-12%

Stroj za ovijanje palet SMARTWRAP-X

Stroj za ovijanje palet SMARTWRAP-X

Stroj za ovijanje palet SMARTWRAP-X

2,999

Na zalogi

2,999

 • Ugoden in poceni stroj za ovijanje palet
 • Enostaven za uporabo in enostaven za upravljaje
 • Tribarvni LED varnostni indikator, IoT modul
 • 1500mm širina mize za ovijanje, 2000mm višina pakiranja, največja teža tovora: 1500KG
 • Inteligentno upravljanje na dotik na digitalnem zaslonu
 • Visoka učinkovitost pakiranja
 • Celovit sistem varnostne zaščite

Cena:

Opis

Stroj za ovijanje palet SMARTWRAP-X

Pallet wrapping machine SMARTWRAP XStroj za ovijanje palet SMARTWRAP-X se uporablja v vseh panogah, katere imputi se nalagajo na palete, katere se potem ali skladiščijo ali prevažajo. Stroj za ovijanje uporablja raztegljivo folijo LLDPE kot glavni pakirni material za ovijanje palet. Vrtilna plošča stroja za ovijanje palet SMARTWRAP-X je široka 1500 mm (na zahtevo lahko dobavimo tudi 1650 mm / 1800 mm / 2000 mm / 2200 mm / 2400 mm) in največja višina ovijanja znaša 2000 mm (na zahtevo lahko dobavi 2400 mm / 2800 mm). Palete, ki jih lahko namestite na stroj za ovijanje s Stretch folijo SMARTWRAP X, lahko tehtajo 1500 kg (na zahtevo lahko dobavimo tudi 2000 kg, 2500 kg). Ovijalec palet SMARTWRAP-X ima celovit sistem varnostne zaščite, ki vključuje sistem za preprečevanje padcev, alarm, če se folija pretrga ali če folije zmanjka, sistem za zaščito folije, pritisk na dnu in napravo za preprečevanje poškodb. Ima inteligenten zaslon na dotik za brezhibno upravljanje, zato je komunikacija s strojem preprosta in uporabniku prijazna. Tribarvni varnostni LED-indikator pomaga operaterju, da takoj vidi status ovijanja palete. Poleg tega je naš inteligentni stroj za ovijanje SMARTWRAP-X opremljen z IoT modulom, ki ponuja možnost daljinskega vzdrževanja, brezplačne nadgradnje in funkcije opozarjanja za vzdrževanje opreme. Stroj za ovijanje SMARTWRAP-X bo drastično povečal produktivnost ovijanja palet in popolnoma nadomestil delavca, ki mu ne bo več potrebno zgubljati časa in upravljati mukotrpno opravilo ovijanja palet. Z uporabo stroja za ovijanje SMARTWRAP-X boste zmanjšali stroške materiala, saj ima ročno ovijanje palet na splošno najvišje stroške materiala, ker ni doslednosti uporabe folije in ni bistvenega predhodnega raztezanja. Prav tako je zelo težko dosledno ročno oviti tovor, da je primeren za pošiljanje. Nudimo hitro dostavo v EU in 12-mesečno garancijo v vseh državah EU.

Cena ovijalca palet SMARTWRAP-X

stretch wrap machine SMART WRAP X price

Čeprav je stroj za ovijanje palet SMARTWRAP-X izdelan iz visokokakovostnih materialov in ima najnovejšo inteligentno IoT tehnologijo in celovit sistem varnostne zaščite, je cena izjemno konkurenčna. Cena stroja za ovijanje palet SMARTWRAP-X je prikazana na začetku spletne strani. Lahko rečemo, da je to najcenejši stroj za ovijanje palet s temi lastnostmi na trgu EU. Cena ovijalca palet pa ne odraža kakovosti. Kljub temu, da je cenovno ugoden, je ovijalec palet izdelan iz visokokakovostne kovine in trde plastike ter uporablja najnovejšo tehnologijo ovijanja. Komponente za ovijalec palet zagotavljajo Schneider, X-Line in JSK. Stroj za zavijanje palet SMARTWRAP-X ima vsa potrebna certifikate, CE in celo presega industrijske standarde in zahteve.

