Odvijalec za tekstilni trak – Ø76mm

Odvijalec za tekstilni trak - Ø76mm

Odvijalec za tekstilni trak – Ø76mm

78

Na zalogi

78

 • Voziček za tekstilne trakove z notranjim premerom Ø76 mm
 • Lahek in izdelan iz visokokakovostnega jekla
 • Sprejme do 20 kg trakov
 • Združljivost s premerom: Ø76 mm.
 • Material: jeklo
 • Mere: 350 x 350 x 450 mm
 • Teža: 3,5 kg
 • Primerni trakovi: Tkanina, tekstilni trak (notranji premer 76 mm)
 • Izboljša učinkovitost pakiranja
 • Robustna konstrukcija za razporeditev traku brez zapletanja
 • Idealno za skladišča, oddelke za odpremo in proizvodne obrate
 • Prihrani čas, trud in frustracije pri postopkih pakiranja
 • Poveča varnost na delovnem mestu, saj zmanjšuje število nesreč in poškodb
 • Enostavno nalaganje in uporabniku prijazna zasnova
 • Zagotavlja dosledno in enakomerno doziranje za profesionalno izgledajočo embalažo

Cena:

Opis

Odvijalec za tekstilni trak – Ø76mm

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm buy

Voziček za tekstilni trak je primeren za tekstilne trakove z notranjim premerom Ø76 mm. Odvijalec za tekstilni trak je lahek, tehta le 3,5 kg in je izdelan iz visokokakovostnega jekla, ki lahko drži do 20 kg pakirnih trakov.

Voziček za tekstilne trakove z notranjim premerom Ø76 mm je zasnovan tako, da bo vaše pakiranje potekalo gladko in učinkovito. Ta inovativni dozirni voziček je zasnovan za tekstilne trakove s premerom 76 mm, kar zagotavlja popolno prileganje za vse pakirne trakove s takšnim premerom. Odvijalec za tekstilni trak ima robustno konstrukcijo in uporabniku prijazno zasnovo, kar vam omogoča, da brez težav dozirate tekstilne trakove brez zapletanja in zatikanja.

Odvijalec za povezovalne trakove s premerom Ø76 mm je nepogrešljivo orodje za pakiranje tekstilnih trakov v skladišču, na oddelku za odpremo ali v proizvodnem obratu. Z našim zanesljivim in priročnim odvijelcem za trakove prihranite čas in trud ter vsakič zagotovite nemoten in učinkovit postopek pakiranja. Tekstilni trakovi se pogosto uporabljajo v različnih panogah za povezovanje, zavarovanje in pakiranje. Ta odvijalec za tekstilni trak je posebej zasnovan za učinkovitejše in priročnejše ravnanje s tekstilnimi trakovi in njihovo doziranje. Voziček je izdelan iz trpežnega jeklenega materiala, kar zagotavlja njegovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo v zahtevnem industrijskem okolju.

Voziček ima nosilec ali vreteno, na katerega se naloži tekstilni trak. Premer držala Ø76 mm je posebej zasnovan za namestitev tekstilnih trakov z ustreznim premerom, kar zagotavlja pravilno prileganje in nemoteno doziranje. Uporaba vozička je preprosta in enostavna. Tekstilni trak se naloži na držalo ali vreteno, voziček pa se postavi na želeno mesto za pakiranje. Uporabnik lahko nato preprosto izvleče zahtevano dolžino tekstilnega traku, voziček pa trak gladko odvije brez zapletanja ali zatikanja, kar omogoča učinkovito in brezskrbno pakiranje in povezovanje.

Voziček za tekstilni trak – Ø76 mm ima več prednosti. Pomaga izboljšati produktivnost in učinkovitost v procesu pakiranja, saj odpravlja potrebo po ročnem rokovanju in razpletanju tekstilnih trakov, kar prihrani čas in trud. Prav tako pomaga zagotoviti dosledno in enakomerno doziranje tekstilnega traku, kar zagotavlja standardno povezovanje. Poleg tega odvijelc za tekstilni trak povečuje varnost na delovnem mestu, saj zmanjšuje tveganje nesreč in poškodb, povezanih z zapletenimi ali neorganiziranimi tekstilnimi trakovi. Če povzamemo, je voziček za tekstilne trakove – Ø76 mm specializirano orodje, zasnovano za rokovanje in doziranje tekstilnih trakov s premerom 76 mm, ki zagotavlja učinkovitost, priročnost in varnost v postopku pakiranja. Je nujno orodje za podjetja v različnih panogah, ki se pri pakiranju zanašajo na tekstilne trakove.

 

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm saleSpecifikacije odvijalca za tekstilni trak – Ø76mm

 • Kompatibilnost premera: Ø76 mm (posebej zasnovan za tekstilne trakove s premerom 76 mm)
 • Material: jeklo
 • Mere: 350 x 350 x 450 mm.
 • Teža: 3,5 kg
 • Nosilnost: 20 kg
 • Primerni trakovi: tekstilni, tkani trak (z notranjim premerom 76 mm)

 

Lastnosti vozička za tekstilni trak – Ø76 mm

 • Držalo s premerom Ø 76 mm: odvijalec za tekstilni trak je posebej zasnovan za namestitev tekstilnih trakov s premerom 76 mm, kar zagotavlja pravilno prileganje in nemoteno doziranje.
 • Robustna konstrukcija: Voziček je izdelan iz trpežnega jekla, kar zagotavlja njegovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo v zahtevnem industrijskem okolju.
 • Uporabniku prijazna zasnova: Voziček je zasnovan kompaktno in ergonomsko, zato je enostaven za manevriranje in prevoz v skladišču, oddelku za odpremo ali proizvodnem obratu.
 • Enostavno nalaganje: Voziček omogoča enostavno nalaganje tekstilnega traku na držalo, zato ga je mogoče hitro in priročno pripraviti za uporabo.

