičnega krčenja. Ko je izpostavljena vročini, se v navpični smeri (po višini) skrči za 60 %, kar zagotavlja tesno prileganje izdelku ali embalaži.

Folija POF, ki se uporablja v stroju za ovijanje zdelkov v skrčljivo folijo, je zaradi svojih visokokakovostnih lastnosti odlična izbira za različne industrije. Njene vrhunske lastnosti krčenja zagotavljajo varen in profesionalen zaključek pakiranja ter izboljšujejo splošno predstavitev in zaščito izdelkov. Poleg tega prozornost folije omogoča enostavno vidnost zapakiranih izdelkov, zato je idealna izbira za maloprodajo in razstavljanje. Široka paleta možnosti debeline zagotavlja združljivost z različnimi zahtevami glede pakiranja, zato je vsestranska in zanesljiva rešitev za pakiranje za podjetja vseh velikosti.

 

Kupite avtomatski stroj za ovijanje izdelkov v termoskrčljivo folijo ali zahtevajte ponudbo

Če želite dobiti uradno ponudbo za avtomatski stroj za zavijanje v skrčljivo folijo AUTOSHRINK, preprosto kliknite na gumb “PRIDOBITE PONUDBO”. Uradno ponudbo boste prejeli po elektronski pošti. Lahko pa izkoristite naše ekskluzivne cene in rešitve za pakiranje tako, da opravite spletni nakup z nekaj kliki s klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO. Ne zamudite te priložnosti za racionalizacijo postopka pakiranja ter zaščitite in izboljšajte predstavitev vaših izdelkov.