Glavne lastnosti ovijalca palet SMARTWRAP-X

 1. 1500mm širina ovijalne platforme
 2. 2000mm maksimalna višina ovijanja
 3. Maksimalna teža palete: 1500KG
 4. Naprava za fiksiranje s predhodno pritrditvijo, visoka učinkovitost pakiranja
 5. Celovit sistem varnostne zaščite

Pallet wrapping machine SMARTWRAP X Touch screenPrednosti ovijalca palet SMARTWRAP-X

 • Ovijalec palet uporablja raztegljivo folijo LLDPE kot glavni pakirni material za zavijanje tovora zloženega na paleto
 • Folija zagotavlja dodatno podporo med prevozom in skladiščenjem palete, ter jo zaščiti pred prahom, vlago ali poškodbami
 • Stroj za ovijanje palet se pogosto uporablja v panogah, kot so steklovina, orodje, električna in elektronska oprema, papir, lončarstvo, hrana in pijača itd.
 • Celovit varnostni zaščitni sistem – sistem za preprečevanje padcev, alarem, v primeru, da zmanjka folije ali če se folija pretrga, varnostni sistem, spodnji pritisk na folijo in naprava za preprečevanje poškodb
 • Inteligentno upravljanje na dotik preko enostavnega digitalnega vmesnika, ki je razvit posebaj za naš ovijalec palet. Ima sistem za daljinsko vzdrževanje, funkcijo za odpravljanje težav ter usmerjanje. Poenoten operacijski sistem ovijalca palet SMARTWASP pa omogoča bolj priročno in lažje vzdrževanje.
 • Tribarvni LED indikator varnosti
 • IoT modul – za daljinsko vzdrževanje, brezplačna nadgradnja in opozorilna funkcija za vzdrževanje opreme.

Specifikacija ovijalca palet SMARTWRAP-X

ZnamkaSMARTWRAP
ModelX
Dovoljena teža palete1500kg (na zahtevo 2000kg, 2500kg)
Hitrost obračanja3-10rpm
Hitrost pakirajna25-30 palet/h
Višina2400mm (on request 2800mm/3200mm)
Višina pakiranja2000mm (on request 2400mm/2800mm)
Širina mize za ovijanje1500mm (on request 1650mm/1800mm/2000mm/2200mm/2400mm)
Višina mize za ovijanje86.7mm
Hitrost nanašanja gor/dol1.5-5m/min
Širina folije500mm
Premer koluta folije76mm
Glasnost≤75dB(A)
Delovni pogojiVlaga: ≤90%, Temperatura: -10-40℃
Moč stroja0.75KW/0.375KW
Napetost2P AC 220V 50Hz
Teža stroja450kg(1500mm)  520kg(1650mm)
Mere ovijalca paletL2335*W1500*H2400(mm)
Soft start&stopVključen
Pametni AlarmVključen
Končaj kot na začetkuVključen
Zaklep ovijalne mizeVključen
Rezanje folijeRočno
Pritrjevanje folije na paletoVodeno
PLCX-Line
InverterJSK/X-Line
Digitalni zaslovSmart Wasp
NapajanjeSchneider
StikalaSchneider
GumbiSICK
Varnost napraveSenzorji na dnu
VidezMetal
Vodenje na daljavoOpcijsko
CertifikatCE

 

Tloris ovijalca palet SMARTWRAP-X

Pallet wrapping machine SMARTWRAP X floor view

 

Pallet wrapping machine SMARTWRAP X film carriage

Kako ovijalec palet SMARTWRAP-X deluje?

Tovor se položi na območje zavijanja ter se nanese začetno folijo na paleto. Palet se bo začela vrteti stroj pa bo začel postopoma nanašati folijo po celotni višini palete.. Uporaba stroja za ovijanje naj poteka pod nadzorom operaterja. Operater položi paleto na ovijalno mizo in ročno poveže folijo s palto Nato se nadaljuje s programiranim ciklom ovijanja, ki se konča s končnim rezanjem s strani delavca in izvozom palete iz stroja za ovijanje.

Video stroja za ovijanje s folijo SMARTWRAP-X

Dodatne informacije

Teža450 kg