 

Prednosti odvijalca za tekstilni trak – Ø76mm

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mmVoziček za tekstilni trak – Ø76 mm ponuja številne prednosti za podjetja in uporabnike, med drugim:

 • Izboljšana produktivnost: Z odvijalcem za tekstilni trak ni treba ročno prenašati in razpletati tekstilnih trakov, kar prihrani čas in napor pri pakiranju. Omogoča učinkovito in nemoteno doziranje tekstilnih trakov, kar vodi k večji produktivnosti in racionalizaciji poslovanja.
 • Večja varnost na delovnem mestu: Voziček za doziranje pakirnih trakov pomaga zmanjšati tveganje nesreč in poškodb, povezanih z zapletenimi ali neobvladljivimi tekstilnimi trakovi. Z zagotavljanjem gladkega in nadzorovanega doziranja povezovalnega traku zmanjšuje verjetnost nesreč ali nezgod med postopkom pakiranja, kar prispeva k varnejšemu delovnemu okolju.
 • Priročnost in enostavnost uporabe: Voziček za doziranje je zasnovan z uporabniku prijaznimi funkcijami, kot je enostavno nalaganje tekstilnega traku, ima pa tudi zaboj za orodje za orodje za zavezovanje in sponke. Zaradi tega je priročen ter enostaven za namestitev in uporabo, kar prihrani čas in trud pri postopku pakiranja.
 • Profesionalno pakiranje: Voziček omogoča dosledno in enakomerno doziranje tekstilnih trakov, kar omogoča urejeno in profesionalno embalažo. To pripomore k boljši splošni predstavitvi zapakiranega blaga, kar pri strankah in prejemnikih ustvari pozitiven vtis.
 • Trajnost in dolga življenjska doba: Voziček je izdelan iz trpežnih materialov, kar zagotavlja njegovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo v zahtevnem industrijskem okolju. Zaradi tega je zanesljivo in stroškovno učinkovito orodje za dolgoročno uporabo.

Če povzamemo, voziček z dozirnikom za tekstilne trakove – Ø76 mm zagotavlja večjo produktivnost, natančno doziranje, večjo varnost na delovnem mestu, priročnost in profesionalno pakiranje. Je dragoceno orodje za podjetja, ki uporabljajo tekstilne trakove za namene pakiranja in zavarovanja, saj zagotavlja učinkovitost, priročnost in zanesljivost v procesu pakiranja.

 

Kje lahko uporabite voziček za tekstilne trakove?

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm strappingVoziček za tekstilni trak – Ø76 mm se lahko uporablja v različnih panogah in aplikacijah, kjer se tekstilni trakovi pogosto uporabljajo za povezovanje, zavarovanje in pakiranje. Nekateri možni primeri uporabe tega izdelka vključujejo:

 • Tekstilna industrija: Voziček se lahko uporablja v obratih za proizvodnjo in predelavo tekstila za učinkovito doziranje tekstilnih trakov za povezovanje tkanin, oblačil ali drugih tekstilnih izdelkov.
 • Prevozništvo in logistika: Vozičkih za doziranje se lahko uporabljajo v dejavnostih odpreme in logistike za varno povezovanje in pakiranje predmetov za prevoz, kar zagotavlja, da so med prevozom ustrezno zavarovani ter da se preprečijo poškodbe ali premikanje.
 • Skladiščenje in distribucija: V skladiščih in distribucijskih centrih se lahko voziček z dozirnikom uporablja za poenostavitev postopka pakiranja z nadzorovanim in natančnim doziranjem tekstilnih trakov za pakiranje predmetov, preden se pošljejo strankam.
 • E-trgovina in maloprodaja: V e-trgovini in maloprodaji se lahko voziček z dozirnikom uporablja za povezovanje in zavarovanje predmetov, kot so škatle, paketi ali izdelki za pošiljanje, kar zagotavlja, da so varno zapakirani in profesionalno predstavljeni.
 • Proizvodnja: Voziček z tekstilni trak se lahko uporablja v proizvodnih obratih za povezovanje in zavarovanje sestavnih delov ali delov med montažo ali proizvodnimi postopki, kar zagotavlja, da so ti varno shranjeni skupaj do nadaljnje obdelave ali pakiranja.
 • Pakiranje in sestavljanje: Pri pakiranju in sestavljanju, kjer se tekstilni trakovi uporabljajo za povezovanje in zavarovanje izdelkov, sestavnih delov ali delov, se lahko voziček uporablja za učinkovito in nadzorovano doziranje za dosledno in profesionalno pakiranje.
 • Domača uporaba: Voziček lahko uporabljajo tudi posamezniki za projekte “naredi sam” ali domačo uporabo, kjer se tekstilni trakovi uporabljajo za povezovanje, zavarovanje ali organiziranje predmetov, kar zagotavlja udobje in enostavnost uporabe.

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm price

To je le nekaj primerov možne uporabe dozirnega vozička za tekstilni trak – Ø76 mm. Zaradi svoje vsestranskosti in priročnosti je dragoceno orodje v različnih panogah in aplikacijah, kjer se tekstilni trakovi uporabljajo za povezovanje in zavarovanje.

 

Zahtevajte ponudbo ali kupite voziček za tekstilni trak

Ste pripravljeni racionalizirati proces pakiranja in izboljšati produktivnost? Še danes za svoje podjetje kupite voziček za tekstilne trakove – Ø76 mm in uživajte v prednostih učinkovitega, natančnega in nadzorovanega doziranja tekstilnih trakov. Kliknite “Dodaj v košarico” ter izboljšajte svoj postopek pakiranja ali pa Zahtevajte ponudbo.

Dodatne informacije

Teža8 kg