-29%

Baterijski spenjalec TES 12-16 mm za PET trak + 2x Li-oN bateriji

Baterijski spenjalec TES 12-16 mm za PP in PET trak + 2x Li-oN bateriji poceni

Baterijski spenjalec TES 12-16 mm za PET trak + 2x Li-oN bateriji

995

Na zalogi

995

 • Cenovno ugodno in nizko vzdrževanje
 • Večja produktivnost pri pakiranju – prihranite nastroških dela
 • Ergonomska – majhna teža
 • Za do 220 spojev z enim polnjenjem
 • 1 leto garancije
 • Za plastične trakove PET 12-16mm
 • Enostavna uporaba in enostavna nastavitev
 • Baterijski spenjalec + 2 bateriji + polnilnik

Cena:

Opis

Baterijski spenjalec TES 12-16 mm za PET trak + 2x Li-oN bateriji + polnilec

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheapBaterijski spenjalec TES se lahko uporablja za plastične PET trakove širine 12-16 mm. Orodje za baterijsko povezovanje je cenovno ugodno in vsestransko orodje, ki ga lahko uporabljate za pakiranje paketov, škatel, palet ali v lesni industriji. Baterijski spenjalec TES je zasnovan za uporabo z eno roko in je eden najlažjih v svoji kategoriji kategoriji. Spenjalec trakov je prilagodljiv, sja ga lahko enostavno nastavite za poliester (PET) trakove široke med 12 in 16mm. Tudi sila zategovanja je nastavljiva in se lahko nastavi na do 2800 N (630 lbs). Baterijski spenjalec prejmete z dvema baterijema in polnilnikom, tako da lahko začnete s pakiranjem takoj ko aparat prispe. Dodatna 12-voltna baterija omogoča neprekinjeno pakiranje. Baterijski spenjalec lahko uporabljate za vertikalno in horizontalno povezovanje in zagotavlja visokokakovostne spoje. V kompletu poleg spenjalca prideta tudi dve bateriji, ob naročilu pa vam nudimo brezplačno dostavo in dvanajst mesečno garancijo.

Kakšna je cena baterijskega spenjalca?

Baterijski spenjalec TES 12-16mmje eno najcenejših orodij za baterijsko povezovanje v svoji kategoriji. Vendar pa se cena ne odraža na kakovosti. Kljub temu, da je cenovno ugoden, je orodje za povezovanje plastičnih trakov izdelano iz visokokakovostne trde plastike in ima najnovejšo tehnologijo varjenja, spajanja trakov. Z njim dobite dve bateriji za nemoteno pakiranje.

V katerih industrijah se baterijski povezovalec trakov uporablja?

Baterijski povezovalec trakov TES 12-16mm je zelo dostopno orodje, priporočamo ga strankam, ki bi radi povečali produktivnost pakiranja, vendar ne bi radi investirali velike vsote denarja. Zaradi svoje kakovosti in zanesljivega delovanja pa ga uporabljajo tudi večje industrije in številni obrtniki.  Baterijski spenjalec lahko zmanjša čas pakiranja tudi za nekajkratnik, posledično so na dolgi rok, zaradi stroška dela, prihranki veliki. Dodatno baterijski spenjalec ne potrebuje sponk, posledični ni več zamudnega vstavljanja sponk, zmanjšajo pa se tudi stroški. Zaradi svoje enostavnosti je uporabniku zelo prijazen za uporabo ter izjemno olajša delo zaposlenih. Ker je prenosljiv ni potrebno skrbeti za spotikanje preko žic in potrebo po upravljanju kablov.  Dve bateriji v paketu omogočata nemoteno pakiranje skozi celeten čas. Ko je ena baterija v uporabi, drugo polnite. Baterijski spenjalec TES je robustne izdelave in je odporen na zunanje vplive ter ne rjavi. Baterijski spenjalec TES se uporablja v kemični, papirni, tekstilni, jekleni industriji ter v številnih drugih panogah.

