-10%

TITAN Battery Powered Strapping Tool 10-16mm (3/8″-5/8″) for PET/PP Strap +Battery + Charger

TITAN Baterijski Spenjalec za PET in PP 10-16mm trak poceni

TITAN Battery Powered Strapping Tool 10-16mm (3/8″-5/8″) for PET/PP Strap +Battery + Charger

1,799

Na zalogi

1,799

  • Baterijski spenjalec TITAN za PET / PP plastični trak širine 10-16 mm
  • LED digitalni zaslon
  • Širina plastičnega traku 10-16 mm, debelina 0,5-1,2 mm
  • Kapaciteta baterije: 4000 mAH 50 / 60HZ 75W, ki lahko z enim polnjenjem izvede do 700 spojev
  • Avtomatski, polavtomatski in ročni način
  • Nastavljiva sila zategovanja: 400-3800N
  • Baterijski spenjalec TITAN + baterija + polnilnik + priročna škatla za nošenje baterijskega spenjalca
SKU: 110160 Kategorija:

Cena:

Opis

TITAN Baterijski Spenjalec za PET in PP 10-16mm trak + baterija + polnilec

Vrhunsko orodje za baterijsko povezovanje plastičnih PP in PET trakov TITAN z LED digitalnim zaslonom se lahko uporablja za spajanje paketov, palet, jekla, lesa, opeke, cevi in drugih materialov. Orodje za baterijsko povezovanje TITAN je popolnoma samodejno, vendar omogoča delovanje tudi v polavtomatskem ali ročnem načinu. Orodje za povezovanje plastičnih trakov TITAN tehta le 4 kg in ima dimenzije 330 * 150 * 140 mm. Uporablja se lahko s plastičnimi PET in PP trakovi, ki so široki 10-16 mm in debeli med 0,5-1,2 mm. Z njim lahko vežete horizontalno ali vertikalno. Baterijski spenjalec TITAN uporablja najnovejšo tehnologijo spajanja plastičnih trakov, ki temelji na varjenju s trenjem in zagotavlja, da so plastični trakovi močno zlepljeni. Natezno silo lahko nastavite od 400 do 3800N. Največja sila zadostuje za pritrditev palet, lesa, jekla ali drugih težkih predmetov. Z baterijskim spenjalcem TITAN dobite baterijo s kapaciteto 4000mAH. Z enim polnjenjem, ki traja približno 90 minut, lahko orodje za spajanje plastičnih trakov TITAN izvede do 700 spojev. Z električnim orodjem za povezovanje boste pospešili postopek pakiranja, zmanjšali stroške pakiranja za več kot 15% in bistveno pohitrili proces pakiranja. Ker za pakiranje ne boste potrebovali kovinskih sponk, boste izboljšali postopek pakiranja in zmanjšali stroške embalaže. Baterijski spenjalec ima zvočni in svetlobni signal, ki opozori operaterja, da je spoj končan. Dobro deluje tudi v prašnih okoljih, je lahek in se lahko uporablja z eno roko. Naren je tako, da naredi kakovosten vzdržljiv spoj. Z baterijskim orodjem za povezovanje TITAN boste prejeli močno baterijo, polnilnik in priročno škatlo za nošenje orodja za vezanje. Ima 12-mesečno garancijo, servis pa je na voljo v Sloveniji.

Specifikacije baterijskega spenjalca TITAN:

ModelTITAN
BarvaRdeča
Primeren za plastični trak širine10-16mm
Primeren za plastični trak debeline0.6-1.2mm
Polnilna baterijaLithium baterija 18V/5.0Ah
Čas polnjenjaCharger 90minutes can strap 700 loops
Polnilec220V
Teža baterije0.6kg
Primeren za plastični trak tipaPP/PET
Maksimalna sila zategovanja (N)4000N
Hitrost zatekovanja (m/min)11m/min
Čas spajanja(s)1.1-1.4s
Čas ohlajanja (s)2.5 s (prilagodljivo)
Nadzorni sistemGumb + Digitalni zaslon
Možnosti upravljanjaPopolnoma avtomatski. Polavtomatsko. Ročno
Izbira zobnikovPP trak : 1-3 zobnik; PET trak: 4-9 zobnik
Karakteristike baterijskega spenjalcaVarčevanje z energijo in varstvo okolja, preprosto upravljanje, velika zmogljivost baterije
Teža baterijskega spenjalca4.0Kg
Dimenzije baterijskega spenjalca  DXŠXV(mm)330x150x140mm
Dimenzije paketa  DXŠXV(mm)

440x280x180mm

Avtomatski, polavtomatski in ročni način – orodje za povezovanje baterij TITAN

Avtomatski način

V samodejnem načinu je vse, kar mora storiti operater, da za kratek čas pritisne gumb za napenjanje in trak se bo samodejno zategnil. Ko je dosežena zadovoljiva napetost, trak samodejno zvari in odreže.

Polavtomatski način

V polavtomatskem načinu je treba držati gumb, dokler ni dosežena zadovoljiva napetost traku. Ko je dosežena želena napetost, bo naprava začela samodejno spajati trak in ga nato odrezala (če operater med zategovanjem sprosti gumb za zategovanje, se napenjalno kolo neha vrteti. Operater lahko v tem trenutku pritisne gumb za varjenje in baterijski spenjalec bo zvaril trak in ga odrezal).

Ročni način

Pri uporabi ročnega načina je treba držati gumb, dokler ni dosežena zadovoljiva napetost traku.. Ko dosežete želeno napetost, je treba pritisniti tipko za spajanje traku, šele nato se trak začne spajati. Po končanem varjenju je treba trak odrezati ročno.

Kako deluje baterijski spenjalec TITAN ?

Battery strapping tool TITAN How does it workNajprej mora operater oviti trak okoli predmeta, ki ga želi povezatii. Nato je treba oba konca trakov namestiti drug na drugega, kot je prikazano na sliki. Nato mora operater vstaviti trakove v baterijski spenjalec tako, da ročico dvigne z desno roko, trakove pa vstaviti z levo roko, tako da so pasovi postavljeni vodoravno. Nato je treba pritisniti gumb za zategovanje. V ročnem načinu je treba tipko za zategovanje držati, dokler lučka ne zasveti vijolično. V samodejnem in polavtomatskem načinu je treba gumb za zategovanje le na kratko pritisniti. Nato se trakovi samodejno zvarijo. Da je spajanje končano opozori zvočni signal, ki zazvoni za 3 sekunde. Šele nato lahko operater dvigne baterijski spenjalec na desno stran.

Cena baterijskega spenjalca TITAN

Čeprav je baterijski spenjalec TITAN izdelan iz visokokakovostnih materialov in ga lahko uporabimo tako za PET in PP  plastični trak, širine med 10-16 mm in je opremljen z zelo zmogljivo litijevo baterijo (4000 mAh), ki lahko izvede 700 spojev z enim polnjenjem in ima LED digitalni zaslon ima izjemno ugodno ceno. S temi lastnostmi je zagotovo eden boljših nakupov baterijskih spenjalcev z vidika njegove zmogljivosti. Vendar cena baterijskega spenjalca TITAN ne vpliva na kakovost. Kljub temu, da je cenovno ugoden, je baterijski spenjalec TITAN narejen iz visokokakovostne trde plastike in uporablja najnovejšo tehnologijo varjenja. Največja sila zategovanja je 3800N in jo je mogoče nastaviti. Z enim polnjenjem lahko baterijski spenjalec ATOM izvede več kot 700 spojev.

Baterijski spenjalec TITAN Video

Dodatne informacije

Teža4.9 kg