TES baterijski spenjalec lahko nastavite ročno glede na željeno teznost. Maksimalna sila zatega je 2800N. V sebi ima vgrajen motor, ki ga poganja trpežna litij-ionska baterija. Ta se polni in sicer je čas polnjenja 90 minut. Teža baterijskega spenjalca je 3,16 kg. Ima nastavljive načine delovanja, ki jih lahko prilagajamo glede na uporabo. Pri avtomatskem načinu uporabe pritisnemo gumb na spenjalcu in ta pridobi ustrezno napetost in variacijsko varjenje, kar pomeni, da se ogreva s trenjem.

Prednosti baterijskega spenjalca TES so v tem, da se uporablja brez sponk, saj deluje na podlagi vročega spoja. Poleg tega je lahek (sodi med najlažje v svoji kategoriji) in enostaven za uporabo, kar pomeni da za rokovanje z njim niso potrebni usposobljeni strokovnjaki. Je mobilen, zato ga z lahkoto prenašate po prostoru tja, kjer ga potrebujete. Izdelan je iz kvalitetne plastike, ki je odporna na temperaturne spremembe in ostale zunanje vplive.

Baterijski spenjalec za PET trak je močan, zato njegova uporaba omogoča lažje in kompaktnejše pakiranje in povezovanje izdelkov. Po pritisku gumba na stroju, se trak, ki ste ga prej postavili okrog izdelka tako, da se ta ujeman z njegovimi robovi, zategne. Ko dosežete želeno napetost s pritiskom tipke omogočite, da napenjalno orodje samodejno spoji trakova. Potem s potiskom ročice navzdol trak odrežete. Po pisku ali svetlobnem signalu je spenjalec svoje delo opravil in ga lahko izvlečete iz traku. Glavna odlika uporabe baterijskega spenjalca se torej skriva v avtomatskem natezanju traku, brezhibnem spoju ter uporabi brez sponk. Poleg tega nam olajša delo in skrajša čas pakiranja.

Lastnosti baterijskega spenjalca TES 12-16mm?

Stroj:Baterijski spenjalec TES 12-16 mm za PET trak + 2x Li-oN bateriji
Mere baterijskega spenjalca:340x130x120 mm
Teža:3.16 Kg (z baterijo)
Lastnosti:
 1. Pol-avtomatski baterijski spenjalec (avtomatsko zategna in spoji trak, da trak odrežete pa potisnete ročico).
 2. Varen in enostaven za uporabo
 3. Ugoden in zanesljiv
 4. Lahko se uporablja za vertikalno in horizontalno povezovanje
 5. Hitro polnjenje
 6. Izjemno lahek (3.4 kg z baterijo).
 7. Lahko se uporablja za PET povezovanje
 8. Ne potrebuej sponk pri povezovanju
Za plastični trak širine:od 12-16mm (1/2″ to 5/8″)
Z plastični trak debeline:0.7 mm
Za trak:PET trak
Spoj:temelji na tehnologiji vročega spoja
Sila zatega traku:do 2800N
Baterija:2x Baterija 12V /4.0Aih 12VCD
Polnilec:
100V -245 CAC-50-60HZ DC12.6V=4.0A
Čas polnjenja:90 minut – zadošča za do 220 spojev

Kako uporabim baterijski spenjalec?

Baterijski spenjalec za PET trak je močan, zato njegova uporaba omogoča lažje in kompaktnejše pakiranje in povezovanje izdelkov. Po pritisku gumba na stroju, se trak, ki ste ga prej postavili okrog izdelka tako, da se ta ujeman z njegovimi robovi, zategne. Ko dosežete želeno napetost s pritiskom tipke omogočite, da napenjalno orodje samodejno spoji trakova. Potem s potiskom ročice navzdol trak odrežete. Po pisku ali svetlobnem signalu je spenjalec svoje delo opravil in ga lahko izvlečete iz traku. Glavna odlika uporabe baterijskega spenjalca se torej skriva v avtomatskem natezanju traku, brezhibnem spoju ter uporabi brez sponk. Poleg tega nam olajša delo in skrajša čas pakiranja. Komplet z Li-ionsko baterijo 4000mAh z 90-minutnim časom polnjenja. Baterija zdrži do 220 spojev. Baterijski spenjalec ima eno leto garancije in se servisira v Sloveniji.

Dodatne informacije

Teža3 kg